Siirry pääsisältöön

Huikee kasa koruja!

Olen ollut kiltti tyttö, joten tontut ovat kertoneet joulupukillekin sen. sitten joulupukki on laittanut pakettiin kaikkea sellaista, mitä voisin tarvita ja haluta ja laittoi paketin matkaan ja tänne tulemaan. ajattelin ensin, että eihän nyt vielä ole joulu ja eihän lahjoihin saa vielä koskea! Voi vaikka kuulua PUFFF ja se katoaa! Kamalaa! 
Mutta kuulin tonttutyttösen kuiskauksen, että avaa vaan! Ei se ole oikeasti joulu-joululahja! Se on vasta esileikkiä tai alkuverryttelyä lahjanarujen availemiseen! Ja niin minä reippaasti kävin pakettien kimppuun ja hihkaisin ilosta JIPPII joka kerta, kun lahja paljastui! 


Paketeissa oli niin ihania tarvikkeita ja ihan pakolla tonttujen kurkkimia, koska nimenomaan tuli tarpeeseen ja tiesivät, mitä tarvitsen! 

Säilytyslokerikko lehdille... Kuten kuvasta näkyy, sille oli heti paikkansa ja sain kaapin siivottua järjestykseen! 

Säilytyspönttö... sinne sujautin epämääräisen mittaisia naruja, nauhoja ja muita lahjanauhoja. Sillekin löytyi paikka! 

Tupperin omena-rasia ja sisällä..ei omena, vaan kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä! Siinäpä oli meille naposteltavaa eilisillan Salkkareille! 

Liskoja, liskoja ja vielä kerran liskoja! 
samoja liskoja on jo ennestään, mutta niitä tulee nyt lisääkin kiemurtelemaan kaakeleihin. 

Valopallo!
Todella kaunis ja herkkä! Just meidän tyylinen jouluvalo! Hetihän se piti viritellä paikoilleen, kun sopiva reikäkin löytyi katosta. 

Että olen minä ollut kiltti!!!
Kiitos RIINA!!!

Riinallekin lähti kassillinen lahjoja, mutta niitäpä en täällä näytäkkään. :) Ne kun eivät olleet esi-lahjoja, vaan ihan joulupukkijuttuja. ;)

Olen tehnyt reippaana myös koruja. Lisää lisää ja lisää! Ja huomasin senkin, etten ole täällä kaikkia julkaissut, mitä on myyntiin mennyt! Hui... Kukahan on kerennyt viedä parhaat päältä?! ;)

Mutta siis tällaisia olen tehnyt ja myynnissäkin, jos ovat vielä. Uniikkeja kaikki!

Näyttävä iso riipus ja harmaa kaulanauha. Huokuu vanhanajan tunnelmaa. 

Suloiset tipuset. Lila on yksi toivotuimmista väreistä!

Pienen pienet enkelit. Herkkää ja kaunista.

Rakkautta, ystävyyttä, ilon kyyneliä. Niistä on tämä koru tehty. 

Designlasia, joka mukautuu asuun kuin asuun sopivaksi. 
2.laatu.

Herkkää, romanttista, kaunista.

Puhdasta valkoista, uniikki itsetehty riipuskin. 


Sydämiä on toivottu, joten niitäkin nyt sain vihdoin lisää tehtyä kaulakoruiksi. 

Kaulakoruissa on sydämiä ja osa on riipuksissa irtomyynnissä ilman ketjua. 

Ketjutkin tulivat tarjolle, jos riipuksiin sittenkin haluaa ketjun mukaan!

suosituissa medaljongeissa on vielä pari korua jäljellä! Nyt ketjuillakin!

Oletko huomannut Itellan nostavan postitusmaksuja alkuvuodesta?! Nyt siis kannattaa tilata vanhoilla hinnoilla vielä vaikka kerralla isompikin satsi. Ajatella, yksi postimerkki tulee maksamaan EURON!!! Se tarkoittaa sitä, että joudun itsekin tarkistamaan lähetyskulut tuotteilleni. :(

Tästä syystä tein myös tilauksen vielä vanhoilla postareilla Paprukseen ja hankin puuttuvia ja tarpeellisia tarvikkeita askarteluun.Sinisiä kauniita papereita olen etsinyt kaikkialta ja Papruksesta sitten löysin pari nipaskoa. Lisäksi muutama arkki kuvia ja sain lahjaksi joulupukkiarkin. Tiedoksi postia odottaville, että tänään lähti taas yksi satsi. :) 

Aamulla nukahdin kellon soiton jälkeen ekan kerran sitten aamuyön. Kaivauduin Murusen kainaloon ja siihen nukahdin. Olisi pitänyt kaivautua aikaisemmin jo, jos se noin helpotti oloa. 
Oli nimittäin taas niin kaamea migreeni, että nieleskelin pahoinvointia useamman tunnin ajan. Herättyäni en yhtään sietänyt valoa enkä kovia ääniä. Aloin vaan itkemään kivusta ja pahoinvoinnista. 
Onneksi se olotila on jo hieman korjaantunut, että ei enää samoin jyskytä päähän. Enhän muuten jaksaisi tässäkään kirjoitella. 

Minulla on kerran tai kaksi vuodessa tullut sellaisia notkahduksia, joista huomaan olotilani menevän alaspäin. Nyt se notkahdus ilmeisesti oli muuton jälkeen heti, koska sen jälkeen (syyskuu) ei ole oloni korjaantunut entiselleen. Välillä on toki parempi olo, mutta se perus-olotila ei vaan ole yhtä hyvä, kuin aikaisemmin. Ja nämä migreenikohtaukset ovat useammin ja voimistuvat viikko viikolta. Toivon hartaasti, että tämä oli pahin ja nyt alkaisi edes migreenin osalta helpottaa! 

Vaikka tämä eloni onkin tällaista, tuntuu silti sydämessäni siltä, että olen kotona. Olen onnellinen, rakastunut ja iloinen. Olen tyytyväinen siihen, mitä olen tänä päivänä ja mitä kaikkea kuitenkin vieläkin pystyn tekemään! 

Esimerkiksi hain DT.ksi erääseen haasteeseen, koska työkyvyttömänä sitä mielekkyyttä ja haasteellisuutta ja elämäniloa pitää jostain saada, mitä en saa enää työstäni. ajattelin, että haastan itseni tuossa samalla tekemään sellaisia askarteluja, joita olen vain ajatellut tähän asti että sitten joskus tekisin. Jos siis pääsisin DT:ksi, alkaisin samalla kehittämään näitä harrastustaitojani sitä(kin) kautta. Vielä en tiedä, pääsenkö vai en DT-ryhmään, mutta sain viestin jossa minua kehuttiin monitaituriksi, lahjakkaaksi ja harvinaisen monipuoliseksi askartelijaksi! Voit uskoa, että se ilahdutti minua suuresti! En minä itse osaa ajatella itsestäni ihan noilla sanoin, joten tuollainen ulkopuolisen sanomapalaute todella hämmästytti ja ilahdutti. Nyt vaan odotan vastausta pyyntöönikin. 

Vettä satelee hiljalleen. Sulaakohan lumet pois? 

Kaikkea kaunista sinulle tälle päivälle ja tulevaan!

Kommentit

Tuula sanoi…
Toinen päivä migreenissä täälläkin. Taas jo herätessä. Hormonit ja väsymys aiheuttaa. Pakko vaan oksentamisen jälkeen koota itsensä ja aloittaa päivä. Kyyneleet valuivat, kun puin lapsia ja isomman kiukuttelu viilsi päätä. Kun pääsin takas kotiin, niin patjat lattialle ja silmät puoliauki tarkkailin mitä täällä tapahtuu...
Vilimarika sanoi…
Argh. Mistä meitä rangaistaan?!
Kotilaiska sanoi…
Sun tekemät korvikset on niiiin ihanii et jokakerta kun niitä katselen hetken harkitsen korvieni reijittämistä mutta ei minusta ole kuitenkaan korvis ihmiseksi kun korvani on kovin herkät, siis ihan korvalehtiä särkee jo se kun korvan painaa tyynyyn ei aina mutta silloin tällöin ja vaälillä riittää sekin että ne on vaan mun päässä kiinni, Hierominen helpottaa mutta korviksia en uskalla laittaa
Vilimarika sanoi…
Voihan kehveli. Olisin voinut harkita klipsikorvisten tekoa.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…