Siirry pääsisältöön

atc-vaihtoa ja vanhaa kurkumaaEilispäivän postipoika oli kurkistanut saamaani kirjekuoreen. Tuollaisena se repsotti auki minulle tullessaan. Siis teipattu kuori, vaan ei tuossa kyllä teipit kohdallaan ole! Sitä saa taas miettiä, missä vaiheessa teipit avattiin tai aukesivat. Lajittelukoneessa vai postihäkkivaunussa vai jakajan kärryssä... No, joka tapauksessa olen siitä todella hyvilläni, että Kotilaiska, jolta siis kuori tuli, oli paketoinut lähetyksen sisällön lisäksi muovipussiin!


Muovipussi oli sen verran suuri, ettei se ollut luiskahtanut tuolta kuoren reijästä ulos. Huh huh! 
Muistinkin, että atc-kortteja olisi tulossa, joten pikainen silmäys, onko kortit tallella? Huh, pienempi kuori löytyi! Atc-kokoa! Älä siis Kotilaiska itseäsi mollaa! Päinvastoin, hyvin pakkasit!Ja kylläpä olikin vaikka ja mitä paketissa! Vanhasta Nyyrikistä lähtien aina leimasimiin asti!
KIITOS!!!


Ehdottomasti suosikikseni nousi noista tarvikkeista tämä leimasinsetti, sillä en ole koskaan, ikikuuna päivänä, nähnyt näin pieniä kirjaimia leimasimissa! Saatikka, että kaikille kirjaimille on oma kuvansa! Ja heti palasin ajatuksissani eka luokan pulpettiin opettelemaan aakkosia. :)
Siis tää on IHANA!


Ja nämä atc:t... Heti kun näin ne Kotilaiskan blogissa, ajattelin, että siinä on minun ajatukset pistetty korteiksi! Ja että tuollaiset kortit haluan kotiin ja kehyksiin tai jotenkin esille! 
"Emmekä koskaan halua olla niin vanhoja, etteivät kätemme jaksa kohota toistemme kaulaan"
"On ruokaa ja rakkautta, rikkautta ei ole, mutta sitäkin ilman tulemme toimeen".

Kiitos näistäkin! Pääsevät esille kotiimme.


Eilen tein tilaustyönä kaulakorun, tänään siivosin blogistani tuon oman esittelysivun/toivelistani. siivota pitäisi varmaan myös maustekaappi, sillä tällaisen sieltä löysin:


Hmm.. Vanhaksi mennyt 9 vuotta sitten... 
Ja sitten minä vielä väitän, että käytämme mausteista ruokaa... Hmm
:D

Ei taida Kurkuma olla suosikkimme. 

Koko perheen yhteinen viikonloppu. Jääkiekkoa ja euroviisuhuumaa!
Huumaavaa viikonloppua teille kaikille!

ViltsuKommentit

Tuula sanoi…
minä löysin lääkekaapista nasolinin vuosimallia 2008 ;)
Ihanat nuo aakkosleimasimet. Itse näen pääni sisällä noista tehdyn muistipelin!
MerjaHannele sanoi…
Mulla on tuota aakkosleimaa papereina, haluatkos?? ei tuu itellä käytettyä. Muuten laitoin vahingossa vanhaan postaukseen vastauksen ja huomasin vasta jälkeenpäin. Tuossa alhaalla pikkukuvissa oli vanhojen postausten linkkejä, siitä syy. Mulla vähän huono päivä tänään.. Yritän olla koneella, josko täältä piritystä. Säässä ei kyllä ole valittamista!
Vilimarika sanoi…
Tuula, teillä ei sitten nuhaa ole ollut ihan äskettäin. ;) Ei vaineskaan... Hassua, kuinka sitä kaikkea tuollaista ylläriä löytyykään joskus jostakin "piilosta". vai liekkö se se jemma?

MerjaHannele, ihmettelinkin, jotta miksi tätä päivää epäilit mulla huonoksi, sillä olen iloinen kuin pieni räystäspääskynen. Muutenkin nuo kirjoitukseni kannattaa ottaa pohdintoina, ei tunteinani sillä hetkellä. Esim. tässä lähi viikkoina olen käynyt läpi teemaa, mikä raivostuttaa minua, enkä tarkoita, että olisin raivonnut sillä hetkellä. :D
Nythän teemanani on "sielun rauha". Jos nyt sattuisi tulemaan jokin katastrofi, kirjoittaisin silti tästä teemasta. Joten... Älkää ottako liian vakavasti tai niin, että nyt ja just ja heti ja aina näin.

Se paperi kiehtoisi kyllä. Mitäs haluaisit siitä tilalle?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…