Siirry pääsisältöön

Sanahirviö atc-geimi osat 6 - 12(Edit, korttilisäykset)

Vappu puskee päälle. Kevät etenee. Leskenlehdet ovat täydessä kukassaan ja kärpäset heräilevät talviuniltaan. Syntyvät tähän maailmaan. 
Maailmaan, jossa joillakin on hyvä olla, joillakin paha olla. 
On asioita, joita en voi ymmärtää, vaikka kuinka selitettäisiin ja asioita, jotka ymmärrän sanomattakin. Näin eilen Facebookissa videon, jossa nainen tapettiin raa´asti. Tokihan video on jo poistettu, mutta se näky on ja pysyy silmissäni. Katse... Kaikki. 
toivottavasti se oli tehty video... pelleilyä. 
Toivottavasti...


Lähempääkin löytyy asioita, jotka saavat miettimään elämää. Sitä, kuinka kaikki voi hetkessä muuttua tai pikkuhiljaa. Kuinka yhtenä päivänä olet onnellinen ja tähtisilmäinen ja toisena hetkenä kyyneleet silmissä, pahaa oloasi huutaen. Kun yrität ymmärtää...


 
Entinen tähtisilmä

Eilispäivän sanahirviö-atc. (Postauksen lopussa loputkin teemat!!!)
Kortti, jossa pallona toimii musta möykky, mikä syö ihmistä. Tukehduttaa pikkuhiljaa. Kasvaa ja kasvaa sisällä. Se musta möykky, mikä saa itkemään hiljaa, vuolaammin ja lopulta huutamaan sanatonta huutoa. Kuin kasvain, mikä ei irtoa. Laajenee vain. Ja kun luulet sen jo olevan pienentynyt tai poissa, se on ykskaks uudestaan, suurempana. 

Niin tuttua... 

Niin tuttua on myös tämä ruoka. Meksikolainen papu-pata. Silloin, kun meillä herkutellaan, ruoka on jotakin tämän tyylistä. riisiä, lehtiselleriä, papuja, sokeriherneitä, chiliä... Riippuen chilin määrästä, onko tarvetta ruokajogurttiin vai ei tuon kaveriksi.

Wappupallot... toisilla ne on ilmapallot, mutta minusta vappu on joko ryyppyjuhla tai lasten juhla. Enkä itse kuulu kumpaankaan juhlivaan ryhmään. Ei ole lapsia eikä maistu viinakaan. Siispä vappupalloni ovat tässä:


Kaulakoru, jossa kauniita mustia kukkahelmiä ja sinisiä kukkahelmiä. Tyylikkyyttä. Kauneutta. Keväistä hehkua. Naiselliseen makuun, hienostuneeseen makuun, hillittyyn makuun... Äidille tai tyttärelle.


Ja koska kevät on menoa ja meininkiä, aurinkoa ja wappuhulinaa, milloin missäkin milloin kukakin menossa, niin annan teille kaikki loput sanahirviö-atc-aiheet nyt!
Tee kerralla tai yksitellen, nyt, ensi viikolla tai myöhemmin. Saa linkittää kortteja edelleen yksitellen tai kaikki kerralla. Minultakin niitä tulee pikkuhiljaa.

Aiheet tässä(päiväykset siis niille vain, jotka tekevät joka päivä yhden):

tiistai 30.4.2013: EPÄONNISTUNUT TAI ONNISTUNUT (käytä roskiin menossa olevaa tai ole käyttämättä)

Onni-Pöllö
Tässä kortissa taustapahvi on pakkausmateriaalia, 
pohjapaperi oli repaleinen, roskiin menossa. Väritin sen valkeasta paperista tuollaiseksi pastellinväriseksi.
Iso kukkanen ruutupaperimallikappale. Väritin senkin promarkereilla.
Hiutale ja perhoset ovat tuosta pohjapaperista leikattuja kolosia ja repaleita. Taustapahvi kuultaa sinisenä alta.
Pöllö on lehdestäleikattu ja copicilla väritetty. 
Pikkukukat saatu.
Reunat vetäsin vielä mustaksi kortista.
Kirkkaat värit saivat inspiksen paskiksen haasteesta.
Kortti tehty 6.5.2013keskiviikko 1.5.2013: POSITIIVINEN, ILO, STRESSITÖN, RENTO

Täti-Nunna


torstai 2.5.2013: AURINKO TAI KUUTAMO(värein tai kuvin)

Yön kuiskaus

Korttipohjana oleva pakkauspahvi on kortissa näkyvillä ylä ja alalaidasta.
Keskelle leikkasin saadusta paperista palasen ja 
roskiin menossa olleesta silppukirjepaperista tein kuun ja perhosen. väritin perhosen ja annoin molemmille kimalleliimalla kevyen hunnun.
alalaidan puu on roskiin menossa olleen mallikappaleen väritetty pelastushuuto. 
Runon kirjoitin paperille, minkä värjäsin tusseilla itse. Runo on omani.
Tämä kortti ei maksanut mitään. EMM
Tehty 6.5. 2013

perjantai 3.5.2013: POSTIKORTTI

Muistoja

Pakkauspahvi pohjalla 
päälle saatua paperia, jonka reunat rajattu mustalla.
Kakkupaperin palanen ja helmipuolikkaita.
3 paljetti-amoria ja korttikuvioita.
Ihan tämän sanahirviö-geimin innostamana tehty.
7.5.2013
lauantai 4.5.2013: TYHJENNÄ JOKIN (Kortissasi voi näkyä vaikkapa lompakon sisältöä, aarrearkun ihanuuksia, piirongin sisältöä, voit myös puhua suusi tyhjäksi kortissasi...)

Tunteet

Sanahirviön inspiroimana tyhjensin yhden aikakauslehden, mikä on saatu kirjaston poistoista. 
Pohjalla kultaa hohtava pahvi, joka on peräisin keittiön pakkauksista.
Päälle hieman saatua kaunista paperia.
Kaikki loput lehdestä irti leikattua ja kortiksi kasattua.
7.5.2013 tyhjennetty ja kasattu.sunnuntai 5.5.2013: FANTASIA (olkoon se taruolentoja, mielikuvituksesi tuotetta, eroottista fantasiaa tai mitä vaan. Muistathan hyvän maun rajoissa kuitenkin)

Meren kaunokki
(Samalla osallistun Leila-mumman haasteeseen)


(tämän kortin pohja on kierrätetty. alunperin se näytti tältä:
Mutta minäpä pyöräytin kortin ympäri, lisäsin ja muokkasin ja kuvitin ja satuilin)Kertokaas myös, millaisia extrakivoja haluaisitte jatkossa? 
Palkintotehtävät löydät Inspis-haasteesta, mutta tätä tällaista yhteistä kivaa tekemistä, jossa palkintona on tekemisen ilo ja mielikuvituksensa kanssa painiminen. 
Nyt sanotaan sanahirviö-geimille heippa!
Kiitos, kun olitte mukana!

Löydät tämän sanahirviö-geimin hakusanalla SANAHIRVIÖ GEIMIKommentit

Leila sanoi…
Olipas mukava ja erilainen keijukortti. Kiitos ja onnea arvontaan.
Vilimarika sanoi…
Merenneitokortti... ;)
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen.
Tuula sanoi…
Lasi kuoharia, kilistetään seurustelun alkamisen 9v päivälle. Sitten siirryn colaan. Spede herkutellut jo munkeilla, pian grillataan ja ilalla sipsejä :) lasten ehdoilla.
Maca sanoi…
Tässä vappupäivän kortti.
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen. Kiitos korteista! Laitoin omani postiin vasta tänään.
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen.
Maca sanoi…
Tässä fantasiakortti.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…