Siirry pääsisältöön

Sanahirviö-geimi osa 10

Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-vihko on täynnä yllättäviä teemoja. Nyt yllätetään itsemme niin, etten minä annakkaan sitä mallikuvasarjaa etukäteen,enkä edes kirjoituksiani. Aiheen sentään saatte ja tottahan laittelen omia kuviani myöhemmin.

Tehkääs siis ilman malleja ihan täysin omasta päästänne, mitä ikinä se teema laittaakaan tekemään!

Aukeama tai sivu vihkostasi. Voit tehdä halutessasi atc:n tai vaikka montakin. Ja kirjoittaa aiheesta tai olla kirjoittamatta. Joka tapauksessa teema tälle päivälle kuuluu näin:

KIRJE/KUTSU/JÄÄHYVÄINEN/KORTTI

Ja kuten tähänkin asti, voit joko kaikkia noita käyttää tai valita yhden sinulle sopivamman. Ihan niinkuin parhaaksesi katsot.

Samalla toivottelen teille mukavaa päivän jatkoa ja rattoisaa alkanutta viikkoa!


Kommentit

  1. Sitä samaa myös Sinulle:D

    VastaaPoista
  2. Linkitän tän nyt tähän ,tässä on aukeamat 5-8 tätä päivää en enää ehtinyt nytkin meni kovin myöhään mutta ku innostuin niin etten huomannu ajan kuluu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …