Siirry pääsisältöön

Makiaa mahan täydeltä


Hyvä olo, mielihyvä, nautinto, ilo, positiivisuus, elämänhalu, nauru, mukavuuden tunne, helpotus, onni, onnellisuus... Kaikki ne ovat saavutettavissamme. 

Meillä oli äärettömän raskas ajanjakso keväällä, ihan niinkuin on ollut aikaisemminkin. Sitähän se on arki silloin, kun a) perheessä on vakavia sairauksia, b) toimeentuloa ei ole turvattuna ja c) välittää läheisistään, jotka joutuvat epäonnen kohteeksi myöskin. 

Välillä saamme hengähtää, välillä tulee taas lisää ikäviä uutisia. Sitähän se on elämä. Koska elän säästöliekillä kaiken aikaa muutenkin, on stressinsietokykyni alempana, kuin terveillä. Yritän silti selviytyä ilman opiaattihoitoa vielä. (se kierre olisi lohduton). 
Siispä hyvän olon saavuttaminen on äärettömän tärkeää aina kun vain mahdollista. Ja jos minä siihen pystyn ja Murunen tässä samassa "veneessä", pystyt sinäkin ihan varmasti! 

Tee päätös tänään!


Hyvään oloon tarvitaan niitä asioita, joista sinä saat hyvää mieltä. Mistä sinä nautit. 
Poikkea joskus rutiineistasi. Mene lenkille aamulla, nuku päikkärit, syö karkkia arkena... Ihan mitä tahansa, mikä rikkoo rutiinejasi! 


Tee olostasi hyvä istahtamalla lukemaan kirjaa vaikkapa terassille tai partsille. Ota aurinkoa samalla. Kyllä se koti tulee siivottua toisenakin päivänä! 

Tai shoppaile "Hyvinvoinnin tavaratalosta" itsellesi herkkupaketti. Kokoa omat herkkusi mielitekojesi mukaan ja nauti! Olisiko sinun hemmottelupaketissasi lakritseja? 
Suosittelen ihania "Makulaku luomu lakuja" joissa hyvin voimakas perinteisen lakun maku. 
Tuote on täysin laktoositon, maitoproteiiniton ja hiivaton. 

Lakritsi auttaa vatsaasi voimaan hyvin, jos kärsit kovasta vatsasta. Sen myötä sinäkin voit paremmin! 

Missään muussa lakussa, mitä kaupoissakaan on myynnissä, tai punnitse itse-pisteissä, en ole maistanut näin voimakasta lakun makua. aivan huippu tuote! Ja luomua! Emmehän halua säilöä itseämme lisäaineilla?!


Tykkäätkö erilaisista makeisista, joissa on pientä potkua? Rakastatko kahvin makuisia juttuja? Jos vastasit kaksi kertaa KYLLÄ, valintasi voisi olla  "The Ginger people Gin-Gins Inkiväärikaramelli Hot Coffee"

Karamellirasia sisältää tajuttoman hyviä kahvin ja miedon inkiväärin makuisia yksittäispakattuja karkkeja! 


Näissä makeisissa on pureskeltavaa. Sellaista "toffeemaista" purupintaa. Maku kestää todella kauan suussa, joten yksi karkki riittää useaksi tunniksi! Ainakin minulla. 
Nämä inkiväärimakeiset eivät ole liian polttavia, niinkuin toisinaan on vastaani tullut. Näihin tulee himo! 


Koska hyvinvointiimme kuuluvat herkkuhetket ja rutiineista irrottautumiset, suosittelen terveellisempiä vaihtoehtoja näille kerroille. Nämä Hyvinvoinnin tavaratalossa myytävät tuotteet ovat puhtaita, herkullisia ja täysin hintansa arvoisia tuotteita. 

Jos kuitenkin halajat jotain toisenlaista makeista, kurkkaa toki koko tarjonta "TÄÄLTÄ". Luomukarkkejahan on paljon muitakin. On kookosta, piparminttua, hedelmää ja vaahtokarkkeja... Muista myös ihanat raakasuklaat, marjat ja pähkinät sekä purukumit! 

 Hyvinvoinnin tavaratalo auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tuotteista. 

Olethan huomannut automaattisen alennuksen, -14% koko valikoimasta aina 23.6.2014 saakka!

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…