Siirry pääsisältöön

Makiaa mahan täydeltä


Hyvä olo, mielihyvä, nautinto, ilo, positiivisuus, elämänhalu, nauru, mukavuuden tunne, helpotus, onni, onnellisuus... Kaikki ne ovat saavutettavissamme. 

Meillä oli äärettömän raskas ajanjakso keväällä, ihan niinkuin on ollut aikaisemminkin. Sitähän se on arki silloin, kun a) perheessä on vakavia sairauksia, b) toimeentuloa ei ole turvattuna ja c) välittää läheisistään, jotka joutuvat epäonnen kohteeksi myöskin. 

Välillä saamme hengähtää, välillä tulee taas lisää ikäviä uutisia. Sitähän se on elämä. Koska elän säästöliekillä kaiken aikaa muutenkin, on stressinsietokykyni alempana, kuin terveillä. Yritän silti selviytyä ilman opiaattihoitoa vielä. (se kierre olisi lohduton). 
Siispä hyvän olon saavuttaminen on äärettömän tärkeää aina kun vain mahdollista. Ja jos minä siihen pystyn ja Murunen tässä samassa "veneessä", pystyt sinäkin ihan varmasti! 

Tee päätös tänään!


Hyvään oloon tarvitaan niitä asioita, joista sinä saat hyvää mieltä. Mistä sinä nautit. 
Poikkea joskus rutiineistasi. Mene lenkille aamulla, nuku päikkärit, syö karkkia arkena... Ihan mitä tahansa, mikä rikkoo rutiinejasi! 


Tee olostasi hyvä istahtamalla lukemaan kirjaa vaikkapa terassille tai partsille. Ota aurinkoa samalla. Kyllä se koti tulee siivottua toisenakin päivänä! 

Tai shoppaile "Hyvinvoinnin tavaratalosta" itsellesi herkkupaketti. Kokoa omat herkkusi mielitekojesi mukaan ja nauti! Olisiko sinun hemmottelupaketissasi lakritseja? 
Suosittelen ihania "Makulaku luomu lakuja" joissa hyvin voimakas perinteisen lakun maku. 
Tuote on täysin laktoositon, maitoproteiiniton ja hiivaton. 

Lakritsi auttaa vatsaasi voimaan hyvin, jos kärsit kovasta vatsasta. Sen myötä sinäkin voit paremmin! 

Missään muussa lakussa, mitä kaupoissakaan on myynnissä, tai punnitse itse-pisteissä, en ole maistanut näin voimakasta lakun makua. aivan huippu tuote! Ja luomua! Emmehän halua säilöä itseämme lisäaineilla?!


Tykkäätkö erilaisista makeisista, joissa on pientä potkua? Rakastatko kahvin makuisia juttuja? Jos vastasit kaksi kertaa KYLLÄ, valintasi voisi olla  "The Ginger people Gin-Gins Inkiväärikaramelli Hot Coffee"

Karamellirasia sisältää tajuttoman hyviä kahvin ja miedon inkiväärin makuisia yksittäispakattuja karkkeja! 


Näissä makeisissa on pureskeltavaa. Sellaista "toffeemaista" purupintaa. Maku kestää todella kauan suussa, joten yksi karkki riittää useaksi tunniksi! Ainakin minulla. 
Nämä inkiväärimakeiset eivät ole liian polttavia, niinkuin toisinaan on vastaani tullut. Näihin tulee himo! 


Koska hyvinvointiimme kuuluvat herkkuhetket ja rutiineista irrottautumiset, suosittelen terveellisempiä vaihtoehtoja näille kerroille. Nämä Hyvinvoinnin tavaratalossa myytävät tuotteet ovat puhtaita, herkullisia ja täysin hintansa arvoisia tuotteita. 

Jos kuitenkin halajat jotain toisenlaista makeista, kurkkaa toki koko tarjonta "TÄÄLTÄ". Luomukarkkejahan on paljon muitakin. On kookosta, piparminttua, hedelmää ja vaahtokarkkeja... Muista myös ihanat raakasuklaat, marjat ja pähkinät sekä purukumit! 

 Hyvinvoinnin tavaratalo auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tuotteista. 

Olethan huomannut automaattisen alennuksen, -14% koko valikoimasta aina 23.6.2014 saakka!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…