Ruusuja rakkaalleni


Korttisirkus haastoi tekemään kukkasia ja siitä haasteesta inspiroituneena tein Muruselleni ruusu-kortin.  Murusen lempikukkia ovat punaiset ruusut ja punaiset neilikat, joten halusin ehdottomasti ne ruusut korttiin mukaan. Mitään valmista kuvaa en halunnut laittaa, joten piirsin korttikuvan itse ja väritin copiceilla ja pro markereilla. Kortin pohja on sininen kartonki, sillä sininen on Murusen lempiväri. 


Kortin alalaidassa on stanssattu perhonen ja perhoseen siiviksi korun osista laitettu siivekäs sydän. Lisäksi siipien alaosiin kolosiin lirautin kiiltolakkaa ja lakan päälle sinistä tiimalasin hiekkaa. Reunalla ja alalaidassa on myös siirtokuvapitsiä.  Lisäksi ihan alalaitaan kasasin harsomaisen nauhan vaaleasta kimaltelevasta kuitukankaasta ja helmisydän soljista. 


Kortin sisäpuolelle teimme lapsukaisen kanssa tervehdyksemme myöskin ruusujen kera. Ruusut leimattu ja Aqua markereilla väritelty. Hieman itsekin piirusteltu mm. kehykset.


Korttikuva siis on itse piirretty ja väritetty, kehykset taustapaperilla tehty isommasta arkista pienemmäksi. Satiininauhaa löytyy kuvan teeman mukaisesti taustapaperistakin. 


Tämän kortin kera olikin kakkua ja pieni lahja. :) Jotain pientä sinistä paketissakin. 

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onpa upea luomus!
Apris sanoi…
Upea kortti. Olet kyllä todella taitava piirtäjä, hieno kuva.
Nanna sanoi…
Kiitos kun osallistuit haasteeseen:)