Siirry pääsisältöön

Päivän postaus sekalaisin tapauksin

Aloitin aamun jumpalla ja totesin, että huomattavasti hauskempaa se on heti sängystä noustua, kuin päivemmällä tai illalla. Jaksan paremmin ja pääsee heti suihkuun ja puhtaat vaatteet päälle. Ei tule turhia pukemisia ja hiukset ja meikit sitten samalla. siispä taidan tehdä perinteen aamujumpasta. :)


Perinteisiin voinee kohta luetella myös arvontavoitot, sillä siihen malliin kivasti tulee pieniä voittoja. Onhan se ilo saada uutta kotiin, kun varaa ei ole ostaa niitä. Nyt viimeisin arvonta, mihin osallistuin, on kenkäkauppa-arvonta. Se olisikin tarpeellinen, sillä pitäisi saada kengät, mutta eipä niitä kaupasta saada ihan heti. Etenkin, kun taas tuli tuo sairaala-yllärilasku, mikä vei taas yhdet kenkärahat mennessään. :(


Mutta mitä sitten olen voittanut? Ripaus unelmaa! Ihana punainen huopa! Ja hei, näytin jo kissalle, että tätä ET saa! Tämän aion käyttää ihan itse omana ihanan pehmeänä ja kauniina torkkuhuopana!

Tulossa on vielä koruja ja tänä aamuna voittamani hiirimatto. :) Olikohan muuta? En muista.
Muistissani onkin vikaa oikeasti. "Kiitos" siitä kuuluu lääkkeiden haittavaikutuksiin. Mutta haitoista ei nyt puhuta sen enempää, sillä tänään juhlitaan!

 tei kortin valmiiksi ja aamulla se oli pöydällä odottelemassa rakastani. Vuosipäivä on tänään. Niin onnellinen olen! Elämäni rakkaus vierelläni! Voisiko parempaa ollakkaan? Ja minä luulin, ettei rakkautta ole olemassakaan enää?! Hohhoijakkaa... :D

Kortin runon lisäksi omat sanoitukseni:
(Kopiointi kielletty)

Harjoittelin elämää,
harjoittelin tätä päivää.
Päivää, jolloin sinut vierelläni nään,
kauniina kuin päiväperho,
säteet auringon tai kultaverho.
Kun kätes mulle ojennat
ja siihen tartun, silmiis katson
Kohtaloon
ken luottaa saattaa
Hiljaa hymyyn huules kaartaa
kun kuiskaan sulle;
 "Niin paljon sua rakastankaan".
"Nyt ja aina"!

Kultarengas sormessamme
vuosi taittuu, onni jatkuu.
Loppua ei saa se koskaan, milloinkaan.
Vaikka kuinka vanhenemme,
voimiltamme heikkenemme vielä,
silti sua rakastan
ja kanssas kuljen samaa matkaa.
Kohtalomme määrännyt tiemme,
yhteisille poluillemme;
geokätköreissuillemme.
"Niin paljon sua rakastankaan".
"Nyt ja aina"!
;)


Sittenpä siirrytään katselemaan samaa kuviota eri tavoin tehtynä. Ja tällä ertaa kuviona on kukka.


Ekaksi kukka on perhosen keskustana. Ettenkö sanoisi: IHANA!


Ihan peruskukkasetkin ovat kauniita koristeina. Sama kukka tuossa perhosessa, mutta kolmesta tehtynä. 


Yhdessä niistä tuli tällainen sivu muistikirjaani. Ja muistikirjahan matkaa jollekulle teistä. :)
Oma runo tuossakin mukana saajalle.


Kukka voi olla myös perinteisesti maljakossa tai ruukussa. Nyt kevään tullen uudet kukkaset löytyvät kaupoistakin. Eilen näimme kauppareissulla meille uuden kukan: Neulatyynyn. Oli nimensä näköinen. 


Nämä kukat odottavat vielä vuoroaan askartelussa. Ja mitä todennäköisimmin koruiksi tulossa. 

Kukka on niin monipuolinen ja monenlainen että varmasti saat tehtyä erilaisilla laitteilla tai virkkaamalla tai leikkaamalla askarteluihinkin vaikka kukkakimpun erilaisista kukista. Millainen sinun kukkakimppusi olisi?

Vielä vinkki tulevaisuutta varten: Katsoppas valmiiksi, josko sinulta löytyy kotoa jokin ylimääräinen vihko tai skräpättäviä papereita tms deco-skräppi-vihko-materiaalia, mitä voisit piakkoin käyttää extrahaasteessani. ;)
                                                    TARVITSET LUVAN ITSELTÄSI

  • Anna itsellesi lupa yrittää.
  • Anna itsellesi lupa epäonnistua.
  • Anna itsellesi lupa pyytää apua tai ohjausta.
  • Anna itsellesi lupa tehdä virheitä.
  • Anna itsellesi lupa näyttää hölmöltä tai tyhmältä.
  • Anna itsellesi lupa haluta sitä mitä todella haluat.
  • Anna itsellesi lupa epäillä ja silti yrittää.
  • Anna itsellesi lupa hämmästyttää epäilijäsi.
  • Anna itsellesi lupa loistaa.
  • Anna itsellesi lupa onnistua!

Kommentit

aila sanoi…
Paljon Onnea vuosipäivänne johdosta!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…