tagi ja kynttilän valo


Kirjoitin eilen jännittäväni jotain, mitä Murunen saunassa hääräili salaa. Kun sain mennä sinne, yllätys oli aivan mielettömän ihana! Kylppäri oli valaistu tuikuin ja kynttilöin ja saunassa oli hämärää. Yleensähän meillä siellä on sekä lyhdyssä, että saunamittarissa elävä tuli, joten mietin, että mikäs jäynä tässä nyt piileekään. Istahdin lauteille, jossa minua odotteli myös huurteen kylmä karpalolonkero. Hetken kuluttua syttyivät valot ja ei mitä tahansa valoa, vaan värit vaihtelivat hiljalleen punaisesta siniseen, lilaan ja oranssiin, vihreään ja keltaiseen... Hurjasti erilaisia, kauniita tunnelmavaloja! Lisäksi taustalla alkoi soida rentouttava ja kaunis spa-musiikki. Olin myyty! 


Pakettikortti, jossa joulupukki ja ihanan lämpimät lapaset. 




Meidän joulukuu alkoi herkuttelulla. makuina mm. savu, paprika, merilevä, pinjansiemen, kurpitsansiemen, valkosuklaa, kaakao... KARKKIPÄIVÄ!


"Kaikki, mikä tässä maailmassa on vaalimisen arvoista, alkaa sydämestä, ei päästä".



Kommentit

Susanna sanoi…
Voi kun ihanan yllärin sait Muruseltasi ;) Tuollaiset pienet jutut on parhaita kun ne sydämestään tekee ja antaa! Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää sinne teille ystäville!
Yllätykset ovat ihania. Minäkin kun tulin kotiin iltavuorosta perjantaina, oli mieheni sytyttänyt huushollin täyteen tuikkuja. Meillä on 2.12. helmi/korallihäät (35-vuotta naimisissa) ja tänään minä olen 56 -vuotias (en tosin juhli vanhenemistani)