Siirry pääsisältöön

Enkelin mukana

Voiko enkeli kiintyä toiseen ihmiseen? voiko enkeli vuodattaa kyyneleet? Onko enkeli tunteva olento, vai mikä on enkelin kohtalo? Sanotaan että enkeli jakaa rakkautta, hyvyyttä ja apua. Entä eron hetkellä, onko kiintymys enkelin sydämellä? Onko enkeli kuva ihmisen vai henkiolento taivainen? Onko enkelillä lupa virheeseen vai täysin virheetön hyvyyteen? Niitä pohti enkeli. Syntyjä syviä synkisteli. Kunnes löysi vastauksen: suuren suuren ihmisrakkauden. (omia runojani. Kopioiminen kielletty)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …