Haasteisiin töitä


Yykaakoonee... Eikun 18. 
Kolmea erilaista, kuudelle kaikkia, eli yhteensä 18 kappaletta. Harvemmin kaikkia käytetään yhtäaikaa, mutta ehkä joskus... Eihän sitä vielä tiedä. ;)


Mansikkaa ja valkoapilan kukkaa... Laulu soi hiljalleen taustalla. Mansikat ovat kakun sisällä kermavaahtohunnun alla. Kakkuni, minulle äitienpäivän kunniaksi. Olihan se hieman etuajassa, mutta tilanteen mukaan joskus hieman otettava etulähtöä juhlintaan. Kakku on siis mansikkakakku ja itse mansikat poimin ja Murunen ne hillosi ja minä tein kakunkin. Lisäksi nuo korvakorut, jotka mansikankukasta tulivat mieleeni. Kenties laulussa sanottu Tuula ne korviinsa saa.

Kakulla onniteltiin siis itseäni ja Murusta äitienpäivän kunniaksi, mutta seuraava kortti onnittelee pienokaista ja perhettä.




Ystäväni sai vauvan toissapäivänä, joten onnentoivottelut ovat tarpeen. Kakkua kun ei voi lähettää postitse. ;)

Kaunista ja onnekasta alkanutta viikkoa kaikille!


Kommentit

Leila sanoi…
Ihananan helluunen vauvakortti!!
Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.
MariL sanoi…
Hei, arvasit blogissani INSPIS-kuvaleikin sanan oikein, eli kitarahan siellä piileksi. Jatkat varmaan leikkiä eteenpäin. :) Tämä on ollut hauska leikki, törmäsin ihan sattumalta Kainiksen blogissa, itse en ole askarteluihmisiä, vaan ennemmin teen kaikkea langasta. :)
Ihanaa, että musiikista voi tulla kakku. Upea toteutus kerrassaan. Onpa mukavaa kun tulit haasteeseení mukaan. Arvontakannuun laitan kaksi arpalippua. Onnea arvontaan.
MB sanoi…
Sitä samaa myös Sinulle ja nauti äitienpäivästäsi, sillä ei sillä ole väliä, että koska sitä juhlistetaan.
Kotilaiska sanoi…
Ihan vesi herahtaa kielelle kun kakkuasi katson, pitäskö leipoo helluntaikakku, olen niiiin perso kermakakulle että söisin sitä vaikka joka päivä, varsinkin just mansikkakakkuu.