Kakkua ja vaatteita

Kuva Pinterestistä

Kesärenkaat vaihdettu jo aikapäiviä sitten. Etkö keksi niille vanhoille, nastattomille talvirenkaan rääpäleille mitään käyttökelpoista ideaa? Kaatopaikalle heittäminen tuntuu kauhealta ajatukselta? 
No, laitappa maalarinhaalarit jalkaasi, ota maalipurkin jämät kaapista ja pensseli ja maalaappas niistä renkaista pihalle ihanat kukkarenkaat! Eipä naapurin emäntä keksinytkään vastaavaa! Siellä se mustien renkaiden kanssa säätää... Ja sinun pihallasi loistaa aurink... eikun talvirengas-kukkaasetelmat! ;)

Eilispäivä oli hermoja kuluttava. Pinna paloi ja naama punaisena raivosin aikuisten ihmisten päättämättömyyttä ja sitä, kun ei voi sanoa "EN TIEDÄ" vaikka ei oikeasti tiedä! Puhutaan vaan totena asioita, joista ei ole varmuutta. Oletuksia vain ja luuloja. Monta ihmistä saman keittokattilan ääessä hämmentämässä ja soppahan siitä tosiaan syntyi! Mutta syötävä soppako? Jaa-a! 

asiat tulevat järjestymään parhain päin, mutta siihen tarvittiin muutama puhelu, muutama textari ja hirmusesti kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä. Selkeitä vaatimuksia, että "Nyt on sanottuva kyllä tai ei". Niinkuin vaikka asiaan: Tuletko autolla tänne lauantaina? KYLLÄ VAI EI?
Kukaan muu ei niitä tuollaisia asioita voi päättää, kuin asianomainen itse. Ja kun kuitenkin päätös on pakko tehdä. 

Sielun rauha tulee siinä vaiheessa, kun maanantai-ilta on käsillä. Juu, se rauha suorastaan tipahtaa taivaalta ja kietoutuu ympärilleni. Liekkö sitten Rauha-niminen enkeli vai jokin näkymätön pulverisade? ;)

Jotain satoi postitsekin eilen minulle. Kiitos Kotilaiskan!


Saako nauraa lahjoilleen? Saahan?
Purskahdin nauramaan, kun avasin paketin ja siellä oli kirja ja kirjan päällä lappu: 
"Palkinto väärin arvauksesta Inspis-kuvaleikissä"

Ekaa kertaa mä saan palkinnon siitä hyvästä, että olen ollut väärässä! 
Ei tolle voinut muuta kun nauraa!
:D


Paketissa oli myös kasa koruja. Niin mun näköisiä riipuksia, mielenkiintoisia osia, kaikkea jänskää! En vielä tiedä, montako, mutta sen tiedän, että useampi uusi koru minulle on tulossa noista! jääköhän yhtään Inspiskauppaan? ;)



Lisäksi oli iso säkillinen vaatteita! UPEITA! 
Mietinkin, että kuinka hyvin Kotilaiska minut tuntee, sillä itse en edes kaupasta meinaa löytää sopivia, hyvin istuvia vaatteita, saatikka kirppiksiltä tai mistään. tämä satsi kuitenkin istui niin täydellisesti minulle! Voiko sopivampia vaatteita ollakkaan enää?! EI! Ja mitä ihanuuksia! Kuvasta te ette näe niitä, mutta sain tosi ihania vaatteita ja tarpeellisia! Nyt voin huoletta heittää roskiin risat vaatteet kaapista ja  vaihtaa ehjät tilalle! Ja liian pienet kierrätykseen ja sopivat tilalle! IHANAA! On housuja, paitoja, toppeja... Farkuista lähtien! Ne muuten olivat ihan uudet! 

KIITOS! mitä voin sanoa, kun sanattomaksi veti!?! 
Ihan mielettömän upea juttu! (Siis ei se sanattomuus... )

vaniljajäätelöä, luomu-mansikkahilloa, banaanisiivuja, piparkakkumurusia.
(nopea ja herkullinen jälkkäri jämistä)

Meillä on aihetta juhlaankin, joten alan nyt leipomaan kakkua. Kerkeen pohjat laittaa ja täytteet tänään sisuksiin. Aamulla sitten peittelen sokerikuorrutteella. Visio on jo valmiina, mutta enpäs kerrokkaan enempää nyt. ;) sori vaan Muruseni. ;)

Viltsu

Kommentit

MB sanoi…
Ihanaa oli lukea sinun kirjoituksesi ja mukava oli kuulla, että sait myös sopivia vaatteita itsellesikin, joten saat nautia täysin rinnoin antimistasi.
Mukavaa viikonloppua sinulle.
SatuKoo sanoi…
Voi, kuinka ihanaa, että olet saanut mukavaa postia :) Ja mitä herkkuja!
Taina sanoi…
Vastavierailulla ja mukaan jään. :)
Toivottavasti kesä tuo kaikkea ihanaa tullessaan raskaan talven jälkeen!