Siirry pääsisältöön

Raakasuklaa Brownie

Tänään esittelen toisen vinkkini, kuinka sisäinen hyvinvointi lisää ulkoistakin kauneutta. 
tämän päivän vinkkini koskee herkkuhetkiä. Palkitsemista hyvästä minuudesta. 

Minussa on virheeni. Tiedän ne kyllä. tiedostan oman vajavuuteni ja välillä liiankin hyvin. Minulla on taipumusta masennukseen, mutta taistelen sen suhteen, etten antaisi sille valtaa. Haluan pitää ohjakset käsissäni ja tehdä kaikkeni, että elämäniloisuus voittaa. 

Välillä tuntuu kuitenkin, etten edes kuulu yhteiskuntaan. Olenhan "väärin sairas" ja "työtön ja varaton luuseri". Kun se tunne iskee, etten ole yhtään mitään, se tunne on armoton ja vaarallinenkin. se tunne alkaa paisuttamaan asioita ja etsii epäkohtia joka ikisestä asiasta minussa. Sitä tunnetta en halua kokea uudestaan enkä soisi sinullekaan moista. 

On siis paljon parempi alkaa miettimään keinoja, joilla pidämme ajatuksemme kurissa. Mietimme niitä asioita, mitkä meissä ON hyvin. Mitä voisin ehkä korostaa vielä ja miten tulisin vieläkin hitusen paremmaksi. Täydellistä meistä kenestäkään ei voi saada, mutta meistä voi tulla onnellisia, itseensä tyytyväisiä ja säteileviä ihmisiä. 

Jollet sinä itse pidä itsestäsi, kuinka kukaan toinenkaan pitäisi?! 
Siispä töihin jotta pitäisit itse itsestäsi! 

Ota paperilappu ja kynä. 
Kirjoita siihen paperille 10 asiaa, mitkä sinussa ovat hyviä puolia, hyvää, kaunista. Ja kun ne kymmenen kohtaa on kirjoitettu, lue ne itsellesi! 
voit tehdä myös tavoitteet, mitä vielä haluat itsestäsi parantaa. Toimi tavoitteidesi puolesta ja niitä kohti! 


Eikös meistä aika moni halua olla terveempi, kauniimpi, laihempi ja kiinteämpi? Yksi oleellinen asia on se, kuinka paljon herkkuja syöt ja minkälaisia. Minulle sopii parhaiten normaali ruokavalio, jossa KAIKKI on SALLITTUA! syön ihan mitä haluan, mutta mietin enemmänkin annoskokoa. On aivan eri asia syödä joka päivä sipsejä, juoda Cokista ja välipalaksi pullaa, kuin että se karkki- ja herkkupäivä olisikin vain kerran viikossa tai kerran kuussa. Silloin kerralla ei kuitenkaan jaksa edes mättää nassuun kaikkea sitä samaa määrää! 

Jostain aikaa jätin sokerilimpparit pois kokonaan ja alussahan se maku oli kamalaa! Huh huh! Mutta äkkiäpä siihen tottui ja sittemmin sokerilimut ovat maistuneet oudolle! Sama se on karkkien ja ruokien suhteen. Alussa himoitsee suklaata tai roskaruokia, mutta kun pidät pintasi, pääset yli. Pienin askelin kohti parempaa elämää. 

aikoinaan saatoin syödä ison karkkipussillisen karkkia elokuvaa katsoessani. Nyt en voi syödä samaa määrää! Tulee paha olo! Se tarkoittaa samalla sitä, että karkin syönti ei ole nautinto ja itsensä palkitseminen, vaan tapa! Jokin keino hukuttaa jotain muuta, kuin karkin halua. 
Minä haluan palkita itseni nautinnolla saavutuksistani ja onnistumisesta. Se, että kannustan itse itseäni hyvään oloon ja parempaan elämään, on palkinnon arvoista! 


Palkitsin itseni Raakasuklaa Brownien puolikkaalla. 
tähän pikkupatukkaan ei ole lisätty sokeria, vaan kaikki makeus, mitä tässä on, on luontaista. Ei elimistöni tarvitse lisättyä sokeria. Se saa sitä tarpeeksi muualtakin. 

Raakasuklaa brownie on luksusta arjen keskellä. 
Se on välipala, jossa Perulainen raakakaakao on yhdistettynä manteleiden ja rusinoiden kanssa. Tuote on täysin vegaani ja maidoton, gluteeniton, soijaton eikä tuotteessa ole transrasvoja eikä gmo.

Raakasuklaa Brownieta myy mm. "HYVINVOINNIN TAVARATALO". hyvinvoinnin tavaratalo toimii verkkokauppana ja on todella monipuolinen valikoimaltaan ja innostava kanta-asiakkuudellaan. Suosittelen! Tämä 50 gramman painoinen patukka tuo mieleeni koostumukseltaan brownien, maultaan taatelikakun sekä rusinaisen maustekakun. Hyvin miellyttävä patukka, jonka voi hyvällä omallatunnolla syödä vaikkei olisi karkkipäiväkään. Halusin palkita itseni ja Murusen toisella puolikkaalla. 

Mantelit ja rusinat ovat kokonaisia, joten suutuntumaa löytyy. Koska tuotteessa ei ole lisättyä sokeria, ei tätä voi verrata suklaapatukoihin kaupasta. Silti pidän hyvin paljon tällaisesta "ei-äklömakeasta" välipalasta, jossa ON makuja. Sopii syötäväksi siltään, mutta myös oiva kahvin kanssa! Nam! 

Voit lukea lisää tuotteesta "TÄÄLTÄ" ja tilata itsellesikin omasi. ;) Tutstu samalla muihinkin raakasuklaa tuotteisiin sekä koko ihanaan valikoimaan Hyvinvoinnin tavaratalossa. Kommentit

Taina sanoi…
Ihana kirjoitus! :)
Iloista onnellista kesää sinulle. :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…