Luonnollinen joulukalenteri luukku 28 Jouluruokaa


Jouluruuat ovat yksi joulun parhaista asioista. Onneksi kukaan ei kiellä Jouluna syömästä vähän lisääkin vielä. Kukaan ei myöskään kiellä keskellä kesää riisipuuroa eikä luumutorttuja. Se olikin yksi kesän kohokohdista, kun kaupasta löysin Juhannustorttuja. Toki niitä on helppo tehdä itsekin.

Uudenvuoden lupauksiin olen lisännyt terveystuotteet säännöllisesti ja tortut pitkin vuotta. Ne kun ovat niin hyviä! Teveystuotteeksi ehdotus: kookosviinietikka!


Kookosvedestä fermentoimalla eli maitohappokäyttämällä valmistettu kookosviinietikka on suosittu suolistonsa hyvinvointia arvostavien keskuudessa. Todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle.


kookosviinietikka tehojuomana: 
Sekoita 1 tl - 1 rkl kookosviinietikkaa lasilliseen vettä aamuisin ja nauti juoma hyvinvointisi buustaamiseksi. Hampaittesi kiillettä suojellaksesi kannattaa nautiia etikkajuoma pillillä.

Vinkki  :

Voit käyttää kookosviinietikkaa ruoanlaitossa normaalin etikan tapaan: salaatinkastikkeena, mausteena, dippikastikkeen terästäjänä...

...         ...         ...         ...          ...        ....          ....       

Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa


Kommentit

EstherH. sanoi…
Kiitos vinkistä. Onneksi saa herkutella aina,se on itsestä kiinni milloin syö mitäkin,kukaan ei kiellä paitsi vaaka :)