Hae tästä blogista

GUM Acti Vital Q10


Se, miksi GUM ActiVital hammastahna päätyi minun hampaideni pesuun, johtuu kahdesta asiasta; Suuni on herkkä, eikä siedä perustahnoja, sekä rakkaudesta Turkissa minut valloittanutta granaattiomenaa kohtaan. 

Sen verran herkkä suu tosiaan minulla on, että jo ensimmäiset pari päivää tavallisella fluoritahnalla aiheuttavat suun kipeytymisen, haavat ja aftat. Haluan tästä syystä tutustua erilaisiin tahna-vaihtoehtoihin jotka tekevät hyvää, eikä pahaa. Tämä tahna tuli näytteenä Apteekkishopin kautta ja tulee jatkossa myös ostoskoriin naputellenkin. 


Minulla oli jo kesällä tämä hammastahna ekaa kertaa kokeilussa, mutta koska siinä vaiheessa koko elämänitilanteeni oli vaikea, oli myös aftat kiusana. Siksi halusin varmistua siitä, oliko syy tämän tuotteen vai sattumaa.

Sattumaa se oli. Silloinhan rakas tätini joutui äkisti sairaalaan ja kuoli seuraavana aamuna. Samoihin aikoihin minun sairaus otti vauhtia ja ajoi minut vuoteeseen lähes täysin. Sillä tiellähän olen yhä. Päivät vuoteessa, vain murto-osa jalkojen päällä. Kivut kasvoivat ja kaiken huipuksi Murunen joutui jäämään töistäkin pois. Eli ihmekös, ettei aftat pysyneet poissa. Kun tuosta oli suuni toipunut, aloitin uuden kokeilun.


Uusi kokeiluni osoitti tuotteen erinomaiseksi. Suu on ollut terve ja aftaton. Kaiken lisäksi viimeisimmän hammaslääkärikäynnin ohessa hampaideni pintojen on todettu olevan kunnossa. Se on tärkeä havainto, sillä fluorittomien hammastahnojen takia hammaskiilteeni oli vaurioitunut aiemmin.

Nyt GUM ActiVital hammastahnan sisältämät koentsyymi Q10 ja granaattiomena antavat pitkävaikutteisen suojan plakkia ja kariesta vastaan ja fluori ja isomalti yhdessä vahvistavat hammaskiillettä. Tahna on sen verran mieto, ettei mistään kuuritahnasta puhuta, vaan soveltuu päivittäin käytettäväksi koko perheelle aina 7 vuotiaista alkaen. Tahna on sekä sulfaatiton että parabeeniton. Ainoa miinus on, ettei tämä granaattiomenalta maistu, vaan raikkaalta mintulta. Erityisplussa hinnalle, joka on Apteekkishopissa kolme euroa edulisempi, kuin toisenmerkkinen vaahtoamaton tahna meidän lähiapteekissa. Se on paljon se!


Pr-sample

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Täytetty kirjekuori - askartelu

Osallistuin keväällä täytetyn kirjekuoren vaihtoon. Kuvat tässä.  Askartelin oman täytetyn kuoreni vaihtoparilleni, Marja-Riitalle omaan tah...

Kestosuosikit