Siirry pääsisältöön

Uutuuskoruja


Näyttäviä pitkiä putkihelmiä sekä turkoosia siemenhelmeä mukana. Koru sopii kapeampiranteiselle. 


sydämen lähelle hymy, josta se sitten pirskottaa iloa ja kauneutta ympärilleen. Hymy on kaunein lahja, mitä voit vieraalle antaa ihan ohimennen. Nyt voit oman hymyn ottaa mukaasi koska vain kaulakorun muodossa. Tämän korun taustalla kuultaa smile-sana. Ja juuri kun luulit tämän olevan "pelkkä" vihreä riipus. :)


Äidit ovat rakkaita ja tärkeitä. Äitien päivä pitäisi olla aina. Jokaikinen päivä. Tämän korun tarkoitus on ilahduttaa jotain äitiä. 

Löydät nämäkin korut "TÄÄLTÄ" myynnissä

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …