Paljon on saatu

Välillä tuntui siltä, että niin paljon otetaan pois. Etenkin voimistani puhun. En jaksanut enää omien kipujeni kanssa taistella, kun kaikki voima meni selviytymiseen arjessa ja lapsen asioiden kanssa pähkäillessä. Murunen oli välillä sairaalahoidossa ja sekin pelotti hieman, vaikkei hengenvaaraa ollutkaan. Terveenä sitä jaksaisi ihan eri tavalla arkea ja stressiä arjen muuttuessa taistelutantereeksi virastoja ja "ammattilaisia" vastaan. Sairaana niitä samoja voimia ei ole. Nyt kuitenkin olemme päässeet siihen tilanteeseen, että taistelu kannatti. Lapsen asiat saatiin kuntoon. Kaiken lisäksi huomenna hän pääsee uloskirjautumaan sairaalasta reilun 3 kuukauden jälkeen! Kouku jatkuu syksyllä. Sehän on ollut nyt tauolla. 

Eilen kävin Murusen kanssa tuulettumassa ulkona. Reissu oli äärettömän raskas ja voimia kuluttava ja itkuhan siitä kivusta sitten lopulta tuli ja vähäuninen yö, mutta tuo yläpää tarvitsee välillä muutakin kuin kotona oloa ja ainaista taistelua. Sanoinkin tänä aamuna kahvia hörppiessäni, että kaikista huolimatta kyllä kannatti! 

Kyllä kannatti! Ihan jo sen takia, että meille molemmille se päivä oli niin erilainen ja mukava. Kävimme kaupoilla kiertelemässä ja "tuhlailemassa" saamiani lahjakortteja. Lisäksi kävimme antipastot ostamassa ja nautimme ne aurinkoisella torilla. Seuraavaksi intialaisessa ravintolassa, jossa tarjosin rakkaalleni synttärilounaan. Rakastuin nan-leipään, jota tähän asti olen nautiskellut vain ja ainoastaan unissani kaukana täältä. Haaveeni siis toteutui tuollakin ollessa. Kävimme nauttimassa auringonpaisteesta puistossa ja kiertelimme ja kaartelimme kaupungilla uudessa torin alaisessa maailmassa. Vielä oli tyhjää paljon, mutta tulee sinne monelle eri kaupalle tilat. Siitäkin syystä tuo reissu oli mahtava, että vaikka nautimmekin kaloripommeista kermaisan ruuan  ja jogurttijälkkärin muodossa, silti painoni laski päivän aikana 1,5 kiloa! Pääsin toiseen tavoitteeseeni nyt! WOW!



Mielipidetutkimukset, gallupit ja bloggaukset tuottavat toisinaan minulle lahjakortteja. Tällä kertaa valitsin sen H&M:ään. Kävimme jo katselemassa, olisiko siellä ollut jotain ostettavaa, mutta kaikki vaatteet olivat kokoa 36-40, eli liian pieniä, tai mamma-osaston mahakkaat vaatteet ja kaikki laukut sellaisia, mitä en tarvitse. En osta sellaista, mitä en tarvitse. Tokihan voisin laittaa koko rahan vaikka sukkiin tai kosmetiikkaan, mutta haluan mielummin odottaa ja katsella, josko tulisi myöhemmin jotain kivempaa. 


Tovi sitten voitin Tiimariin lahjakortteja ja nyt ne sitten käytin. Tarvikkeita retkelle ja musteita ja teippiä, mille aina on käyttöä. Kivasti olikin retkitarvikkeet kanta-asiakkaille -20%. Sain siis kolmannen makkaratikunkin meille ostettua nyt. 


Äskettäin voitin myös Mutkuttiin lahjakortin ja sain tilaamani tuotteet kotiin. Itselleni on musta pipo, yhteiseksi pari saippuaa ja saippuapussit kolmelle ja lahjaksi menee lasten pipo. Tuubihuivin ajattelin jossain vaiheessa arpoa teidän kesken. ;) 


Olettehan huomanneet,että postimaksut kallistuvat taas? Senpä vuoksi kävin ostamassa postareita ja helposti-kuoria. Tämän kuoripinkan vielä käytän, mutta sen jälkeen en todellakaan raaski ostaa niitä enää! 3 euroa per lähetys! Kuitenkin kuoreen saa laittaa vain 500g ja alle 3cm. Lisäksi valituksia on tullut mm. siitä, jos teippaa kuoren kiinni. Käyttäköön kuka raaskii. Mulla ei varat riitä enää noihin jatkossa.


Posti toi myös Koristeelliset kakut 6 ja 7-numerot kera kylkijäisten. Tällä kertaa pursotinpussi sai 2 uutta tyllaa ja aakkosetkin sain, joilla kirjoittelee kakkuihin ja pikkuleipiin vaikka rakkausrunoja. ;)



Lisäksi mukana tuli suuri kakkukupu, jonka saa lukittua ja kannettua kätevästi. Meillä näitä jo on ennestään 2 kpl joten tämä lähtee lapsellemme omaan kotiin. Kaunis väri kaiken lisäksi. 




Korttisirkuksen haasteen arvonnassakin voitin aika-teemassa kauneimmalla kortilla. Ai jukra! siitä kunniasta olisi riittänyt toki kunniamainintakin ja tieto siitä, että minun korttini oli kaunein! vaan en ollenkaan pistä pahakseni tätä ihanaa palkintoakaan! Siis niin ihana, että itkemään kävin onnesta nähtyäni voittaneeni tämän kaiken!

Paketti sisälsi suuren nauhalaatikon ja stanssattujen kuvioiden lisäksi kello-stanssin, kello-kohokuviointitaskun ja kello-leimasinsetin! MIELETÖNTÄ! Mullahan on big shot ja haaveilen stansseista ja kohokuviointitaskuistakin, mutta millä rahalla mä niitä ostelisin?! Siispä tämä oli niin ihana paketti että!

Toistaiseksi on energia mennyt asioiden hoitamisessa ja omien uusien oireiden tarkkailussa. Mullahan mm. kivut ovat pahentuneet ja sydän alkanut reistailla. Siispä atc-korttien teko on ollut jäissä ja kortteja vähemmän. Koruja tilauksesta olen tehnyt. Nyt kun asiat ovat tällä mallilla, alkaa taas voimia olla askarteluunkin. Siksi on ollut hieman hiljaisempaa tällä saralla. Ideoita on ollut kyllä ja inspiraatio kun iskee niin muistiinhan ne on kirjattu, joten odottakaas vaan. ;)


Tässä viikolla rakkaani tuli kotiin ja antoi minulle ihanan lahjan! Hänellähän ne synttärit ovat, ei minulla! Kengät ovat täydelliset! Niin minun näköiset ja oikean kokoiset. Ja sitten tuo RAKAS-cokis. Nam! Aivan ihana lahja! Ylläri! 
Ja te, jotka mietitte, että miksi ei jotain kultakoruja tai timantteja, niin siksi, ettei meillä sellaisiin ole varaa ja toisekseen me olemme todella iloisia juuri tällaisesta tarpeellisesta, ihanasta, ajatuksen kanssa hommatusta! Me emme välitä niinkään niistä hintalapuista, että pitää olla isoja lukuja. Päin vastoin! Olen onnentyttö, kun mulla on noin ihana avovaimo! <3
 p.s. olisipa ollut kiva katsoa, kuinka hän sovittelee balleriinoja omaan jalkaansa.  Ei ihan hänen tyyliään... ;)

Tällaisia ihania saamisia ja ostoksia! Huh. Paljon kaikenlaista! 


 Ikkunakuvasarjasta vilautan teille parvekkeestamme uuden kuvan. Huomaa partsin oven taakse naulattu lauta. Ei päästä partsille enää menemään. Nyt tuolla ulkopuolella kuuluu ääniä, kun jollain vekottimella sahailevat parvekkeita kumoon. Tai sitä etulaitaa lähinnä. Kissa kävi kyselemässä, onko kaikki hyvin? Kerroin, mikä on homman nimi ja katsottiin muovin läpi utuista parveketta. Kissakin rauhottui. Huh.

Viikonloppu tulossa. Nauttikaahan viikonlopustanne! Minäkin lupaan nauttia, kun juhlimme koko perheen kera kakkukahvien merkeissä. :)

Viltsu

Kommentit

Tuula sanoi…
:/ Jaa kallistuu? Siis postarit. Se on "liian" kallista jo nyt :(
Vilimarika sanoi…
Kallistuvat heti kesäkuun alusta. 5 senttiä vain onneksi nuo pikkumerkit, mutta pikkusenkin painavemmissa sen huomaa jo enemmänkin. Pitääkin muistaa kauppaankin nostaa postareitten hinnat...
SatuKoo sanoi…
Sulla on ollut kiva päivä, hyvä niin :) Ihania ostoksia ja hyvä kun muistutit noista leivontajutuista. Täytyykin käydä ostoksilla. Ihanaa wiikkista ja ihanat ballerinat olet saanut!!
Vilimarika sanoi…
Kiitos SatuMaria.
vielä jäi yksi lahjakortti syksymmälle, kun vaihtuu valikoima, joten luvassa toinenkin kiva päivä. :) Itseasiassa juhlimme piakkoin Murusen synttäreitä, joten kivaa sekin on, mitä olen miettinyt. Mutta enpäs kerrokkaan vielä, sillä Murunen lukee itsekin blogiani. ;) (Ähäkutti)
Tuo kakkukupu tulee tilaajalahjana. Tyllat ja aakkoset kaupan paketeissa. Olen ollut kyllä tyytyväinen tuohon lehteen. Hintalaatusuhde kerrankin kohdallaan! Laskeskelin jo alussa, jotta onko mahdollisuuksia alkaa tilaajaksi, mutta kyllä tämä kylkijäismatsku on arvokasta ja laadukasta joten halvalla lähtevät. Malttamattomana odotan sitä tarvikesalkkua, minne kasata nuo pikkuhipleet.
hyvää wiikonloppua sullekin!