Garnierin BB-silmänympärysvoide

Sain testattavakseni Garnierin BB roll on-silmänympärysvoiteen. Minulla kun näkyy silmien ympäriltä sekä väsymys että stressi. Eikä pidä ollenkaan vähätellä iänkään tuomia merkkejä.
Kerroinkin hakemuksessa haluavani nimenomaan testata silmänympärysvoidetta ja saada kokea se tosiseikka, että katoaako pussit ja tummat panda-karhun silmänympärykset. 

Tuote lupaa 5 ihanaa asiaa, välitöntä vieläpä!

1. Peittää tummia silmänympäryksiä ja silmäpusseja
2.häivyttää väsymyksen merkkejä
3. silottaa pieniä juonteita
4. Heleyttää ja kirkastaa katsetta
5. Kosteuttaa

Kuulostaa niin täydelliseltä, että olen todella kiitollinen päästyäni testiryhmään! Onko tässä apu ongelmaani?


Paketti tuli vihdoin kotiin. Hieman hätäännyin, onko se kadonnut postissa, kun ei alkanut näkyä eikä kuulua, mutta tuli se. Postitettu 3 viikkoa aiemmin! Huh huh!

Otin ensimmäisen kuvan silmäpusseistani heti ekana päivänä. Ihan ilman mitään voiteita tms.
sitten toinen kuva on 2 viikkoa käytettyäni, säännöllisesti ja päivittäin.
Mielestäni voin puhua mitä tahansa ja te voitte ajatella, että kunhan puhelee lämpimikseen. Siksipä ajattelinkin laittaa kuvat kertomaan puolestani sen totuuden. Kuvia kun en voi kaunistella tai liiotella. :)



Sitä ennen kuitenkin kuva tuotteesta. Samalla kerron omat mielipiteeni sanoin. 

Tuote on sopivankokoinen ja mukava pakkaus. Sen roll on-pää on ehdottomasti parasta, mitä millään tuotteella aiemmin olen nähnyt. Voidetta pyörähtää silmän ympärille juuri sen verran, kuin pitääkin, eikä tarvitse sormelta liikoja pyyhkiä pois. 

Voiteen koostumus ja tuoksu ovat miellytäviä. Ei liian voimakkaita hajuja. Myös sävy on täydellisen kevyt ja "näkymätön", vai sanoisinko paremminkin luonnollinen. 

Vaikka tuote kosteuttaakin, ei silmänympärykseni kiillä tai ole muutenkaan voiteen peitossa, niinkuin kuvittelisi. Ihan huippua! 

Voiteen ansiosta silmänympärysihoni on kirkkaampi, tasaisempi ja katseeni loistaa! (Vaikka valokuvassani eka kuvan valoitus onkin väärä ja kellertävä, tosiasia on se, että katseeni oikeasti on kauniimpi, kuin ennen voidetta!)

BB-voiteen jälkeen en tarvitse levittää meikkivoidetta enää silmänympäryksille. Korkeintaan puuteria kevyesti tasoittamaan muun ihon kanssa sävyä. 

Se, että katseeni loistaa ja näyttää paremmalle, on itsessään jo ihan mahtava asia! Nyt kun pari viikkoa on kulunut, olen alkanut havaitsemaan tummentumien hälvenemisen. Silmäpussit ovat ja pysyvät, mutta pienimmät juonteet tasoittuvat.

Ja sitten ne kuvat. Ja kyllä vain, olen hieman sotkenut silmiäni, jottei ihan suoraan näkyisi tuttuakin tutummat silmät. :D Älkää antako sen häiritä. tutkailkaa nyt vaan niitä silmänympäryksiäni.


Suosittelen Garnierin BB-roll on-silmänympärysvoidetta kaikille teille, jotka haluatte katseellenne lisää kirkkautta ja kauneutta. suuria ryppyjä ja pusseja tuskin peittää, niinkuin ei mikään muukaan voide, mutta itse olen tyytyväinen tuloksiin katseeni vuoksi. 

Nyt palkitsen itseni kupposella ihanaa mokkaa ja kaurakeksi omatekoisen mansikkahillon kera. 




Kommentit