Siirry pääsisältöön

Olin aivan myyty kun avasin kuoren

Ailahtelevainen keski-ikäinen nainen hormooniensa vallassa. Syytän kilpirauhasen vajaatoimintaa ihan kaikesta. Arvot ovat päin honkia, eikä niitä ole saatu korjattua, vaikka kuinka lisätään ja lisätään tyroxiinin määrää. Päinvastoin viimeksi alkukuusta sain kuulla, että arvot ovat jälleen kääntyneet huonompaan suuntaan. MIKSI?! Mitä tässä pitäisi tehdä, että saisin olla siltä osin edes terve!?
Tämän päivän bloggaukseni tarkoitus ei kuitenkaan ole puida kilpirauhas-arvojani eikä hormoonieni ailahtelua, vaan tahtoisin kertoa, kuinka onnekas olen täällä blogien suuressa valtameressä.

vanhat kynttilänjalat

Inspirationin lukijamäärä on kasvanut, kävijämäärä noussut ja suosituimpien postausten top 10 on vaihtunut. Olen ihan hämilläni, kuinka onnekas olen sinusta, teistä. Pääsin myös Ihanan Kivempi blogi:n vierasbloggaajaksi. Voit lukea Kivempi blogin esittelyn Inspiksestä ja minusta TÄÄLTÄ. Suosittelen! 

Santa Maria
Seuraava kuva ei varsinaisesti minuun liity muuten, kuin sillä, että syödä mussutan kaikkea ihanaa itämaista wokkiruokaa tulevaisuudessa aika monta kertaa. Nimittäin Murunen voitti kasapäin santa Marian tuotteita. Juuri meidännäköinen palkinto, koska rakastamme tulista ja mausteista thairuokaa. 


hörppy-kuvakisan voitto

Sain postista ilmoituksen, että minulle on saapunut isokokoinen lähetys. En yhtään saanut päähäni mitään, mistä sellainen lähetys voisi olla tulossa. Kun paketin avasin, purskahdin nauramaan ja samalla iloitin Valion lähettämästä lippislakista! 

Voitin Instagramin kautta Valiolta Hörppy-kuvakisan palkinnoksi tämän lippiksen ja tiedän jo vallan mainiosti, kuka tämän saa. Lippikset, eritoten snapcapit, ovat lapsukaisen mieleen. tämä varmasti tulee olemaan vielä hänen matkassaan mukana. 

atckortit
Ihanan Enkulin kanssa oli atc-vaihto ja nämä hurmaavat kortit saapuivat minulle. Merenneidot ovat lumoavia satuolentoja, joiden kaunis lauluääni hurmaa merimiehet ja hukuttaa laivueet jäävuoriin törmäten. Liekkö Titanicille käynyt juurikin näin? Merenneito syynä päänä ?

Ja niin on meidän ison kisun näköinen tuo toinen kortti, vaikkei pitkäkarvainen olekaan. nythän meillä temmeltää kaksi punaista kissaa.

onnittelukortti
Enkulilla on musiikki-askarteluhaaste johon osallistuin. Voitin viime kuun palkinnon ja tämä ihana kortti oli palkinnon mukana. Palkinto oli ihana askartelusetti kaikenlaista tarpeellista. Enkulin sanoja lainaten "sekalaista materiaalia, että pääsen toteuttamaan itseäni". 

enkelin eväspussi

Enkuli lähetti myös meille Murusen kanssa enkelin vartioimaan kotiamme. Tämä on syntymäpäivälahjani, mutta niinkuin meille kummallekin. 

Enkuli, olet ihan huippu ihana!!

Kiitos ! 

pumpulihäät
Murusen kanssa olen kotona, olinpa missä tahansa. Murusen kanssa elämässäni on kaikki palat kohdallaan ja molemmat saappaat jaloissa. Murusen kanssa arkikin on juhlaa, eikä juhlista tule pää kipeäksi. ei edes lasillisesta kuplivaa pumpulihääpäivän kunniaksi. 

häät
Olin aivan myyty, kun avasin kuoren, josta paljastui tämä 1vuotis hääpäivä-onnittelukortti. Ihana Ultramariini, blogiton ystäväni, tahtoi ilahduttaa meitä kortilla. Aivan parasta, sillä mikään ei ilahduta niin paljoa, kuin hääkortti! 

Näin paljon hurjan ihania asioita on mahtunut viikkooni. Kyllä minua on hemmoteltu niin, että tunnen itseni ihka oikeaksi satumaan prinsessaksi. Mutta hei, vanheneeko Tuhkimo ja Lumikki oikeasti? Mitä ryppyvoidetta Ruusunen käyttää, kun säilyy niin upeana vuodesta toiseen? 

Jään pohtimaan tätä. 

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! 

Kommentit

Salka sanoi…
Hääpäiväonnea tätäkin kautta! Mutta hei! Eikös toi lippis olisi rap-Viltsulle oiva asuste? :)
Viltsu sanoi…
Salka, hah hah, Minä niin harvoin lippistä pidän, ja silloinkin metsässä. Käytän lierihattua. Ei tuota lippistä raaskis metsään pistää. Mielumminkin räp-lapsukainen tätä käyttää. :)
Onpa ollutkin hyvö viikko. Onnea teille ihanille.
Tuula sanoi…
Onnea täältäkin molemmille! Sinulla on ollut kiva viikko! Posti osannut kivasti yllättää. Ja niin hauska lippis!
Merenneidot ovat satuolentoja :) Tähän on ihan pakko laittaa tarina mieheni pojantyttärestä Sagasta. Hän on joskus esiintynyt jutuissani - pikkuinen punatukkainen tyttö, nyt 3-vuotias. Hänellä on prinsessavaihe menossa. Katselimme kirjasta kuvia Lumikista, Tuhkimosta yms. Ja kun kysyin kuka Saga noista on, niin hän näytti Merenneitoprinsessa Ariel'ia. Arielilla on punainen tukka :)

Enkeli vartioikoon kotianne!
Lempeitä lokakuun päiviä!Nanna sanoi…
Voi,joko siitäkin päivästä on vuosi,jestas!! Ihanaa hääpäivää teille! <3 Sinä tarvitsisit varmaan eläinperäisen kilpirauhaslääkkeen että saisit tuon sairautesi kuriin. Thyroxin kun ei auta kuin muutamaan vaivaan ja vain lievästi sairaille:/.
Prinsessat on sellaisia iättömiä hahmoja. Vähän niin kuin mekin, paitsi että ulkokuori vähän rapistuu, mutta sielu on edelleen nuori :D
Viltsu sanoi…
Enkuli, kiitos rakas ystäväni!
Viltsu sanoi…
Tuula, Kiitos meiltä kummaltakin!
Posti yllättää aina iloisesti, jos ei laskuja tuo, mutta tämä kaikki on jo ihan mielettömän IHANAA! Kuin olisin hemmoteltu rimpsessa. ;)

Oih, Ariel <3 Teillä on siellä sitten ihka oikea merennenito. ;)

Kiitos, enkeleitä tarvitaan!
Viltsu sanoi…
Nanna, Eikös se lääke ole itse korvattava? Ei meillä ole siihen varaa. Olen kuullut, että maksaisi toista sataa euroa. Ennen maksukattoa on jo kaikki muutkin lääkkeeni kipuun niin iso rahareikä, että ei millään repeäisi siihen enää rahat. Surullista. toisaalta, ei meidät terkka-asemalla taideta sellaisia edes tarjota, antaa. Nostetaan vaan tyroxiinia. Euhän ne tajua sitäkään, että nostaisivat pilleripurkin annosmäärää jo isommaksi, ettei "kourallista" 25 mikrogrammasia tarttes kerralla popsia. Mur mur. Nyt taas perjantaina sain pahan maun suuhuni terkka-asemalla käynnistä. En voi tajuta, miksi siellä kaikki tapahtuu niin tollerona ja ilman asiakkaan kunnioitusta?! Ihan perusasioistakin pitää vetää kanne, ennenkuin tulee muutosta!
Viltsu sanoi…
Outi, ihana! Sait hymyn kasvoilleni! <3
noora jaakkola sanoi…
Onnea hääpäivän johdosta <3
Silkku sanoi…
Onnea iloa tuhannen kiloa ♥♥♥♥♥♥
Kata Maria sanoi…
Ihanaa hääpäivää vähän myöhässä! Aivan ihana yllärikortin saitte. :)
Mukavia palkintoja oot voittanut!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…