Siirry pääsisältöön

Sanahirviö atc-geimi osat 6 - 12(Edit, korttilisäykset)

Vappu puskee päälle. Kevät etenee. Leskenlehdet ovat täydessä kukassaan ja kärpäset heräilevät talviuniltaan. Syntyvät tähän maailmaan. 
Maailmaan, jossa joillakin on hyvä olla, joillakin paha olla. 
On asioita, joita en voi ymmärtää, vaikka kuinka selitettäisiin ja asioita, jotka ymmärrän sanomattakin. Näin eilen Facebookissa videon, jossa nainen tapettiin raa´asti. Tokihan video on jo poistettu, mutta se näky on ja pysyy silmissäni. Katse... Kaikki. 
toivottavasti se oli tehty video... pelleilyä. 
Toivottavasti...


Lähempääkin löytyy asioita, jotka saavat miettimään elämää. Sitä, kuinka kaikki voi hetkessä muuttua tai pikkuhiljaa. Kuinka yhtenä päivänä olet onnellinen ja tähtisilmäinen ja toisena hetkenä kyyneleet silmissä, pahaa oloasi huutaen. Kun yrität ymmärtää...


 
Entinen tähtisilmä

Eilispäivän sanahirviö-atc. (Postauksen lopussa loputkin teemat!!!)
Kortti, jossa pallona toimii musta möykky, mikä syö ihmistä. Tukehduttaa pikkuhiljaa. Kasvaa ja kasvaa sisällä. Se musta möykky, mikä saa itkemään hiljaa, vuolaammin ja lopulta huutamaan sanatonta huutoa. Kuin kasvain, mikä ei irtoa. Laajenee vain. Ja kun luulet sen jo olevan pienentynyt tai poissa, se on ykskaks uudestaan, suurempana. 

Niin tuttua... 

Niin tuttua on myös tämä ruoka. Meksikolainen papu-pata. Silloin, kun meillä herkutellaan, ruoka on jotakin tämän tyylistä. riisiä, lehtiselleriä, papuja, sokeriherneitä, chiliä... Riippuen chilin määrästä, onko tarvetta ruokajogurttiin vai ei tuon kaveriksi.

Wappupallot... toisilla ne on ilmapallot, mutta minusta vappu on joko ryyppyjuhla tai lasten juhla. Enkä itse kuulu kumpaankaan juhlivaan ryhmään. Ei ole lapsia eikä maistu viinakaan. Siispä vappupalloni ovat tässä:


Kaulakoru, jossa kauniita mustia kukkahelmiä ja sinisiä kukkahelmiä. Tyylikkyyttä. Kauneutta. Keväistä hehkua. Naiselliseen makuun, hienostuneeseen makuun, hillittyyn makuun... Äidille tai tyttärelle.


Ja koska kevät on menoa ja meininkiä, aurinkoa ja wappuhulinaa, milloin missäkin milloin kukakin menossa, niin annan teille kaikki loput sanahirviö-atc-aiheet nyt!
Tee kerralla tai yksitellen, nyt, ensi viikolla tai myöhemmin. Saa linkittää kortteja edelleen yksitellen tai kaikki kerralla. Minultakin niitä tulee pikkuhiljaa.

Aiheet tässä(päiväykset siis niille vain, jotka tekevät joka päivä yhden):

tiistai 30.4.2013: EPÄONNISTUNUT TAI ONNISTUNUT (käytä roskiin menossa olevaa tai ole käyttämättä)

Onni-Pöllö
Tässä kortissa taustapahvi on pakkausmateriaalia, 
pohjapaperi oli repaleinen, roskiin menossa. Väritin sen valkeasta paperista tuollaiseksi pastellinväriseksi.
Iso kukkanen ruutupaperimallikappale. Väritin senkin promarkereilla.
Hiutale ja perhoset ovat tuosta pohjapaperista leikattuja kolosia ja repaleita. Taustapahvi kuultaa sinisenä alta.
Pöllö on lehdestäleikattu ja copicilla väritetty. 
Pikkukukat saatu.
Reunat vetäsin vielä mustaksi kortista.
Kirkkaat värit saivat inspiksen paskiksen haasteesta.
Kortti tehty 6.5.2013keskiviikko 1.5.2013: POSITIIVINEN, ILO, STRESSITÖN, RENTO

Täti-Nunna


torstai 2.5.2013: AURINKO TAI KUUTAMO(värein tai kuvin)

Yön kuiskaus

Korttipohjana oleva pakkauspahvi on kortissa näkyvillä ylä ja alalaidasta.
Keskelle leikkasin saadusta paperista palasen ja 
roskiin menossa olleesta silppukirjepaperista tein kuun ja perhosen. väritin perhosen ja annoin molemmille kimalleliimalla kevyen hunnun.
alalaidan puu on roskiin menossa olleen mallikappaleen väritetty pelastushuuto. 
Runon kirjoitin paperille, minkä värjäsin tusseilla itse. Runo on omani.
Tämä kortti ei maksanut mitään. EMM
Tehty 6.5. 2013

perjantai 3.5.2013: POSTIKORTTI

Muistoja

Pakkauspahvi pohjalla 
päälle saatua paperia, jonka reunat rajattu mustalla.
Kakkupaperin palanen ja helmipuolikkaita.
3 paljetti-amoria ja korttikuvioita.
Ihan tämän sanahirviö-geimin innostamana tehty.
7.5.2013
lauantai 4.5.2013: TYHJENNÄ JOKIN (Kortissasi voi näkyä vaikkapa lompakon sisältöä, aarrearkun ihanuuksia, piirongin sisältöä, voit myös puhua suusi tyhjäksi kortissasi...)

Tunteet

Sanahirviön inspiroimana tyhjensin yhden aikakauslehden, mikä on saatu kirjaston poistoista. 
Pohjalla kultaa hohtava pahvi, joka on peräisin keittiön pakkauksista.
Päälle hieman saatua kaunista paperia.
Kaikki loput lehdestä irti leikattua ja kortiksi kasattua.
7.5.2013 tyhjennetty ja kasattu.sunnuntai 5.5.2013: FANTASIA (olkoon se taruolentoja, mielikuvituksesi tuotetta, eroottista fantasiaa tai mitä vaan. Muistathan hyvän maun rajoissa kuitenkin)

Meren kaunokki
(Samalla osallistun Leila-mumman haasteeseen)


(tämän kortin pohja on kierrätetty. alunperin se näytti tältä:
Mutta minäpä pyöräytin kortin ympäri, lisäsin ja muokkasin ja kuvitin ja satuilin)Kertokaas myös, millaisia extrakivoja haluaisitte jatkossa? 
Palkintotehtävät löydät Inspis-haasteesta, mutta tätä tällaista yhteistä kivaa tekemistä, jossa palkintona on tekemisen ilo ja mielikuvituksensa kanssa painiminen. 
Nyt sanotaan sanahirviö-geimille heippa!
Kiitos, kun olitte mukana!

Löydät tämän sanahirviö-geimin hakusanalla SANAHIRVIÖ GEIMIKommentit

Leila sanoi…
Olipas mukava ja erilainen keijukortti. Kiitos ja onnea arvontaan.
Vilimarika sanoi…
Merenneitokortti... ;)
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen.
Tuula sanoi…
Lasi kuoharia, kilistetään seurustelun alkamisen 9v päivälle. Sitten siirryn colaan. Spede herkutellut jo munkeilla, pian grillataan ja ilalla sipsejä :) lasten ehdoilla.
Maca sanoi…
Tässä vappupäivän kortti.
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen. Kiitos korteista! Laitoin omani postiin vasta tänään.
Maca sanoi…
Tässä tämänpäiväinen.
Maca sanoi…
Tässä fantasiakortti.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…