Makiaa mahan täydeltä


Hyvä olo, mielihyvä, nautinto, ilo, positiivisuus, elämänhalu, nauru, mukavuuden tunne, helpotus, onni, onnellisuus... Kaikki ne ovat saavutettavissamme. 

Meillä oli äärettömän raskas ajanjakso keväällä, ihan niinkuin on ollut aikaisemminkin. Sitähän se on arki silloin, kun a) perheessä on vakavia sairauksia, b) toimeentuloa ei ole turvattuna ja c) välittää läheisistään, jotka joutuvat epäonnen kohteeksi myöskin. 

Välillä saamme hengähtää, välillä tulee taas lisää ikäviä uutisia. Sitähän se on elämä. Koska elän säästöliekillä kaiken aikaa muutenkin, on stressinsietokykyni alempana, kuin terveillä. Yritän silti selviytyä ilman opiaattihoitoa vielä. (se kierre olisi lohduton). 
Siispä hyvän olon saavuttaminen on äärettömän tärkeää aina kun vain mahdollista. Ja jos minä siihen pystyn ja Murunen tässä samassa "veneessä", pystyt sinäkin ihan varmasti! 

Tee päätös tänään!


Hyvään oloon tarvitaan niitä asioita, joista sinä saat hyvää mieltä. Mistä sinä nautit. 
Poikkea joskus rutiineistasi. Mene lenkille aamulla, nuku päikkärit, syö karkkia arkena... Ihan mitä tahansa, mikä rikkoo rutiinejasi! 


Tee olostasi hyvä istahtamalla lukemaan kirjaa vaikkapa terassille tai partsille. Ota aurinkoa samalla. Kyllä se koti tulee siivottua toisenakin päivänä! 

Tai shoppaile "Hyvinvoinnin tavaratalosta" itsellesi herkkupaketti. Kokoa omat herkkusi mielitekojesi mukaan ja nauti! Olisiko sinun hemmottelupaketissasi lakritseja? 
Suosittelen ihania "Makulaku luomu lakuja" joissa hyvin voimakas perinteisen lakun maku. 
Tuote on täysin laktoositon, maitoproteiiniton ja hiivaton. 

Lakritsi auttaa vatsaasi voimaan hyvin, jos kärsit kovasta vatsasta. Sen myötä sinäkin voit paremmin! 

Missään muussa lakussa, mitä kaupoissakaan on myynnissä, tai punnitse itse-pisteissä, en ole maistanut näin voimakasta lakun makua. aivan huippu tuote! Ja luomua! Emmehän halua säilöä itseämme lisäaineilla?!


Tykkäätkö erilaisista makeisista, joissa on pientä potkua? Rakastatko kahvin makuisia juttuja? Jos vastasit kaksi kertaa KYLLÄ, valintasi voisi olla  "The Ginger people Gin-Gins Inkiväärikaramelli Hot Coffee"

Karamellirasia sisältää tajuttoman hyviä kahvin ja miedon inkiväärin makuisia yksittäispakattuja karkkeja! 


Näissä makeisissa on pureskeltavaa. Sellaista "toffeemaista" purupintaa. Maku kestää todella kauan suussa, joten yksi karkki riittää useaksi tunniksi! Ainakin minulla. 
Nämä inkiväärimakeiset eivät ole liian polttavia, niinkuin toisinaan on vastaani tullut. Näihin tulee himo! 


Koska hyvinvointiimme kuuluvat herkkuhetket ja rutiineista irrottautumiset, suosittelen terveellisempiä vaihtoehtoja näille kerroille. Nämä Hyvinvoinnin tavaratalossa myytävät tuotteet ovat puhtaita, herkullisia ja täysin hintansa arvoisia tuotteita. 

Jos kuitenkin halajat jotain toisenlaista makeista, kurkkaa toki koko tarjonta "TÄÄLTÄ". Luomukarkkejahan on paljon muitakin. On kookosta, piparminttua, hedelmää ja vaahtokarkkeja... Muista myös ihanat raakasuklaat, marjat ja pähkinät sekä purukumit! 

 Hyvinvoinnin tavaratalo auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tuotteista. 

Olethan huomannut automaattisen alennuksen, -14% koko valikoimasta aina 23.6.2014 saakka!

Kommentit