Siirry pääsisältöön

voittajat valittu lukijan hankinta-arvonnassa 1 ja 2

Alkuun ensin muutama selkeytys asioihin, eli

tosiaankin Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-kirja on startannut käyntiin ja tämä on leikkiä, ei mikään pakkopulla. Kuka haluaa inspiroitua, tulee mukaan. tiukkoja sääntöjä ei ole. Jos tuntuu siltä, että haluat osallistua osittain tai muokata sivujasi jollakin tavalla tai ottaa vain hieman vinkkiä, kaikki sallitaan. EI PIDÄ olla yhtään mitään, mutta saa tehdä decoilua, atc:n ja tekstiosioita annetuista aiheista. Voit tehdä annettuina päivinä tai vaikka kaikki kerralla. todellakaan en rankaise ketään enkä lahjoita palkintoja. Nyt ihan vaan leikitään ja pidetään hauskaa askartelun merkeissä. Tehdään jotain yhdessä!

Heh, toiset teistä sai harmaita hiuksia teknisen ongelman aikana lukiessanne päivityksiäni. todellakin lainassa olevalla puhelimella meni hermot ja sain välillä paremman netti-puhelimen käyttööni, mutta bloggerin päivitykset ovat hankalia kännykällä. Mua turhautti sen verran, että päätin näyttää turhautumisenikin teille. :D Kun yritin kirjoittaa yhtä 5 lauseen postausta, kirjoitin sitä puolisen tuntia. Korjaus ei toiminut, eli jos srmi osui väärään osketusnäppäimeen, siinä oli ja pysyi tai sitten aloita alusta koko hidas prosessi. Siispä tarkoituksella laitoin mahdollisimman murrettua tekstiä, jotta edes sinnepäin saisi sanat ymmärrettäviksi. On kait se Teknikaproblema helpompi ymmärtää kuin Tkniookjaonhwkma. Noin siis viereisillä näppäimillä. Grauh. Nyt toimii koneen kaikki osat paremmin kuin koskaan. Samalla saatiin näytön kanssa vaihdettua muitakin osia ja koneesta enistäkin hiljaisempi paketti. Jes.


Mitäs muita kysymyksiä, ihmetyksiä? No, siirryttäisiinkös lukija-tupla-arvontaan?
Kenelle saankaan ilmoittaa nuo sanat?

Palautellaanpas ensin mieleen arvonnat. 

Arvonta numero 1:
Mainosta blogiani ja hanki lukijoita blogiini.

Ohjeissa mainittiin, että lukija on blogin omistava, lukija-nappulaa klikkaava henkilö, joka siis virallistaa lukijana olonsa. Tällä kertaa uusi lukija ei voi olla blogiton tai epävirallinen lukija. Ei tilaaja kaupasta tai mikään siltä ja väliltä. 

Tähän arvontaan oli mahdollisuus saada vaikka ja kuinka paljon arpoja, sillä jokainen uusi virallinen lukija ilmoitti tulleensa juuri sen tai sen henkilön mainoksen kautta lukijaksi. Olkoon sitten blogattu mainos tai ääneen pyydetty. 

Kun uusi lukija tuli blogiini lukijaksi, hän siis ilmoitti, kenelle se arpalippu annetaan häneltä.

Kaikki ne, jotka siis saivat blogilleni uusia lukijoita, osallistuivat arvontaan numero 1. 

Toki teistä joku saattoi mainostaa, eikä silti saanut lukijoita. Sille en voi mitään. Joka tapauksessa niitäkin oli, jotka saivat lisää porukkaa joukkoomme hankittua. 

KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA MAINOSTITTE! Riippumatta, saitteko uusia lukijoita vai ette. 

Palkinto tähän arvontaan näyttää tältä:


Papereita, askartelumateriaaleja, koristekuvioita, onnittelukortti ja kaulakoru. Kaikki kuvassa oleva siis yhdelle, joka on MAINOSTANUT ja SAANUT VIRALLISEN LUKIJAN.

Seuraava arvonta, numero 2, oli sitten niille uusille virallisille lukijoille, jotka olivat jo antaneet arpaliput mainostajille. Nyt uudet lukijat saivat oman arvontansa, jottei he jäisi ilman. Kukapa sitä kerkeäisi uudeksi lukijaksi ja heti mainostamaan ja hankkimaan uusia lukijoita? Vai? Itseasiassa näinkin kävi! Uskomattoman ripeää toimintaa! :D

Palkinto numero 2 näyttää tältä:


Siinäkin samalla tavalla papereita, askartelutarvikkeita, korttikuvioita ja koru sekä kortti. 
Tämä setti siis yhdelle uudelle viralliselle lukijalle.

sääntöjä noudatin arvonnan suhteen kaikin puolin. Edellä mainitut tavat oikeuttivat arpalippuun. Itsekin olen saanut hankittua uusia lukijoita,  mutta minä en saanut arpalippua itselleni. 


Sittenpä enää osallistujien määrä ja arvonta käyntiin vanhalla paperilaput lippikseen ja nosto-tekniikalla.

Arpalippu arvontaan numero 1:
Mainostajat/Lukijoita hankkineet

1. Jaanuska
2. NannaArpalippu arvontaan numero 2:
Uudet lukijat

1. Koivuhiiri
2. Tuula
3. Minna L.
4. Jaanuska

Paperilirpukkaat lippikseen ja arpomaan...

Palkinto numero 1:
enkeli-kaulakoru, onnea-kortti, askartelumateriaalit ja koristekuviot voittaa:


ja palkinto numero 2:
candy-rannekoru, 1-osainen kortti, askartelumateriaalit ja koristekuviot voittaa:


Onnittelut voittajille!
Otan teihin yhteyttä!


Itseasiassa Minna L. heittäsitkö osoitteesi meilillä minulle, sillä en pääse blogiisi tai en saa yhteystietojasi lukija-linkin kautta.
Kommentit

Maca sanoi…
Hyvä, että kaikki toimii jälleen. Se kyllä ottaa päähän, jos tekniikka pettää. nimimerkki kokemusta on.
Nanna sanoi…
Ihanaa,kiitos todella paljon:) Kiva että sain hankittua lukijan/lukijoita blogiisi!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…