Siirry pääsisältöön

Makiaa mahan täydeltä


Hyvä olo, mielihyvä, nautinto, ilo, positiivisuus, elämänhalu, nauru, mukavuuden tunne, helpotus, onni, onnellisuus... Kaikki ne ovat saavutettavissamme. 

Meillä oli äärettömän raskas ajanjakso keväällä, ihan niinkuin on ollut aikaisemminkin. Sitähän se on arki silloin, kun a) perheessä on vakavia sairauksia, b) toimeentuloa ei ole turvattuna ja c) välittää läheisistään, jotka joutuvat epäonnen kohteeksi myöskin. 

Välillä saamme hengähtää, välillä tulee taas lisää ikäviä uutisia. Sitähän se on elämä. Koska elän säästöliekillä kaiken aikaa muutenkin, on stressinsietokykyni alempana, kuin terveillä. Yritän silti selviytyä ilman opiaattihoitoa vielä. (se kierre olisi lohduton). 
Siispä hyvän olon saavuttaminen on äärettömän tärkeää aina kun vain mahdollista. Ja jos minä siihen pystyn ja Murunen tässä samassa "veneessä", pystyt sinäkin ihan varmasti! 

Tee päätös tänään!


Hyvään oloon tarvitaan niitä asioita, joista sinä saat hyvää mieltä. Mistä sinä nautit. 
Poikkea joskus rutiineistasi. Mene lenkille aamulla, nuku päikkärit, syö karkkia arkena... Ihan mitä tahansa, mikä rikkoo rutiinejasi! 


Tee olostasi hyvä istahtamalla lukemaan kirjaa vaikkapa terassille tai partsille. Ota aurinkoa samalla. Kyllä se koti tulee siivottua toisenakin päivänä! 

Tai shoppaile "Hyvinvoinnin tavaratalosta" itsellesi herkkupaketti. Kokoa omat herkkusi mielitekojesi mukaan ja nauti! Olisiko sinun hemmottelupaketissasi lakritseja? 
Suosittelen ihania "Makulaku luomu lakuja" joissa hyvin voimakas perinteisen lakun maku. 
Tuote on täysin laktoositon, maitoproteiiniton ja hiivaton. 

Lakritsi auttaa vatsaasi voimaan hyvin, jos kärsit kovasta vatsasta. Sen myötä sinäkin voit paremmin! 

Missään muussa lakussa, mitä kaupoissakaan on myynnissä, tai punnitse itse-pisteissä, en ole maistanut näin voimakasta lakun makua. aivan huippu tuote! Ja luomua! Emmehän halua säilöä itseämme lisäaineilla?!


Tykkäätkö erilaisista makeisista, joissa on pientä potkua? Rakastatko kahvin makuisia juttuja? Jos vastasit kaksi kertaa KYLLÄ, valintasi voisi olla  "The Ginger people Gin-Gins Inkiväärikaramelli Hot Coffee"

Karamellirasia sisältää tajuttoman hyviä kahvin ja miedon inkiväärin makuisia yksittäispakattuja karkkeja! 


Näissä makeisissa on pureskeltavaa. Sellaista "toffeemaista" purupintaa. Maku kestää todella kauan suussa, joten yksi karkki riittää useaksi tunniksi! Ainakin minulla. 
Nämä inkiväärimakeiset eivät ole liian polttavia, niinkuin toisinaan on vastaani tullut. Näihin tulee himo! 


Koska hyvinvointiimme kuuluvat herkkuhetket ja rutiineista irrottautumiset, suosittelen terveellisempiä vaihtoehtoja näille kerroille. Nämä Hyvinvoinnin tavaratalossa myytävät tuotteet ovat puhtaita, herkullisia ja täysin hintansa arvoisia tuotteita. 

Jos kuitenkin halajat jotain toisenlaista makeista, kurkkaa toki koko tarjonta "TÄÄLTÄ". Luomukarkkejahan on paljon muitakin. On kookosta, piparminttua, hedelmää ja vaahtokarkkeja... Muista myös ihanat raakasuklaat, marjat ja pähkinät sekä purukumit! 

 Hyvinvoinnin tavaratalo auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tuotteista. 

Olethan huomannut automaattisen alennuksen, -14% koko valikoimasta aina 23.6.2014 saakka!

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…