Siirry pääsisältöön

Yhdeksäs sanahirviö-geimi

Yhdeksäs teema taikka tehtävä. Kansi oli eka. Vielä siis aukeamia tai teemoja tai millä nimellä haluatkaan ajatella, on tulossa kolme kappaletta. 
Tällä kertaa aiheena on ajatuksia jakava asia: 

AURINKO!


Aukeamallani aurinko näkyy väreinä ja kuvina. 
Se näkyy Intian maana.

Aurinko. 
Ihana katala aurinko.
Hyve vai pahe?
Valo.
Lämmin syli ja nautinto.
Kesä, unelmien lomamatka,
oma kulta.
Keltainen, oranssi vai kirkas valkoinen?
Tulipallo punainen.


O sole mio


Aurinko, aurinko lettuja paistaa.
Hyvä on auringon lettuja maistaa!

Tälläkään kertaa en tehnyt aiheeseen atc-korttia. 

Ajatuksena aurinko tuo mieleeni niin auringonpalvonnan kuin auringon välttelijätkin. Syystä tai toisesta kukin mitäkin. UV-suojat ja suojaamattoman ongelmat. Riskit ja vaarat. Lämpö, valo ja elintärkeä elementti. 

Aurinko on minulle apu kipuun. Lievittää sitä hieman. Piristää mieltä. Saa hyvälle tuulelle. Sulattaa maan.

Mitä se sinulle kertoo? 
Anna inspiraation viedä aurinkosi decoosi.


Tein atc-kortin erikseen, eri aiheesta. Nimittäin kevät. Kevät, kuinka se saa minut innostumaan. Nauttimaan väreistä ja kesän tulosta. Siitä, kun sininen soliseva puro virtaa lumen alta. ensimmäiset vihreät nurmen tupsut alkavat puskea itseään esille. Krookukset ja muut kevään ensikukkaset nostavat päätään vielä osittain jäisestä maasta. Valkeaa lunta siellä täällä hippusina. Jääpuikkojen tiputtelevat pisarat. Kaupoissa ensimmäiset tuoreet vihannekset ja hedelmät alkavat pian tulla tarjolle. Minun kevääni on värejä ja iloa. Siksi tämä atc-kortti.  "Kotilaiskan" haasteeseen.


Kommentit

MB sanoi…
Aurinkoista päivää sinullekin.D
Kotilaiska sanoi…
Kiva erilainen kevät kortti. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan
Minä kävin tänä aamuna kevätretkellä luonossa ja paljon on jo kevään merkkejä, leskenlehtiä on ollut kyllä jo vissiin viikon, nyt näin näsiän nupuillaan, huomenna tai jo tänään iltapäivällä aukeavat, 4 laulujoutsenta näkyi, paljon leivosia pelloilla, hanhia iso parvi, monenmoisia perhosia ja muurahaisetkin on jo hereillä niin ja aamulla ikkunastani näin punarinnan lintujenruokintapuun oksalla. Näimme myös oravan joka ei tosin oo mikään kevään merkki.
Aurinkoista sunnuntaita sinulle!
RaijaAnnikki sanoi…
Ihana aihe. Viikonloppu mennyt piha hommissa mutta yritän jossain vaiheessa askarrella. Kuitenkin on niin hienoa että on kevät, tulossa kesä!
Maca sanoi…
Täällä minun sivuni.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…