Siirry pääsisältöön

Sanahirviö atc-geimi osat 6 - 12(Edit, korttilisäykset)

Vappu puskee päälle. Kevät etenee. Leskenlehdet ovat täydessä kukassaan ja kärpäset heräilevät talviuniltaan. Syntyvät tähän maailmaan. 
Maailmaan, jossa joillakin on hyvä olla, joillakin paha olla. 
On asioita, joita en voi ymmärtää, vaikka kuinka selitettäisiin ja asioita, jotka ymmärrän sanomattakin. Näin eilen Facebookissa videon, jossa nainen tapettiin raa´asti. Tokihan video on jo poistettu, mutta se näky on ja pysyy silmissäni. Katse... Kaikki. 
toivottavasti se oli tehty video... pelleilyä. 
Toivottavasti...


Lähempääkin löytyy asioita, jotka saavat miettimään elämää. Sitä, kuinka kaikki voi hetkessä muuttua tai pikkuhiljaa. Kuinka yhtenä päivänä olet onnellinen ja tähtisilmäinen ja toisena hetkenä kyyneleet silmissä, pahaa oloasi huutaen. Kun yrität ymmärtää...


 
Entinen tähtisilmä

Eilispäivän sanahirviö-atc. (Postauksen lopussa loputkin teemat!!!)
Kortti, jossa pallona toimii musta möykky, mikä syö ihmistä. Tukehduttaa pikkuhiljaa. Kasvaa ja kasvaa sisällä. Se musta möykky, mikä saa itkemään hiljaa, vuolaammin ja lopulta huutamaan sanatonta huutoa. Kuin kasvain, mikä ei irtoa. Laajenee vain. Ja kun luulet sen jo olevan pienentynyt tai poissa, se on ykskaks uudestaan, suurempana. 

Niin tuttua... 

Niin tuttua on myös tämä ruoka. Meksikolainen papu-pata. Silloin, kun meillä herkutellaan, ruoka on jotakin tämän tyylistä. riisiä, lehtiselleriä, papuja, sokeriherneitä, chiliä... Riippuen chilin määrästä, onko tarvetta ruokajogurttiin vai ei tuon kaveriksi.

Wappupallot... toisilla ne on ilmapallot, mutta minusta vappu on joko ryyppyjuhla tai lasten juhla. Enkä itse kuulu kumpaankaan juhlivaan ryhmään. Ei ole lapsia eikä maistu viinakaan. Siispä vappupalloni ovat tässä:


Kaulakoru, jossa kauniita mustia kukkahelmiä ja sinisiä kukkahelmiä. Tyylikkyyttä. Kauneutta. Keväistä hehkua. Naiselliseen makuun, hienostuneeseen makuun, hillittyyn makuun... Äidille tai tyttärelle.


Ja koska kevät on menoa ja meininkiä, aurinkoa ja wappuhulinaa, milloin missäkin milloin kukakin menossa, niin annan teille kaikki loput sanahirviö-atc-aiheet nyt!
Tee kerralla tai yksitellen, nyt, ensi viikolla tai myöhemmin. Saa linkittää kortteja edelleen yksitellen tai kaikki kerralla. Minultakin niitä tulee pikkuhiljaa.

Aiheet tässä(päiväykset siis niille vain, jotka tekevät joka päivä yhden):

tiistai 30.4.2013: EPÄONNISTUNUT TAI ONNISTUNUT (käytä roskiin menossa olevaa tai ole käyttämättä)

Onni-Pöllö
Tässä kortissa taustapahvi on pakkausmateriaalia, 
pohjapaperi oli repaleinen, roskiin menossa. Väritin sen valkeasta paperista tuollaiseksi pastellinväriseksi.
Iso kukkanen ruutupaperimallikappale. Väritin senkin promarkereilla.
Hiutale ja perhoset ovat tuosta pohjapaperista leikattuja kolosia ja repaleita. Taustapahvi kuultaa sinisenä alta.
Pöllö on lehdestäleikattu ja copicilla väritetty. 
Pikkukukat saatu.
Reunat vetäsin vielä mustaksi kortista.
Kirkkaat värit saivat inspiksen paskiksen haasteesta.
Kortti tehty 6.5.2013keskiviikko 1.5.2013: POSITIIVINEN, ILO, STRESSITÖN, RENTO

Täti-Nunna


torstai 2.5.2013: AURINKO TAI KUUTAMO(värein tai kuvin)

Yön kuiskaus

Korttipohjana oleva pakkauspahvi on kortissa näkyvillä ylä ja alalaidasta.
Keskelle leikkasin saadusta paperista palasen ja 
roskiin menossa olleesta silppukirjepaperista tein kuun ja perhosen. väritin perhosen ja annoin molemmille kimalleliimalla kevyen hunnun.
alalaidan puu on roskiin menossa olleen mallikappaleen väritetty pelastushuuto. 
Runon kirjoitin paperille, minkä värjäsin tusseilla itse. Runo on omani.
Tämä kortti ei maksanut mitään. EMM
Tehty 6.5. 2013

perjantai 3.5.2013: POSTIKORTTI

Muistoja

Pakkauspahvi pohjalla 
päälle saatua paperia, jonka reunat rajattu mustalla.
Kakkupaperin palanen ja helmipuolikkaita.
3 paljetti-amoria ja korttikuvioita.
Ihan tämän sanahirviö-geimin innostamana tehty.
7.5.2013
lauantai 4.5.2013: TYHJENNÄ JOKIN (Kortissasi voi näkyä vaikkapa lompakon sisältöä, aarrearkun ihanuuksia, piirongin sisältöä, voit myös puhua suusi tyhjäksi kortissasi...)

Tunteet

Sanahirviön inspiroimana tyhjensin yhden aikakauslehden, mikä on saatu kirjaston poistoista. 
Pohjalla kultaa hohtava pahvi, joka on peräisin keittiön pakkauksista.
Päälle hieman saatua kaunista paperia.
Kaikki loput lehdestä irti leikattua ja kortiksi kasattua.
7.5.2013 tyhjennetty ja kasattu.sunnuntai 5.5.2013: FANTASIA (olkoon se taruolentoja, mielikuvituksesi tuotetta, eroottista fantasiaa tai mitä vaan. Muistathan hyvän maun rajoissa kuitenkin)

Meren kaunokki
(Samalla osallistun Leila-mumman haasteeseen)


(tämän kortin pohja on kierrätetty. alunperin se näytti tältä:
Mutta minäpä pyöräytin kortin ympäri, lisäsin ja muokkasin ja kuvitin ja satuilin)Kertokaas myös, millaisia extrakivoja haluaisitte jatkossa? 
Palkintotehtävät löydät Inspis-haasteesta, mutta tätä tällaista yhteistä kivaa tekemistä, jossa palkintona on tekemisen ilo ja mielikuvituksensa kanssa painiminen. 
Nyt sanotaan sanahirviö-geimille heippa!
Kiitos, kun olitte mukana!

Löydät tämän sanahirviö-geimin hakusanalla SANAHIRVIÖ GEIMIKommentit

Leila sanoi…
Olipas mukava ja erilainen keijukortti. Kiitos ja onnea arvontaan.
Vilimarika sanoi…
Merenneitokortti... ;)
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen.
Tuula sanoi…
Lasi kuoharia, kilistetään seurustelun alkamisen 9v päivälle. Sitten siirryn colaan. Spede herkutellut jo munkeilla, pian grillataan ja ilalla sipsejä :) lasten ehdoilla.
Maca sanoi…
Tässä vappupäivän kortti.
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen. Kiitos korteista! Laitoin omani postiin vasta tänään.
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen.
Maca sanoi…
Tässä fantasiakortti.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…