Yhdeksäs sanahirviö-geimi

Yhdeksäs teema taikka tehtävä. Kansi oli eka. Vielä siis aukeamia tai teemoja tai millä nimellä haluatkaan ajatella, on tulossa kolme kappaletta. 
Tällä kertaa aiheena on ajatuksia jakava asia: 

AURINKO!


Aukeamallani aurinko näkyy väreinä ja kuvina. 
Se näkyy Intian maana.

Aurinko. 
Ihana katala aurinko.
Hyve vai pahe?
Valo.
Lämmin syli ja nautinto.
Kesä, unelmien lomamatka,
oma kulta.
Keltainen, oranssi vai kirkas valkoinen?
Tulipallo punainen.


O sole mio


Aurinko, aurinko lettuja paistaa.
Hyvä on auringon lettuja maistaa!

Tälläkään kertaa en tehnyt aiheeseen atc-korttia. 

Ajatuksena aurinko tuo mieleeni niin auringonpalvonnan kuin auringon välttelijätkin. Syystä tai toisesta kukin mitäkin. UV-suojat ja suojaamattoman ongelmat. Riskit ja vaarat. Lämpö, valo ja elintärkeä elementti. 

Aurinko on minulle apu kipuun. Lievittää sitä hieman. Piristää mieltä. Saa hyvälle tuulelle. Sulattaa maan.

Mitä se sinulle kertoo? 
Anna inspiraation viedä aurinkosi decoosi.


Tein atc-kortin erikseen, eri aiheesta. Nimittäin kevät. Kevät, kuinka se saa minut innostumaan. Nauttimaan väreistä ja kesän tulosta. Siitä, kun sininen soliseva puro virtaa lumen alta. ensimmäiset vihreät nurmen tupsut alkavat puskea itseään esille. Krookukset ja muut kevään ensikukkaset nostavat päätään vielä osittain jäisestä maasta. Valkeaa lunta siellä täällä hippusina. Jääpuikkojen tiputtelevat pisarat. Kaupoissa ensimmäiset tuoreet vihannekset ja hedelmät alkavat pian tulla tarjolle. Minun kevääni on värejä ja iloa. Siksi tämä atc-kortti.  "Kotilaiskan" haasteeseen.


Kommentit

MB sanoi…
Aurinkoista päivää sinullekin.D
Kotilaiska sanoi…
Kiva erilainen kevät kortti. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan
Minä kävin tänä aamuna kevätretkellä luonossa ja paljon on jo kevään merkkejä, leskenlehtiä on ollut kyllä jo vissiin viikon, nyt näin näsiän nupuillaan, huomenna tai jo tänään iltapäivällä aukeavat, 4 laulujoutsenta näkyi, paljon leivosia pelloilla, hanhia iso parvi, monenmoisia perhosia ja muurahaisetkin on jo hereillä niin ja aamulla ikkunastani näin punarinnan lintujenruokintapuun oksalla. Näimme myös oravan joka ei tosin oo mikään kevään merkki.
Aurinkoista sunnuntaita sinulle!
RaijaAnnikki sanoi…
Ihana aihe. Viikonloppu mennyt piha hommissa mutta yritän jossain vaiheessa askarrella. Kuitenkin on niin hienoa että on kevät, tulossa kesä!
Maca sanoi…
Täällä minun sivuni.