Inspiration haastaa, osa 6




Inspishaasteen lisäksi Inspirationissa käydään haastetta oman nimikkohaasteen muodossa, eli Inspiration haastaa!-haasteessa. Inspiration haastaa! on haaste, jossa tehdään ATC-kortteja annetun värin ja kirjainten mukaisesti. Joka kuukausi arvotaan PIENI palkinto jokaisen osallistujan kesken. Lisäksi vuoden vaihteessa on mega arvonta, johon osallistuvat vain ja ainoastaan ne askartelijat, jotka ovat ohjeiden mukaisesti tehneet ATC-kortteja ja ilmoittautuneet oikeaan aikaan kuukausiarvontoihin JOKA KERTA! Aina 12 kuukauden ajan! Inspiration haastaa!-haaste löytyy tämän blogin oikeasta sivupalkista klikkaamalla. (Vastaavasti Inspis-haaste löytyy omasta blogistaan, jonne pääset tuolta ylhäältä blogin nimen alta klikkaamalla).

Seuraavat henkilöt kisaavat MEGA-ARVONNASTA: 

-Heenu

-Marita

-Funchis


-Ulriikka

-Anemone

-Loreal blondi

-Manumiina

-Raija Annikki


-Kainis

-Paula

Toukokuussa pois tipahti... EI KUKAAN!
Jäljellä vielä siis kaikki 10! Mahtavaa!

Kuka tahansa voi voittaa kuukausipalkinnon, vaikkei listalla olisikaan! Listan sakki siis tavoittelee mega-arvonnan palkintoa vuoden vaihtuessa. 


Kesäkuun ajan tehdään kortteja tällä uudella aiheella ja yhä muistutan, että TARKISTA ITSE, että linkitys kommentistasi vie siihen postaukseen, missä sinun korttisi ovat! Ei ole tässä vaiheessa kiva diskata väärän linkityksen takia ketään pois! En enää erikseen huhuile! Enää en etsi oikeaa bloggausta. Nyt on aika ajatella minulla minua itseäni ja voimavarojani. Siispä tulkaa vastaan sen verran, että tarkistat oman kommenttisi oikeellisuuden. 


TEEMA KESÄKUULLE KUULUU NÄIN: 



Violetti/Lila JA KIRJAIMINA L, M sekä N.

Kaikkia violetin sävyjä saa käyttää  ja mustaa ja valkeaa vain ääriviivoina ja muina ihan pakollisina juttuina. Eiköhän niitä lilan sävyjäkin ole niin monia. Käyttäkää eri sävyjä hyödyksi. Unohtakaa vihreät, oranssit ja muut värit! 

Atc-kortteja tehdään yksi jokaisella kirjaimella. 




DT-TYÖNI TÄSSÄ:
Lumoavien ladyjen lantion liikkeet.

Monokini-mannekiini mustelmilla: Varjopuolia julkisuudelta.



Nuorten neitojen nautiskelua.




Huom. Yksikään korttieni kuvista ei ollut alkuperäisenä violetti tai lila. Jokaisen olen työstänyt sopimaan haasteeseen. Kiitos copicien, vesiväripuuvärien, pro markereiden, jne jne. Käytin myös mahdollisimman paljon kierrätettyä materiaalia sekä jämäpalasia. Ns. "roskiskamaa". Vaikka osa väreistä näyttää valokuvassa pinkiltä, ovat silti violetin sävyjä oikeasti. Salaman tepposia. 


OHJEITA JA OPASTUKSIA: 

Samaan postaukseen kaikki kortit ja samaan postaukseen linkki Inspirationiin! 

Kopioi osoiterivi siitä tekemästäsi postauksesta! Ei etusivusi tai google+-sivusi, vaan SE POSTAUS, jossa korttisi ovat!

 SITTEN VASTA tule takaisin tänne ja kommentoi ja liitä osoiteriville se sinun postauksesi osoite! 

Tarkista!

En lähde etsimään etusivujen tms kautta oikeaa postausta. En välttämättä kuitenkaan kerkeä samana päivänä käydä kurkkimassa töitäsi. Voi mennä vaikkapa kuun loppuun saakka! 



Muistutan vielä, että haasteen jokainen osa kestää kuukauden, eli sinulla on kuukausi aikaa tehdä näitä teeman mukaisia atc-kortteja se sallittu määrä ja sitten osallistut arvontaan kuun loputtua! Toki enemmänkin saa tehdä, muttei niistä tule lisäarpoja tai pisteitä. Jokainen 12 osaan osallistunut osallistuu myös vuoden päästä mega-arvontaan! 

Kommentit

Loreal Blondi sanoi…
Olipa taas kiva tulla mukaan haasteeseen!
Kolmen ATC-kortin kopla blogissani :)
TiinaJ sanoi…
Mukana kivassa haasteessa
Funchis sanoi…
Kiitos haasteesta, kiva haaste ja kiva oli kortteja tästä väristä tehdä...vaikka kortteilu onkin ollut nyt lapsipuolen asemassa kohdaltani. Välillä sitä aina innostuu. Joten mukana roikutaan.
Raija Annikki sanoi…
Täältä löytyy kortit. Kiitos haasteesta ja kivoista mallikorteista.
Anemone sanoi…
Minunkin lilat kortit tehtynä :)
Mukavaa viikonloppua sinulle !
Kainis sanoi…
Täällä lilat korttini,
http://kaunistuu.blogspot.com/2014/06/lila-al-ja-am.html
Heenu sanoi…
Minullakin kortit kuvattuna. Kiitos kivasta haasteesta.Mukavaa kesää kaikille.
Manumiina sanoi…
Kiitos haasteesta! Mukana ollaan edelleen.
Paula sanoi…
Täällä minun violetit korttini!
Marita sanoi…
Viime päiville veti osallistuminen. Kiitos haasteesta!