vilimarikan huisinhauska atc-deco extra kirja


Aamun avaus: HÄÄT! Lue lisää miten se liittyy tähän päivään...

Kukkuu kukkuu, kaikki muut vielä nukkuu...

Olisi jo aamu ja kello löi jo viisi, lapset herätkää...

Eilisen päivän tunnelmissa unelmat muuttuivat päivän aikana enemmän ja enemmän sille linjalle, että loppuisipa tämä kärsimysnäytelmä ja tällainen ainainen kivun kanssa eläminen. Tulisi jokin helpotus. Tapahtuisi ihme. Minä uskon ihmeisiin joissakin asioissa. Minä olen ihmeitäkin kokenut. Mutta ne tapahtuvat silloin, kun niitä et itse voi päättää. Niitä ei tilata mistään. 

Kivut vaan yltyivät ja yltyivät ja ahdistava tunne selässä. Sellainen kun missään ei ole hyvä olla etkä jaksaisi enää, mutta on pakko jaksaa. Mikään ei auta. Ei olematta tai olevana. Ei lääkkeet eikä asennot. Sitä ajatteli kyyneliä pidätellessä kaikenlaista. 

Miksi minä? 
Miksi tämä ei lopu koskaan?
En jaksa, mutta kuinka saan voimaa jaksaa silti?
Onko liian kauan aikaa mennyt jo, että tuumaan, etten jaksa? 
Pilaanko muidenkin elämän?
Annanko laiskan vaikutelman?
Olenko huono ihminen?

Ei huolta. Kyllä mä sanoin ääneenkin ajatukseni ja sain varmuuden sille, että huolehdin turhaan. Tietenkin. Enhän minä itse voi vaikuttaa juurikaan tilanteelleni. Voin vaan yrittää löytää asennon, ottaa lääkkeitä ja yrittää levätä. Ja parempina päivinä yrittää liikkua. Teenhän minä parhaani.

Katsotaan, olisiko tämä päivä parempi.


Tälle päivälle annan teeman, joka kuuluu näin:

YMPYRÄ/PISTE/PALLO

Ja mitä se sitten tarkoittaa sinulla?
Mitä inspiraatioita saat noista?
Yksi, kaksi, kaikki kolme? 
Ja lisätään nyt renkaat ja muut vastaavat asiat tuohon. Ei aleta taaskaan nipottamaan.

Edelleen sama asia: Nauttikaa ja pitäkää hauskaa.
Tehkää nyt tai toisella kertaa. 
Ei kiirettä! 
Muokatkaa tai jättäkää välistä! 

Tämä on vain yksi aihe monista muista. Minun ideani.Minulle tuo muoto toi mieleeni ympyrän, joka sulkeutuu. Yksi ainoa pyöreä muoto ilman saumaa. 
Maapallo ja avaruus. 
Mahdollisuuksia täynnä. 
Vaikka matkustaa. Good luck! Onnea!
Tai avioliitto. 
Rengas sormessa.
Kun kaksi on yksi. Rengas sulkeutunut.

Aloin miettimään enemmän tuota avioliittoa.
Mitä se oikeastaan antaa ja mitä se merkitsee? 
Mitä varten menen naimisiin/rekisteröin suhteeni?
Muuttuuko sitten jotain vai ei mitään?

Mietin ja mietin.
Jotenkin se vaan on pyhä. En ole uskossa, mutta uskon silti johonkin. Ei sille ole nimeä tai hahmoa. Se on pyhää. Ja siihen samaan kategoriaan luokittelen parisuhteen ja perheen. Pyhyyteen. Kaikki kaikessa, joiden eteen teen kaikkeni. Joiden puolesta olen valmis uhrautumaan ja taistelemaan tai tarvittaessa kuolemaankin. Ja se, jos mikä on tärkeää ja pyhää! 
Samaa en sanoisi vaikkapa lempisuklaastani tai kirppiksen ihanista verhoista. En olisi valmis kuolemaan saadakseni ne. En siis käytä sitä sanaa edes leikilläni.

Avioliitto tarkoittaa sitä, että sinetöin rakkauteni lopullisesti. Se ei tarkoita sitä, että sitten olen uskollinen ja pysyn ikuisesti siinä suhteessa. Ei. Sitä kaikkea olen ennen avioon menoakin. Enhän voisi edes ajatella avioituvani uskottomana tai ajatellen, että ollaanpas nyt tovi vaikka naimisissa. Huh huh. Kyllä se on jotain sellaista konkreettista. Suurin osoitus kumppanilleni tunteistani. Siitä, mitä todella haluan ja mitä olen valmis tekemään hänen vuokseen. Osoittaa se, että minä todellakin sitoudun häneen lopuksi elämääni! Vaikka se tieto kuinka olisi jo olemassa. 

Käytännönasiat.. No jaa.. Miten ne muuttuisivat meidän avioituessamme? Verotus muuttuisi varmaankin? En mä vaan tiedä. Sillä ei ole minulle juurikaan merkitystä. En ole tekemässä lapsia, enkä tarvitse todistella kenellekkään olevani tosissani tässä suhteessa. En edes itselleni.

Milloinkako on hääpäivä? Kerron...
Kerronko?
Jaa-a... :)

Mitä avioliitto sinusta on? 
Miksi avioitua?

Toka sivu vihkossani näyttää tuolta. Nuokin koukerot ovat "Heidin korttipajan" satoa. Paksua pahvia, jota voi käyttää koristeina oikeastaan miten itse haluaa ja missä vaan. Skräppiä, decoa, kortteja... vaikka taulun tekisi.

Tekstiosassa lukee itse kirjoittamani runo, joka kuuluu näin:

Toteutuneita unelmia,
yksinäisyys ja kaipuu poissa.
3 parasta vuotta!
Sielunkumppanuutta.
Se paikka, missä on hyvä olla.
Jonain päivänä vaimosi,
rakkautemme sinetöinti.
Ympyrä sulkeutuu ja
kaksi onkin yksi.
Mutta sitähän se on nytkin!
Hyvää elämää joka hetki.

Atc-pohja, jonka sain Mökkihöperön Riinalta.

atc valmiina

Tuula laittoi minulle kaikenlaista kivaa ylläripostia. Kiitos vaan! 
Ihana ylläri olikin ja hassua, että samaan aikaan postiteltiin. Tuulallehan lähti DT-ylläri.

Nyt tässä mainitsen sen verran, että älkää suuttuko, mutta jatkossa en enää ihan jokaista pakettia kuvaa ja julkaise. En valkkaa kuviin "parhaita tai kalleimpia", mutta syy tähän kuvailun lopettamiseen on se, että toiset ovat toivoneet, etten julkaisisi heidän lähetyksiään. On aika hankala aina muistaa sitten, kenen sai ja kenen ei julkaista. Siispä laittelen joskus jotain, mutta en joka kerta.
En siis ole kiittämätön tai pahansuopa tai tyytymätön. Päinvastoin! Iloitsen suuresti jokaisesta lähetyksestä! Olkoon se yksi klemmari tai kaksikymmentä kiiltokuvaa tai koko laatikollinen kaikkea! 

"Tuulan kortit" blogi on myös tällä hetkellä DT-pestissä Inspis-haasteessa ja Tuula antoi sinne aiheen paperiaskarteluun. KAIKKI saavat osallistua tekemään, mutta arvontaan vain suomessa asuvat. Ei nosteta sponsoreiden postareita liikaa. 
ai niin, sponsori... 
Tällä kertaa sponsoroi palkinnon "Korttisirkus"
Se palkinto on ihana! 
Ja tuo lahjakorttihan on askartelukauppaan! 

Nyt kannattaa osallistua!

 Ok, se hääpäivä... sitä ei ole tiedossa! Ei ole kiirettä. Sitten, kun on sen aika. Kun kaikki asiat loksahtavat paikoilleen. Kuten vaikka se, että mistä rahaa häihin. Vaikka menisimme kahdestaan maistraattiin ja sitten kahdestaan juhlittaisiin, niin sormukset vievät suuren osan. Sitten jokin ruokapaikka vaikkapa niin kahdelta se olisi minimissäänkin 50-60 euroa. Saatikka jos juhlavemmin söisi. Ja uudet vaatteet. Jos ei ole varaa ostaa yksiä farkkuja tai 30 euron lenkkareita, tuskin on varaa ostaa kahdelle juhlavaatteitakaan. Ei ole kiirettä!

Kommentit

MB sanoi…
Mukavaa oli lukea sinun kirjoituksesi ja toi aviolitto tulee ehkä sinullekin jossakin vaiheessa olemaan se teidän seuraava askeleenne, mutta sillä ei ole kiirettä,sillä toi sana Rakkaus kuulostaa kauniilta sinunkin kirjoituksissasi, joten nauti siitä sinäkin,kuten nautin myös minäkin ja aurinkoista päivää sinulle ystäväni.;D
MB sanoi…
hei olen nyt sinun blogisi virallinen lukija, sillä siihen lityin minä juuri äsken.
Riina sanoi…
Tässä uusia sivuja :)
SatuKoo sanoi…
Ihana blogi ja noi sydämet <3 Aaw! Kauniita ajatuksia elämästä :)
Maca sanoi…
Täällä tämän päiväinen.