Siirry pääsisältöön

Yhdeksäs sanahirviö-geimi

Yhdeksäs teema taikka tehtävä. Kansi oli eka. Vielä siis aukeamia tai teemoja tai millä nimellä haluatkaan ajatella, on tulossa kolme kappaletta. 
Tällä kertaa aiheena on ajatuksia jakava asia: 

AURINKO!


Aukeamallani aurinko näkyy väreinä ja kuvina. 
Se näkyy Intian maana.

Aurinko. 
Ihana katala aurinko.
Hyve vai pahe?
Valo.
Lämmin syli ja nautinto.
Kesä, unelmien lomamatka,
oma kulta.
Keltainen, oranssi vai kirkas valkoinen?
Tulipallo punainen.


O sole mio


Aurinko, aurinko lettuja paistaa.
Hyvä on auringon lettuja maistaa!

Tälläkään kertaa en tehnyt aiheeseen atc-korttia. 

Ajatuksena aurinko tuo mieleeni niin auringonpalvonnan kuin auringon välttelijätkin. Syystä tai toisesta kukin mitäkin. UV-suojat ja suojaamattoman ongelmat. Riskit ja vaarat. Lämpö, valo ja elintärkeä elementti. 

Aurinko on minulle apu kipuun. Lievittää sitä hieman. Piristää mieltä. Saa hyvälle tuulelle. Sulattaa maan.

Mitä se sinulle kertoo? 
Anna inspiraation viedä aurinkosi decoosi.


Tein atc-kortin erikseen, eri aiheesta. Nimittäin kevät. Kevät, kuinka se saa minut innostumaan. Nauttimaan väreistä ja kesän tulosta. Siitä, kun sininen soliseva puro virtaa lumen alta. ensimmäiset vihreät nurmen tupsut alkavat puskea itseään esille. Krookukset ja muut kevään ensikukkaset nostavat päätään vielä osittain jäisestä maasta. Valkeaa lunta siellä täällä hippusina. Jääpuikkojen tiputtelevat pisarat. Kaupoissa ensimmäiset tuoreet vihannekset ja hedelmät alkavat pian tulla tarjolle. Minun kevääni on värejä ja iloa. Siksi tämä atc-kortti.  "Kotilaiskan" haasteeseen.


Kommentit

MB sanoi…
Aurinkoista päivää sinullekin.D
Kotilaiska sanoi…
Kiva erilainen kevät kortti. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan
Minä kävin tänä aamuna kevätretkellä luonossa ja paljon on jo kevään merkkejä, leskenlehtiä on ollut kyllä jo vissiin viikon, nyt näin näsiän nupuillaan, huomenna tai jo tänään iltapäivällä aukeavat, 4 laulujoutsenta näkyi, paljon leivosia pelloilla, hanhia iso parvi, monenmoisia perhosia ja muurahaisetkin on jo hereillä niin ja aamulla ikkunastani näin punarinnan lintujenruokintapuun oksalla. Näimme myös oravan joka ei tosin oo mikään kevään merkki.
Aurinkoista sunnuntaita sinulle!
RaijaAnnikki sanoi…
Ihana aihe. Viikonloppu mennyt piha hommissa mutta yritän jossain vaiheessa askarrella. Kuitenkin on niin hienoa että on kevät, tulossa kesä!
Maca sanoi…
Täällä minun sivuni.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…