Siirry pääsisältöön

Kun minusta tuli TOOOSI KUIVA!


Kesä on kaunista aikaa. Kesä on jätskiä ja jäävettä. Kesä on jäädytettyjä kahvikuutioita ja uimarantoja. Kesä voi olla myös ikävämpikin asia. 

Haluan kertoa sinulle kolmen naisen tarinan. Eleanoran tarinan, Alisan tarinan sekä Marissan tarinan. Tarinat ovat fiktiivisiä. Voisi kuitenkin olla ihan todellisiakin!
 Loppuratkaisuehdotus on totista TOTTA!

Aloitetaan Eleanorasta. Eleanora on hyvin tempperamenttinen nuori nainen. Hänen suonissaan virtaa kahden eri maan verta. Eleanora on tumma kaunotar ja kaunis kuin gaselli. Hän on kaikkien miesten päiväuni. Mutta Eleanoraa ei kukaan kesytä, sillä hän janoaa vain seikkailuja. 

Eleanora on siellä, missä tapahtuu ja siellä, missä ei pitäisi kenenkään olla. Mutta minkä teet verellesi, jos se on kuumaa laavaa?! Niinpä tämänkin tarinan retki vie Eleanoran pakomatkalle saaliineen suuren timanttikoruryöstön takia. 

Eleanora juoksee. Tummat hiukset hulmuavat yössä. Eleanoran adrenaliini virtaa ja hän nauraa onnensa haltioissa. Hän on saanut kaikkein kauneimman kaulakorun, jonka voisi pian pujottaa kaulaansa. Sädehtivän timanttikorun, joka entisestäänkin kaunistaisi tätä villiä neitoa ja saisi seuraavassa kaupungissakin miehet lankeamaan polvilleen hänen edessään. 

Mutta Eleanora on nyt piiritetty ja hänet ollaan saamassa kiinni! Nopea liike, timanttikoru salaiseen kätköön ja antautuminen. Poliisit eivät koskaan saa tietää, missä koru on! Tai että Eleanora olisi kaiken sen takana! Syyllinen. 

Poliisiasemalla Eleanoraa kuulustellaan ja se on ihan tuttua hänelle. Mutta lopulta hänet passitetaan valheenpaljastuskoneeseen! Silloin Eleanoran kainalot alkavat todellakin hiota! Onko valheenpaljastuskone hänen jännittävän elämänsä loppu?! tähänkö kaikki päättyisi?! Vain siksi, että Eleanoran kainalot paljastaisivat hänet syylliseksi?!?!


Alisa on ihan tavallinen tyttö, joka unelmoi naimisiinmenosta, seitsemästä pojasta ja kauniista yltäkylläisestä elämästä. Alisan onnen tiellä on vain yksi asia. Hän on aivan liian köyhän perheen tyttö, jolla on työstä känsiä käsissä ja hän on aina tomun ja hien peitossa. Kukaan ei koskaan tulisi kosimaan tyttöä, joka haisisi hieltä peltotöiden takia. Kaikki miehet, jotka voisivat perheensä elättää sekä vaimonsa vanhemmat siinä samalla, ottaisivat niitä tyttöjä vaimokseen, jotka olivat puhtoisia ja kauniita. 

Alisa jatkoi työn tekoa ja unelmoi ja lauloi samalla. Unelmat olivat hänen keinonsa selviytyä. Usko paremmasta. 

Kerran läheiselle aukiolle tuli joukko vieraita, rikkaita miehiä. He olivat matkalla seuraavaan kylään, mutta aikoivat kuumuuden ja pitkän matkan uuvuttamina levähtää pari päivää aukiolla. 
Yksi näistä miehistä, nuori ja komea Ismael oli kävelyllä ja katselemassa ympärilleen, kun hän kauempana näki kauniin tytön peltotöissä. raskaissa töissä, joissa miestenkin kävi kunnon päälle. Ja tämä tyttö nosti katseensa ja he katsoivat hetken toisiinsa. Sitten Alisa painoi katseensa alas punehtunein poskin ja lakkasi laulamasta. Mutta Ismael oli rakastunut tytön kauneuteen, lauluääneen ja voimakkuuteen. Voisikohan hän.... 
Mutta Alisa tiesi, ettei hän ollut sen nuorukaisen arvoinen. Hän haisikin niin pahalta!


Marissa kirjoitti blogiinsa tarinoita, joita mieleen tuli. Suomen kesä oli lyhyt, mutta sitäkin kuumempi ja kauniimpi. Marissa halusi kirjoittaa tarinansa nyt, kun oli jo tovin ollut ottamassa aurinkoa. Taukoa oli pidettävä välillä. Kun tarinat olivat saatu päätökseen, Marissa lähtisi ulos nauttimaan taas kesän lämmöstä ja kauneudesta. 

Kävelylenkki helteisenä päivänä, sukujuhlat, joissa paljon ihmisiä, jokin seikkailu kenties metsän siimeksessä... Kaikki voisivat olla mahdollisia, mutta Marissaa mietitytti, mitä pukisi päälleen, ettei tulisi liian kuuma?! Juhlat olisi joka tapauksessa jätettävä väliin, sillä se ainoa juhlamekko, mitä voisi sinne ajatella, oli tekokuitua ja tällaisessa kuumuudessa hiostaisi kainalot märiksi ja se jos mikä olisi NOLOA! Sitäpaitsi oli taas SE AIKA KUUSTA.  Eipä kehtaisi sidettä housussa hauduttaa ja haista. Tiedossa siis taas yksi tekosyy jäädä pois juhlista...


HETKINEN HETKINEN!!!!
NAISET OHOI!
 Mitäs tuo tuollainen puhe oikein onkaan?! 
Antakaas kun kerron vielä yhden asian! Kuinka Viltsusta tuli tosi kuiva!


Posti kantoi minulle kuoren, jossa oli "Reddvillen" tamponipakkaus. Tamponit itsessään ovat paljon käytännöllisempiä kuin siteet, eikä ikäviä hajuja tule ympärille. En voisi kuvitellakkaan käyttäväni epämiellyttäviä siteitä! 

Reddvillen tamponit tarjosi tällä kertaa ABSOLUT TORR-TOSI KUIVA. 

Tosi kuiva on erittäin tehokas antiperspirantti, joka ehkäisee hikoilua ja epämiellyttävää hajua jopa 7 päivän ajan! toimii siis erinomaisesti vaativimmissakin olosuhteissa! Tosi kuiva soveltuu niin kainalohikoiluun, jalkoihin kuin käsiinkin. 

Sain kokeiltavakseni Tosi kuiva- dab-on antiperspirantin sekä tosi kuiva wipes-kosteuspyyhkeet. 


Sattuipa sitten niin, että laitoin kainaloon antipersiranttia ja ajatus oli, että testaan nyt päivän sitä ja käyn suihkussa sitten illalla. Kuinkas ollakkaan, kohtalo päätti, että testataan nyt kesähelteessä pikkusen paremmin tuotetta ja KATKAISI VESIJOHDON tuolta lähitalolta, kaupungin putkista! siispä meille EI tule vettä! Se tarkoitti sitten sitä, ettei suihkua ollut! ONNEKSI KOKEILIN SILLÄ HETKELLÄ TOSI KUIVAA! 

Voinpa hämmästyksekseni todeta, ettei hiki haise, ei valu eikä tunnu muutenkaan tunkkaiselta olla! Hämmästyttävää, sillä yksikään deodorantti ei ole pitänyt lupaustaan aikaisemmin, vaikka kuinka olisi ollut 24 tai 48 tuntia takuu. Tosi kuiva antiperspiranttihan EI ole deodorantti, joten voin suihkauttaa omaa lempituoksuani iholleni sekoittamatta sitä mihinkään dödön kukkaistuoksuihin! MAHTAVAA!

Tosi kuiva-tuotteita myy mm. Apteekkituotteet. fi ja tässä linkki suoraan "KOSTEUSPYYHKEISIIN" sekä "ANTIPERSPIRANTTIIN".  


Tarinan Elaenora otti taskustaan Tosi Kuiva-kosteuspyyhkeen ja sipaisi sillä kainalonsa ja kätensä. Juuri ajoissa! Hän ei hikoillut testissä koko aikana! Eleanora vapautettiin ja hän muutti Espanjaan. Siellä Eleanora rakastui matadoriin, joka kesytti Eleanoran kaidalle tielle. 

Alisa surkutteli ennustajalle kohtaloaan ja ennustajaeukko ojensi hänelle taikapullon. Eukko sanoi, että Alisan tulisi peseytyä joessa ja sipaista sitten TOSI KUIVA-antiperspiranttia koko vartalollensa. Mennä sitten takaisin pellolle ja odottaa sulhastaan. Alisa teki kuten eukko käski. Nuorukainen saapuikin ennen lähtöään alisan luo ja pyysi Alisaa mukaansa. Alisasta tuli rikkaan miehen vaimo, jonka ansiosta myös hänen perheensä sai helpotuksen. Sittemmin Alisa synnytti miehelleen 7 tervettä poikaa! 

Marissa pyyhkäisi Tosi kuiva kosteuspyyhkeillä vartalonsa ja alkoi käyttää Reddvillen tamponeja. Ne olivat kätevät myös käsilaukussa! Huomaamattomat ja kätevässä pikkurasiassa. Marissa puki juhlamekkonsa ja meikkasi kauniisti. Hän oli juhlien keskipisteenä vitseillään ja raikkaudellaan. 

Nauttikaa naiset tosi kuivasta kesästä ja sen iloista! Olkaa 100% omia itsejänne! 

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…