Hyvinvoinnin tavaratalo sekä korostusvoide

Mitä hyvinvointi ja kauneus sinulle merkitsevät? 
Tunnetko voivasi hyvin? 
Tunnetko olevasi kaunis sisäisesti ja/tai ulkoisesti?
Onko tapanasi katsoa peiliin ja ajatella, että "hyvältä näyttää" ja kun pitäisi sanoa ääneen sama, tuumaat: "Enhän minä nyt kaunis ole... ". Vai sanotko jopa peilikuvallesikin, ettei peilistä mikään kaunis olento katsele?! 

Se, että vähättelet itseäsi, ei todellakaan kaunista sinua. Itsevarmuus ja itsensä hyväksyminen ja kunnioittaminen ovat suuri harppaus ulkoiseen kauneuteen. Siihen, että loistat ja näytät ulospäin juuri niin kauniilta, mitä itsekin tunnet.Voit myös korostaa ulkoista kauneuttasi erilaisin tuottein, joista varmasti meikit tulevat mieleen ensimmäisenä, mutta myös käyttämällä erinäisiä tuotteita, jotka tekevät sinulle hyvää! Voit myös saada uutta hehkua itsellesi nauttimalla elämästä, iloitsemalla ja syömällä terveellistä, maukasta ruokaa. Vesi ja liikunta siihen mukaan ja paketti alkaisi olla kasassa. 

Jos ajattelet, että eihän sinusta kaunista millään iduilla ja meikeillä saa, lue tämä postaus loppuun saakka. Jos mielenkiinto heräsi, annappas niin kerron lisää!


Tutustuin "Hyvinvoinnin tavarataloon" ja sen monipuoliseen tarjontaan. Selasin heidän "BLOGIAAN" ja aloin ymmärtää, mitä kauneus ja hyvinvointi onkaan. 
Se on kokonaisvaltainen hyvinvointi, mikä lähtee sisältäni. Se tapahtuu vain ja ainoastaan siten, että panostan minuun itseeni! Ihan liian usein unohdan itseni ja annan vain muille kaikkeni. Teen hyvää muille, kuuntelen, autan, tarjoan, lohdutan, teen puolesta ja annan aikani... Mutta kuka huolehtisi MINUSTA?! Nyt aloitan itsekkään elämänvaiheeni ja ajattelen ITSEÄNI! 

Ei, ei minusta tule pahansuopaa itsekästä ihmistä, joka kääntää vastaisuudessa toisille selkänsä. Ei tietenkään! Mutta sen lisäksi, että jatkan toisista huolta pitämistä ja auttamista, pidän huolta myös itseni hyvinvoinnista. Minä haluan sanoa peilikuvalleni, että "Oletpas Viltsu kaunis tänäänkin" ja kun minulle sanotaan, että näytän hyvältä, voin sanoa hymyillen ja vilpittömästi; Kiitos! siltä minusta tuntuukin. 

Ja koska minun sairauteni osaltaan estää liikkumisen samoin kuin terveet voisivat liikkua, pitää minun se hyvinvointi löytää muilla keinoilla! Esimerkiksi terveellisellä ruokailulla, positiivisuudella ja tarvittaessa lisäravinteilla. 

Terveellinen ruokavalio, puhdas ruoka, luomu tai itsestään välittäminen eivät tarkoita pelkkiä ituja ja vettä sekä kirosanoja. Ne eivät tarkoita pahoja makuja, herkuista kieltäytymistä eikä nipottamista. Ei kaiken tarvitse olla kiellettyä ja pahaa, inhottavaa ja mautonta.

"Hyvinvoinnin tavaratalo" ei ole pelkästään selluliittivoiteita ja vitamiinipurkkeja. Se on monipuolinen tavaratalo, jonka avulla minusta ja sinusta voi tulla entistäkin itsevarmempia, hyvinvoivempia ja kauniimpia. Ja koska tällaista ilosanomaa en vaan voi pitää vakan alla piilossa, haluan esitellä teille sekä Hyvinvoinnin tavaratalon että muutamia heidän tuotteitaan! nämä ovat minun valintojani kauniimpaan elämään, mutta sinun valintasi voivat olla vaikkapa "KELIAKIAPUODIN" tuotteet, raskausaikana "VAUVAPUOTI" tai kenties vaikkapa "UNTA JA NUKAHTAMISTA" auttavat tuotteet. Tiesithän, että riittävä uni on äärettömän tärkeä jaksamisen lisäksi mielelle, fyysiselle terveydelle että myös ulkoiselle kauneudelle. Kukapa sitä kaunis olisi silmät ristissä ja "tukka sekaisin"

Ennenkuin alan tarkemmin tuotteita esittelemään, kerron muutamalla sanalla tästä puodista, jonka avulla minusta tulee kaunis. :)


Hyvinvoinnin tavaratalo on perustettu vuonna 2004 ja se on sittemmin kasvanut Suomen suurimmaksi hyvän olon verkkokaupaksi. Verkkokaupan tarjonta on hyvin laaja aina luontaistuotteista urheiluravinteisiin, luonnonkosmetiikasta luomuelintarvikkeisiin ja paljon muuta. Reilun kaupan tuotteet, ekologiset pesu- ja puhdistusaineet ja monet muut hyvinvoinnin tuotteet löydät samalta sivustolta. KÄTEVÄÄ!

Hyvinvoinnin tavaratalo tarjoaa monipuoliset maksu- ja toimitustavat sekä henkilökohtaisen asiakaspalvelun. Suuri plussa ehdottomasti siitä, että Hyvinvoinnin tavaratalo käyttää myös kierrätettyjä pakkausmateriaaleja, jos MINÄ ANNAN SIIHEN LUVAN TILAUKSESSANI! 
Siis eihän missään muualla ole vastaavaa tullut edes vastaani! Se on joko tai ollut muualla. Eikö? Asiakas on se, joka on se tärkein ja jota arvostetaan! Ja kyllä! Minä arvostan tällaista palvelua ja myös luontoa, joten tottakai minun tuotteeni pakattiinkin ekologisesti toimitettavaksi. 

Hyvinvoinnin tavaratalolla on kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme porrasta. Portaiden tasoilla on aina vain paremmat palkkiot, mitä korkeammalle kapuat. Esimerkiksi hyviä alennuksia tuotteista, yllätyslahja toka tasolla, vip-päiviä, tarjouksia...  Keskittäminen kannattaa siis!

Paljon vouhkataan siitä, että kaikki luomu on kallista ja kaikki verkkotilaaminen maksaa maltaita... HÖPÖNHÖPÖN! 

Olen nyt kokeillut ja maistellut luomutuotteita ja ne ovat niin paljon maukkaampia lisäainemössöihin verrattuna! Samoin luonnon tärkeys on minulle arvokas asia. 

Minulla oli puuteri loppumassa ja etsin sopivaa. Hinnat 13€ ja ylöspäin ihan jatkuvasti. Hyvinvoinnin tavaratalossa kivipuuteri ei maksa 10 euroakaan! 

 Sitäpaitsi Hyvinvoinnin tavaratalossa et edes maksa lainkaan postikuluja, jos valitset kiireettömän postituksen ja olet kanta-asiakas!! Tällä hetkellä kanta-asiakas saa kiireettömän toimituksen valitessaan 3 ylimääräistä Ekopistettä.Että semmosta! Se on varmaan vähän niinkin, että mitä ostaa ja mistä. Minun hyvinvointini tuotteet tulivat siis Hyvinvoinnin tavaratalosta. 
Esittelen nyt ensimmäisenä tuotteena Lavera korostusvoiteen, jonka sävy on Golden shine 03. Voit katsoa tuotteesta tarkemmin "TÄÄLTÄ"

Kaipasin hieman väriä kalpeille kasvoilleni. Korostamaan parhaita puolia, peittämään huonompia. En todellakaan toimi kuten meikkifirmojen esitteissä, vaan sen mukaan minkä minä itse koen minulle sopivaksi. Siispä sipaisin korostusvoidetta kevyesti poskipäilleni. Huomasin, että pienet värivirheet tasoittuivat. Ohoh! Sen lisäksi, että sain tällä tuotteella kaunista kevyttä hohtoa kasvoilleni, se selkeästikin tasoitti kasvojeni virheitä. Siispä testaamaan toisellakin tapaa.... PS. meikkiasiantuntijat älkää pillastuko. ;)

Ongelmananihan ovat väsymyksestä ja kivuista tummuneet ja juonteikkaat silmänaluset.Lisäksi ikä tuo omat juonteensa.  Bandakarhu kesät talvet. Sipaisin korostusvoidetta silmien tummille pusseille ja kevyesti puuteria päälle. WOW! Se oli reaktioni heti! Enpä olisi uskonut, että KOROSTUS-voide voisi olla samalla PEITTÄVÄ-voide. Tai korjaava. Huikeaa! 

Voide on silkkisen ja samettisen pehmeää ja levittyy helposti. Minä käytän sormenpäätä, mutta kaitpa joku asiantuntia taas saisi shokin. :D Mielestäni kuitenkin tärkeintä on se, että itse tykkää käyttää tuotetta ja se toimii. Minulle tämä voide toimii täydellisesti!

Voiteessa on miellyttävä, herkullinen tuoksu. Hyvinvoinnin tavaratalossa on myös täysin hajusteettomia tuotteita. "TÄSTÄ" voit käydä tutustumassa siihen valikoimaan. 

Tässä tämänkertainen kauneusvinkkini. Hyvin pian kerron toisen vinkin. Olehan kuulolla. ;)

Kommentit