Siirry pääsisältöön

Huikee kasa koruja!

Olen ollut kiltti tyttö, joten tontut ovat kertoneet joulupukillekin sen. sitten joulupukki on laittanut pakettiin kaikkea sellaista, mitä voisin tarvita ja haluta ja laittoi paketin matkaan ja tänne tulemaan. ajattelin ensin, että eihän nyt vielä ole joulu ja eihän lahjoihin saa vielä koskea! Voi vaikka kuulua PUFFF ja se katoaa! Kamalaa! 
Mutta kuulin tonttutyttösen kuiskauksen, että avaa vaan! Ei se ole oikeasti joulu-joululahja! Se on vasta esileikkiä tai alkuverryttelyä lahjanarujen availemiseen! Ja niin minä reippaasti kävin pakettien kimppuun ja hihkaisin ilosta JIPPII joka kerta, kun lahja paljastui! 


Paketeissa oli niin ihania tarvikkeita ja ihan pakolla tonttujen kurkkimia, koska nimenomaan tuli tarpeeseen ja tiesivät, mitä tarvitsen! 

Säilytyslokerikko lehdille... Kuten kuvasta näkyy, sille oli heti paikkansa ja sain kaapin siivottua järjestykseen! 

Säilytyspönttö... sinne sujautin epämääräisen mittaisia naruja, nauhoja ja muita lahjanauhoja. Sillekin löytyi paikka! 

Tupperin omena-rasia ja sisällä..ei omena, vaan kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä! Siinäpä oli meille naposteltavaa eilisillan Salkkareille! 

Liskoja, liskoja ja vielä kerran liskoja! 
samoja liskoja on jo ennestään, mutta niitä tulee nyt lisääkin kiemurtelemaan kaakeleihin. 

Valopallo!
Todella kaunis ja herkkä! Just meidän tyylinen jouluvalo! Hetihän se piti viritellä paikoilleen, kun sopiva reikäkin löytyi katosta. 

Että olen minä ollut kiltti!!!
Kiitos RIINA!!!

Riinallekin lähti kassillinen lahjoja, mutta niitäpä en täällä näytäkkään. :) Ne kun eivät olleet esi-lahjoja, vaan ihan joulupukkijuttuja. ;)

Olen tehnyt reippaana myös koruja. Lisää lisää ja lisää! Ja huomasin senkin, etten ole täällä kaikkia julkaissut, mitä on myyntiin mennyt! Hui... Kukahan on kerennyt viedä parhaat päältä?! ;)

Mutta siis tällaisia olen tehnyt ja myynnissäkin, jos ovat vielä. Uniikkeja kaikki!

Näyttävä iso riipus ja harmaa kaulanauha. Huokuu vanhanajan tunnelmaa. 

Suloiset tipuset. Lila on yksi toivotuimmista väreistä!

Pienen pienet enkelit. Herkkää ja kaunista.

Rakkautta, ystävyyttä, ilon kyyneliä. Niistä on tämä koru tehty. 

Designlasia, joka mukautuu asuun kuin asuun sopivaksi. 
2.laatu.

Herkkää, romanttista, kaunista.

Puhdasta valkoista, uniikki itsetehty riipuskin. 


Sydämiä on toivottu, joten niitäkin nyt sain vihdoin lisää tehtyä kaulakoruiksi. 

Kaulakoruissa on sydämiä ja osa on riipuksissa irtomyynnissä ilman ketjua. 

Ketjutkin tulivat tarjolle, jos riipuksiin sittenkin haluaa ketjun mukaan!

suosituissa medaljongeissa on vielä pari korua jäljellä! Nyt ketjuillakin!

Oletko huomannut Itellan nostavan postitusmaksuja alkuvuodesta?! Nyt siis kannattaa tilata vanhoilla hinnoilla vielä vaikka kerralla isompikin satsi. Ajatella, yksi postimerkki tulee maksamaan EURON!!! Se tarkoittaa sitä, että joudun itsekin tarkistamaan lähetyskulut tuotteilleni. :(

Tästä syystä tein myös tilauksen vielä vanhoilla postareilla Paprukseen ja hankin puuttuvia ja tarpeellisia tarvikkeita askarteluun.Sinisiä kauniita papereita olen etsinyt kaikkialta ja Papruksesta sitten löysin pari nipaskoa. Lisäksi muutama arkki kuvia ja sain lahjaksi joulupukkiarkin. Tiedoksi postia odottaville, että tänään lähti taas yksi satsi. :) 

Aamulla nukahdin kellon soiton jälkeen ekan kerran sitten aamuyön. Kaivauduin Murusen kainaloon ja siihen nukahdin. Olisi pitänyt kaivautua aikaisemmin jo, jos se noin helpotti oloa. 
Oli nimittäin taas niin kaamea migreeni, että nieleskelin pahoinvointia useamman tunnin ajan. Herättyäni en yhtään sietänyt valoa enkä kovia ääniä. Aloin vaan itkemään kivusta ja pahoinvoinnista. 
Onneksi se olotila on jo hieman korjaantunut, että ei enää samoin jyskytä päähän. Enhän muuten jaksaisi tässäkään kirjoitella. 

Minulla on kerran tai kaksi vuodessa tullut sellaisia notkahduksia, joista huomaan olotilani menevän alaspäin. Nyt se notkahdus ilmeisesti oli muuton jälkeen heti, koska sen jälkeen (syyskuu) ei ole oloni korjaantunut entiselleen. Välillä on toki parempi olo, mutta se perus-olotila ei vaan ole yhtä hyvä, kuin aikaisemmin. Ja nämä migreenikohtaukset ovat useammin ja voimistuvat viikko viikolta. Toivon hartaasti, että tämä oli pahin ja nyt alkaisi edes migreenin osalta helpottaa! 

Vaikka tämä eloni onkin tällaista, tuntuu silti sydämessäni siltä, että olen kotona. Olen onnellinen, rakastunut ja iloinen. Olen tyytyväinen siihen, mitä olen tänä päivänä ja mitä kaikkea kuitenkin vieläkin pystyn tekemään! 

Esimerkiksi hain DT.ksi erääseen haasteeseen, koska työkyvyttömänä sitä mielekkyyttä ja haasteellisuutta ja elämäniloa pitää jostain saada, mitä en saa enää työstäni. ajattelin, että haastan itseni tuossa samalla tekemään sellaisia askarteluja, joita olen vain ajatellut tähän asti että sitten joskus tekisin. Jos siis pääsisin DT:ksi, alkaisin samalla kehittämään näitä harrastustaitojani sitä(kin) kautta. Vielä en tiedä, pääsenkö vai en DT-ryhmään, mutta sain viestin jossa minua kehuttiin monitaituriksi, lahjakkaaksi ja harvinaisen monipuoliseksi askartelijaksi! Voit uskoa, että se ilahdutti minua suuresti! En minä itse osaa ajatella itsestäni ihan noilla sanoin, joten tuollainen ulkopuolisen sanomapalaute todella hämmästytti ja ilahdutti. Nyt vaan odotan vastausta pyyntöönikin. 

Vettä satelee hiljalleen. Sulaakohan lumet pois? 

Kaikkea kaunista sinulle tälle päivälle ja tulevaan!

Kommentit

Tuula sanoi…
Toinen päivä migreenissä täälläkin. Taas jo herätessä. Hormonit ja väsymys aiheuttaa. Pakko vaan oksentamisen jälkeen koota itsensä ja aloittaa päivä. Kyyneleet valuivat, kun puin lapsia ja isomman kiukuttelu viilsi päätä. Kun pääsin takas kotiin, niin patjat lattialle ja silmät puoliauki tarkkailin mitä täällä tapahtuu...
Vilimarika sanoi…
Argh. Mistä meitä rangaistaan?!
Kotilaiska sanoi…
Sun tekemät korvikset on niiiin ihanii et jokakerta kun niitä katselen hetken harkitsen korvieni reijittämistä mutta ei minusta ole kuitenkaan korvis ihmiseksi kun korvani on kovin herkät, siis ihan korvalehtiä särkee jo se kun korvan painaa tyynyyn ei aina mutta silloin tällöin ja vaälillä riittää sekin että ne on vaan mun päässä kiinni, Hierominen helpottaa mutta korviksia en uskalla laittaa
Vilimarika sanoi…
Voihan kehveli. Olisin voinut harkita klipsikorvisten tekoa.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…