Mulla on nälkä! Saa nauraa!

Olisipa minulla nyt hampurilaisateria. Ihana, rasvaa tursuava kerroshampurilainen tai jokin majoneesillä hukutettu pihvi sämpylän välissä.


Kelpaisi myös ihana, vielä kuuma pizza, josta juusto, rasva ja tomaatti valuisivat sormieni välistä. Jestas, että tekeekin mieli tuollaista roskaruokaa! Ja siihen kaveriksi vielä iso lasi kevyt-limpparia. Kevyttä tietysti, ettei lihota. ;)

Kelpaisi myös Bagels jollakin oikein laktoosipitoisella tahnatäytteellä ja syliin murenevilla kokojyväsiemenillä.Jälkkäriksi, sitten tovin päästä, voisin ottaa ison kupin kahvia ja palan mustikka-limerahkapiirakkaa tai suklaakakkua tai kerma-mansikkakakkua. SÖISIN!Mutta mitä minä syön täällä? Se on kaukana tuosta haaveilemastani ihanuudesta. Ei todellakaan rasvaa, ei tomaattimurskaa tai sulanutta juustoa. Ei kaloreita kuin nimeksi! Ja mikä kamalinta: Täysin epäonnistunutta ja rumaa!

Minä nimittäin otin väärästä purkista vääriä jauhoja ja vääränlaista hiivaa liian vähän. Ja loppujen lopuksi koko leipominen meni päin mäntyä! Mikään ei onnistunut! 

Tällä ohjeella osasin patonkia leipoa 15 vuotiaana, mutten enää! Koulusta saamani resepti... Ei hemmetti!


Maistuu lähinnä kalakukon kuorelta. Mutta pahempaa.
Kommentit

Tuula sanoi…
Lohduttaako, että juuri tänään unohdin pullataikinasta hiivan... Huoh. Taikina oli kyllä hyvää. Äidille kun ihmettelin ettei pullat kohonnut, niin samassa muistin etten kuivahiivaa laittanut ollenkaan. Oli melko tiiviitä pullia...
Vilimarika sanoi…
tottakai helpottaa. :D toisen epäonnihan on suoranainen onni tällaisessa tilanteessa. :D No ei vaisinkaan. Huumorinkukka on kaunein kukka ja mä tiedän, että SÄ tiedät. :D
Melina sanoi…
Kiitti vaan Vilimarika, oon tämän postauksen takia haaveillut koko päivän hh cafen hampurilasateriasta, voivoi... :D
Vilimarika sanoi…
Hih hii, "kiva", kun ei tartte yksin kuolata. :D
Unknown sanoi…
Hmph! Nyt joudun yhtymään ylläoleviin "kiittelijöihin" näiden herkku rasvakaloriapommikuvien vuoksi.
-Arvaa alkoiko tehdä mieli noita kaikkia.
KYLLÄ!!!
Täytynee tyytyä vai näkemään niistä unia ja jospa huomiseksi suunnittelemani uunilohi riisin kera onnistuisi. Jos ei onnistu tulen tänne postaukseesi kertomaan mikä siinä meni vikaan ja kuinka kovin keljuttaa ja kenkuttaa... :/
Vilimarika sanoi…
Hih, ja mä ajattelin, että katsoisit vain minun leipomuksiani. :D
Unknown sanoi…
Sulla oli hyvä suunnitelma, kun laitoit alkuun sellaisia kuvia kunnon mässyruoista, että ei paljoa päässyt korostumaan sun aavistuksen pilalle mennyt leipomus.
(Ei pahalla sillä tiedän miten se ottaa pannuun ja kupoliin kun näkee vaivan että leivot jotakin ja sitten se meneekin harakoille...)

Täytyy laittaa tämä tapasi esitellä oma "pipariksi" mennyt leipomus korvantaakse, niin ei sitten katsoja kenties enää muistakaan sitä jutun "pääpointtia" kun mielessä jyllää vaan ajatus että NYT ON SAATAVA SITÄ/TÄTÄ/TUOTA herkkua, josta on kuvan nähnyt aikaisemmin. ;) Ovelaa!
Vilimarika sanoi…
Hmm.. ajatushan se on tuokin. :D
Oma ajatus tuolloin oli, että tekisin vähillä rahoillani mielitekoihini edes jotain sinnepäin hyvää. Lopputulos oli kaukana siitä!