Shredded wheat punaiset marjat


Hei, olen Viltsu ja olen Hopottaja!
Hopottajana pääsen tutustumaan veloituksetta erilaisiin tuotteisiin ja kertomaan niistä sinullekin. Vaivannäkö on pieni verrattuna siihen iloon ja jännitykseen, mitä saan Hopottajien kautta kokea. 
Haluaisitko sinäkin hopottamaan tuotteita? 
Kerron sinulle mielelläni lisää.
Voit tutkia "Hopottajien sivustoa" itsekin, mutta mielelläni vinkkaan sinua linkillä, jonka kautta pääset rekisteröitymään mukaan kauttani. 

Tällä kertaa herkkusuuni pääsi maistelemaan Shredded wheat punaiset marjat-aamiaistuotetta. 


Vastikää esittelin teille hedelmäistä mysliä, joka sisälsi mm. rusinoita muiden ihanien hedelmien lisäksi. Palautteena tuli mm. toive rusinattomista muro- ja myslituotteista. Nyt tässä on sellainen tuote! 
Täysin rusinaton, marjaisa ja viljaisa aamupalaherkku!


Nestlen Shredded wheat-murotyynyt ovat tyystin erilainen tuote verrattuna muihin markkinoilla oleviin aamupalatuotteisiin. en ainakaan minä tiedä vastaavia. 

Murotyynyt ovat ihan kivan isoja. Kuvassa 20 sentin kolikko yhden tyynyn päällä. koko aikalailla siis sama. Näitä ei tarvitse ahmia isoja määriä saadakseen kylläisyyden tunteen. 

Minulle aamupala on tärkein ateria ja haluan täyttää vatsani siten, ettei nälkä ole heti puolen tunnin kuluttua. Haluan syödä maukasta ja hyvää, mutten liian tuhtiakaan tavaraa suuhuni tunkea. Haluan nauttia aamun lehdestä hvyän ja helponkin aamupalan seurassa. toki joskus se on leipää ja hedelmää, jogurttia tai jotain omatekemääni fruitieta, mutta kyllä haluan myös hemmotella itseäni ja päästää niinkin helpolla, että murot kuppiin, maito perään ja lusikoimaan ääntä kohti. Nämä murotyynyt täyttävät jo pienellä määrällä, joten sopii oivallisesti myös kiireisemmälle aamupalan syöjälle! Itseasiassa maistelin paljaaltaankin ja totesin erinomaiseksi kuiva-naposteltavaksikin. vink vink! 


Mitä tämä shredded Wheat sitten oikeastaan on?

"Shredded wheat" on "Nestleen" murouutuus, joka sisältää 67% täysjyväviljaa ja runsaasti kuitua. Rapeat tyynyt kätkevät sisälleen maukasta vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. Juuri kaiken sen, mitä itse olen aikaisemmin yrittänyt rakennella murojen ja hillopurkin kanssa. Ihana uutuus, jossa siis murot ja hillo samassa helpossa muodossa! Ja tämänhän voi ottaa mukaan mökillekin, eikä tarvita erillisiä hillopurkkeja tilaa viemään ja mikä kamalinta - hajoamaan retkitarvikkeiden sekaan! 


Jos tapoihisi ei ole kuulunut aamupalan syöminen, vaan nopsaan hörppäät kupin kahvia ja ehkä otat omenan mukaasi matkalle, nyt olisi korkea aika muuttaa tapojasi ja antaa itsellesi lahjaksi hyvinvoiva olotila! 

Aamulla herätessäsi olet voinut olla syömättä jopa 12 tuntia. Päivän ensimmäinen ateria on siis hyvin tärkeä ja ratkaiseva, sillä aamupalasta saat elimistöllesi energian lisäksi ravintoaineita jaksaaksesi ja pysyäksesi kunnossa. 

Aamupalan tulisi kattaa noin 25% päivittäisestä energiatarpeestasi. 2000 kaloria kuluttavalla siis aamupalan tarve on 500 kaloria. Aamupalan tulisi olla monipuolinen ja kattava. Mm. ateria, jossa on mukana hedelmiä tai marjoja, maitotuotteita, viljatuotteita... Tällainen ateria voi olla siis vaikkapa kulhollinen muroja ja maitoa, lasillinen tuoremehua ja jogurtti. Nestlen Shredded wheat-murotyynyt ovat siis täydellinen valinta. Halutessasi toki voit "maustaa" oman annoksesi vaikkapa lisäämällä joukkoon tuoreita hedelmiä tai nauttimalla murotyynyt jogurtin kera. Miksauksiahan voi tehdä mielikuvituksensa rajoissa. 


Meillä murotyynyjä maisteltiin porukalla ja tultiin siihen tulokseen, että kelpaisi siis kevyeksi kuiva-snacksiksikin muutama tyyny kerrallaan, mutta maidolla pehmitettyinä oikein ravitseva ja kuituisa aamupala. 

Katsoimme ensin, että ohops, onpas vähän sosetta tyynyn sisällä, mutta kun aloimme syömään maidon kera, sosetta ei missään nimessä saisi ollakkaan enempää! Ei oikeasti saa olla! Nyt sitä on juuri sen verran, että marjat maistuvat, ovat raikkaita ja sopivan kirpakoitakin, tuovat makeutta ja ihan oman potkunsa muroihin. 

Murot itsessään ovat viljaisia ja tuovat jollain tapaa mieleen Weetabiksin, mutta murotyynyt ovat pehmeämpiä annospaloja, rapsakoita tyynyjä ja miellyttävämpää mutustella. En kaipaa lisää sokeria tai hilloa tai mitään muutakaan. Maito riittää. Lisäksi plussaa on koostumus, mikä tuntuu ja maistuu hyvälle ja pysyy kuosissaan maidosta huolimatta koko aamupalan verran (lue=sen aikaa, kun luen sanomalehden ;) ). Mikään muu ei ole niin kökköä kuin se, että murot olisivat pehmenneet liikaa sinä aikana, kun ne kupissa olisivat. 

Jos pidät helposta ja nopeasta aamupalasta, haluat nauttia rauhassa aamupalastasi, tykkäät kuiduista ja marjoista yhdessä ja tahdot energiaa ja iloa aamusta heti, niin valintasi voisi olla Nestlen Shredded wheat-punaiset marjat.


Kommentit