Kakusta korttiin


Uusi Inspis-haaste on käynnistynyt. DT-työni on suunnattu ylioppilastyttöselle. 
skool!


Äitienpäiväksi tein kakun, jonka sitten koristelin pelkästään kermalla ja mitä kaapista löytyi. Löytyi muutama viinirypäle, nonparellipurkin jämät ja hieman suklaarakeita ja elintarvikevärejä. 

Lapsukainen leikki tornaadoa ja pyöritti kakkua sitä mukaa, kun minä yritin pursottaa reunoja. Kuulemma treenattiin sitä, että kuinka kakku syntyisi luonnonkatastrofeissa. Jep jep... varmaankin sitä kakkuja silloin väsäisin... ;D
Joka tapauksessa tornaado pysähtyi lopulta ja nautimme kakkukahvia.
Nam. 
Kakun välissä oli omatekoista mansikkahilloa itsepoimituista mansikoista sekä banaania, ihan kaupasta, eikä omasta puusta. ;) Kysymys kuuluu: Keneen tuo tenava oikeastaan on tullutkaan?! :D


Viikonloppuun mahtui myös asuntoesittelyssä käyntiä ja veneen laittoa kesäteloille. Nyt vaan odotellaan, että vesistö sulaa kokonaan ja ilmat lämpenevät vielä.

Macan kanssa vaihdettiin atc-kortteja ja sain häneltä upeita ja inspiroivia kortteja.
ehdottomasti suosikikseni hyppäsi Orpo omena, joka etsii siemenkotia.



Nyt on ihan NÄIIIN lähellä se ilouutinen, että minun korujani lähtee jälleenmyyjällekin! Ihan pienimuotoisesti vain, mutta silti! Onhan se huippua!

Huippua on myös se, että korujani löytyy myös ulkomailta. Aina Etelä-Afrikasta saakka! Lisäksi vastikää Me naiset Sport-lehdessä (numero 3/13) vilahteli kahdessakin kuvassa koruni!




Hymyilyttää minuakin. :)

Koruista puheenollen, mitäs pidät uutuuksista?



näissä tyylikkäissä korvakoruissa kelpaa juhlia ylioppilaalla, rippijuhlissa, peruskoulun päättymistä, ammattiin valmistumista tai vaikkapa äitinä!

Kommentit