Siirry pääsisältöön

Sanahirviö-geimi osa 10

Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-vihko on täynnä yllättäviä teemoja. Nyt yllätetään itsemme niin, etten minä annakkaan sitä mallikuvasarjaa etukäteen,enkä edes kirjoituksiani. Aiheen sentään saatte ja tottahan laittelen omia kuviani myöhemmin.

Tehkääs siis ilman malleja ihan täysin omasta päästänne, mitä ikinä se teema laittaakaan tekemään!

Aukeama tai sivu vihkostasi. Voit tehdä halutessasi atc:n tai vaikka montakin. Ja kirjoittaa aiheesta tai olla kirjoittamatta. Joka tapauksessa teema tälle päivälle kuuluu näin:

KIRJE/KUTSU/JÄÄHYVÄINEN/KORTTI

Ja kuten tähänkin asti, voit joko kaikkia noita käyttää tai valita yhden sinulle sopivamman. Ihan niinkuin parhaaksesi katsot.

Samalla toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa ja rattoisaa alkanutta viikkoa!


Kommentit

  1. Sitä samaa myös Sinulle:D

    VastaaPoista
  2. Linkitän tän nyt tähän ,tässä on aukeamat 5-8 tätä päivää en enää ehtinyt nytkin meni kovin myöhään mutta ku innostuin niin etten huomannu ajan kuluu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…