Siirry pääsisältöön

Haaste ja vastauksia

Mäkelässä haastellaan ja vastaillaan. Sieltä minäkin tämän haasteen nappasin ja blogiini tyrkkäsin.


Afrikkalainen Seinäkoriste


Missä on kännykkäsi? Eteisen lipaston päällä, odottaa reppana minua yöpuulle jo

Missä on parempi puoliskosi? Nukkumassa. Tuhina kuuluu

Miten hiukset? Auki, lyhyet kun ovat. Hieman muotovaahdolla pöyhinyt niitä.

Entäpä mieliala? Kiitos kysymästä, ihan hyvä nyt. Iltapäivän olin tosi väsynyt. Olisi toki parempi, jos nyt olisin tosi väsynyt ja saisin unta. Introspektiivinen kun olen, saatan alkaa pohdiskelemaan omaa taivaltani tässä maailmassa ja nukahdan siihen aikanaan.

Päivän suunnitelma? On jo yö, joten suunnittelen nukkumaan menoa. Huomiselle on suunnitelmissa YRITTÄÄ askarrella ja blogata ja kaikki muu tulee itsestään jos on niin tarkoitettu. P.s. ruuan voisin yrittää jaksaa tehdä. Tänään en jaksanut.

Mikä on parasta mitä tiedät? Elämä kokonaisuudessaan. Terveys, tasapaino ja  mielenrauha. Turvallisuus ja perhe. Harrastukset ja mousset. :P Tiedätkö se, että saat hengittää ilman pelkoa, että sua lyödään. Se, kun voi pitää hauskaa ilman kuningas Alkoholia. Se, kun poikani halaa minua ja kertoo rakastavansa minua. Kissan hiljainen kehräys tai kurina. Puolison sydämestä lähtöisin tulevat sanat "Rakastan sinua" ja silitys tai halaus siihen päälle...
 
Viime yön uni? Juurikaan viime yönä en unta nähnyt, sillä nukuin pintaunta 2 tuntia. Aamupäivästä en muista myöskään unia nähneeni. Eikun joo, eräs ei niin kiva tyyppi yritti pysäyttää minua, kun tahtoi selittää käytöstään. Torjuin hänet ja sanoin "se on nyt myöhäistä".

nukkuva kissanpentu

 
Elämän tarkoitus? Rakastaa ja tulla rakastetuksi. Rakkaus on niin monimuotoinen asia, että se käsittää monia muotoja. Ja seikkailu. Tämä kaikki, mitä elämässämme teemme, koemme ja näemme. Olemme vähän niinkuin turisteja ja matkalla seuraavaan elämään. Ajatella! Eikä mikään matka ole tiettävästi ilmainen!

Missä huoneessa olet? Verstaalla

Harrastuksesi? Kissat, askartelu, Sahaja jooga, somettaminen, runot.. Luen kausittain ja värittelen värityskirjaa. Joo ja minuthan ristittiin jo Räppi-Viltsuksikin aiemmin. :D Eih, ei se ole kuitenkaan harrastukseni. Se on vaan ilottelua! Saako harrastaa ilottelua? Kaikkea mitä siihen saa ympättyä ja vähän ylikin.

Kauhusi? Ihan tarpeeksi sitä on menneisyydessä ollut, joten pyrin välttämään sitä tässä hetkessä. Uutiset työntävät kauhukuvia kaiken aikaa, pelottelevat sodilla ja sitä rataa. Toivotaan, ettei mitään kauhua tarvitse kohdata face to face menneisyydestä eikä tulevaisuudesta.

Mikä on tilanteesi kuuden vuoden päästä? Toivoisin pysyvää toimeentuloa määräaikaisten sijaan ja ettei ainakaan pahempaan enää menisi terveyskään. Jos vaikka olisin paremmassa kunnossa ja kävisin enemmän ulkona kävelyllä ja olisin kokenut risteilyn puolisoni kanssa yhdessä. Olisikohan Inspiration siihen mennessä saanut kommentoivia lukijoita enemmän... Hmm..

Joogakurssille valmistautumista

Missä olit eilen illalla? Kotona. Värittelin aikuisten värityskirjaa ja välillä pidin pientä kisunpoikaa sylissä kerällä nukkuessaan.

Mitä et ole? Paljon olisi vastauksia tähänkin, mutta en ole basisti, en blondi enkä edes hetero.

Yksi asia jota toivot itsellesi? Minulla on jo paljon asioita, joita ei rahalla voi saada, mutta toivoisin uudet housut. En nyt sen syvällisemmin ala tätä asiaa kelaamaan.

Missä vietit lapsuuden? Savon sydämessä. Paljon olin mummolassa maalla.

Mitä teit viimeksi? Söin omenan
 
Telkkari? On meillä telkkari. Saimme sen perinnöksi. Katson joitakin dokumenttejä, leffoja ja uutiset. Lisäksi tulee katsottua Olipa kerran, Salatut elämät, Armanin ristiretket ja Vain elämää. Lisäksi epäsäännöllisesti rikossarjoja, Lapin poliisia, jne. Aiemmin katsoin telkkaria hyvin vähän, mutta olen oppinut nyt saamaan siitä irti viihdettä ja uuden oppimista, kun joudun pakostakin makaamaan pitkin päivää paikoillani.

Kotieläimet? Kaksi poikakissaa.

painiottelu


Tietokone? On tietokone. Itseoppinut suurimmaksi osaksi. Ihan vaan kokeilemalla ja googlettamalla. Onneksi vielä ei ole tullut sitä mokaa, että räjäyttäisin koko masiinan avaruuteen vain, koska painoin väärää nappulaa.

Ketä ikävöit? Lastani useimmiten, koska asuu eri paikkakunnalla, eikä edes naapurikaupungissa. Mutta kyllä se ikävä kaivertaa välillä myös isovanhempiani kohtaan. Toisaalta ikävää lievittää mitä mielikuvituksellisimmat textarit tai puhelut lapseni kanssa. Esim. "Äiti, mihin jätteeseen urataani lajitellaan?"

Auto? Kyllä kiitos! Saanko samalla ajokortinkin?

Mitä sinulla ei ole päällä? Hattua, housuja, hametta, mekkoa, ponchoa, huivia, kaftaania,...

Lempikauppa? Ikea

Kesä? Valon ja auringon aikaa. aikaa, jolloin elän täyttä elämää ilman säästöliekkiä. Talvella olen horroksessa ja lataan paristoni täyteen.

Ketä rakastat? Poikaani, vaimoani, kissojamme ja onhan niitä muutama muukin vielä.

Lemppariväri? Fuksia

Milloin itkit viimeksi? Tänään en tainnut itkeä, joten eilen se sitten oli. Itken kivusta usein.

Kiitos, haaste oli tässä. Saat ottaa samat kysymykset itsellesi ja vastata. Tule sitten minullekin kertomaan, niin tulen kommentoimaan sinun haastettasi.


Riitta Sinikka, Laitathan osoitteesi tuolla yhteydenottokupongilla (oikea sivupalkki) minulle 11.10.2015 mennessä, niin toimitan sinulle voittamasi luomivärin. 

Tuskailetko joskus sormuksien kanssa, kun et saa pois sormesta kuin väkipakolla? Katso linkkivideo! NEROKASTA! Tätä täytyy kokeilla!

VIDEO

Kommentit

Olipa mukava lukea vastauksiasi. :) Aurinkoista päivää! :)
Esther Helmiä sanoi…
Joskus harvoin tulen lukemaan haastevastauksia,enkä ota niitä itselleni, mielummin katselen kuvia, kertomuksia valokuvista tai jos sinulla on jokin tuote jotka itseäni kiinnostaa. Tai teet vaikka niitä runoja, kortteja jne.
Ja vaikka lukijoita olisikin monta eivät he kaikki osallistu kommentointiin,olenkin joskus miettinyt että he tulevat kun on arvontaa ym onko silloin kiinnostunut blogista itsestään vai siitä arvonnasta? Minulla ei ole arvontoja eikä paljoa lukijoitakaan, ja pyrin kommentoimaan niitä jotka minun blogissa kommentoi.
On kiva saada lukijoita lisää että itsekin pääsee katselemaan ja kommentoimaan uusia blogeja,ja sinulle kiitos kivasta postauksesta :)Lady of The Mess sanoi…
Näitä on kyllä kiva lukea ja kyllä kissaihminen toisen samanlaisen tunnistaa❤️
Nää kysymys-vastaus postaukset on aina niin kivoja.
Näitä jaksaa useammankin lukea näin työpäivän jälkeen.
Mukavaa keskiviikkoa Viltsuseni.
Anne sanoi…
Kiva kun vastailit.Oli kiva lukea vastaukset,oppii tuntemaan paremmin :)Mukavaa torstai-päivää!
Viltsu sanoi…
Kiitos Anne. Haasteet ovatkin niitä ainoita jossa tulee kerrottua tällaisia pienempiä asioita ja silti niin suuria.
Viltsu sanoi…
Outi, Onhan ne niin paljon keveämpää ja erilaista vastapainoa nippelitiedolle. Kiva kun jaksat kommentoida ja lukea vaikka varmasti väsyttää
Viltsu sanoi…
Esther jokaisella oon niin eri mieltymykset siihen mistä tykkää. Joku askartelee ja joku ei. Joku tykkää kosmetiikasta ja joku ei voi edes käyttää. Olen yrittänyt pitää blogin oman itseni näköisenä,mutta myös miettiä mikä kiinnostaa lukijoita ja mikä ei. Minä vastavierailen jokaisessa blogissa ja kierrän kommentoimassa toisille muutenkin. Kaikki eivät vastavieraile enkä voi tietää kuka niin tekee ja kuka ei. Enkä voi niin velvoittaa ketään. Se on vapaaehtoista. Moni seuraa kuitenkin, sillä kävijämäärä on huikea. Mutta kuinka saada jättämään viesti käydessään, se on minulle mysteeri.
Viltsu sanoi…
Kiitos Maria! Aurinkoa päivääsi!
Viltsu sanoi…
Juurikin näin, Leidiseni. Joku tykkää lukea, joku toinen harvemmin edes jaksaa käydä haasteita katsomassa sen enempää. Mutta jokaiselle toivon mukaan jotakin. :) Kiitos kun poikkesit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Kuvia elämästä

Mansikka-vadelma-hyydykekakku

Virvon varvon namusilla, Makoisilla herkkusilla,  sulle suu makiaks, mulle vitsa taitappas!
-Viltsun oma-

Bloggaan näin...

Ja bloggaan näin.

Osallistuin Keiju-margariinin suunnitteluraatiin ja tällainen saatiin kauppoihin. On se nätti!