Siirry pääsisältöön

Päivän postaus sekalaisin tapauksin

Aloitin aamun jumpalla ja totesin, että huomattavasti hauskempaa se on heti sängystä noustua, kuin päivemmällä tai illalla. Jaksan paremmin ja pääsee heti suihkuun ja puhtaat vaatteet päälle. Ei tule turhia pukemisia ja hiukset ja meikit sitten samalla. siispä taidan tehdä perinteen aamujumpasta. :)


Perinteisiin voinee kohta luetella myös arvontavoitot, sillä siihen malliin kivasti tulee pieniä voittoja. Onhan se ilo saada uutta kotiin, kun varaa ei ole ostaa niitä. Nyt viimeisin arvonta, mihin osallistuin, on kenkäkauppa-arvonta. Se olisikin tarpeellinen, sillä pitäisi saada kengät, mutta eipä niitä kaupasta saada ihan heti. Etenkin, kun taas tuli tuo sairaala-yllärilasku, mikä vei taas yhdet kenkärahat mennessään. :(


Mutta mitä sitten olen voittanut? Ripaus unelmaa! Ihana punainen huopa! Ja hei, näytin jo kissalle, että tätä ET saa! Tämän aion käyttää ihan itse omana ihanan pehmeänä ja kauniina torkkuhuopana!

Tulossa on vielä koruja ja tänä aamuna voittamani hiirimatto. :) Olikohan muuta? En muista.
Muistissani onkin vikaa oikeasti. "Kiitos" siitä kuuluu lääkkeiden haittavaikutuksiin. Mutta haitoista ei nyt puhuta sen enempää, sillä tänään juhlitaan!

 tei kortin valmiiksi ja aamulla se oli pöydällä odottelemassa rakastani. Vuosipäivä on tänään. Niin onnellinen olen! Elämäni rakkaus vierelläni! Voisiko parempaa ollakkaan? Ja minä luulin, ettei rakkautta ole olemassakaan enää?! Hohhoijakkaa... :D

Kortin runon lisäksi omat sanoitukseni:
(Kopiointi kielletty)

Harjoittelin elämää,
harjoittelin tätä päivää.
Päivää, jolloin sinut vierelläni nään,
kauniina kuin päiväperho,
säteet auringon tai kultaverho.
Kun kätes mulle ojennat
ja siihen tartun, silmiis katson
Kohtaloon
ken luottaa saattaa
Hiljaa hymyyn huules kaartaa
kun kuiskaan sulle;
 "Niin paljon sua rakastankaan".
"Nyt ja aina"!

Kultarengas sormessamme
vuosi taittuu, onni jatkuu.
Loppua ei saa se koskaan, milloinkaan.
Vaikka kuinka vanhenemme,
voimiltamme heikkenemme vielä,
silti sua rakastan
ja kanssas kuljen samaa matkaa.
Kohtalomme määrännyt tiemme,
yhteisille poluillemme;
geokätköreissuillemme.
"Niin paljon sua rakastankaan".
"Nyt ja aina"!
;)


Sittenpä siirrytään katselemaan samaa kuviota eri tavoin tehtynä. Ja tällä ertaa kuviona on kukka.


Ekaksi kukka on perhosen keskustana. Ettenkö sanoisi: IHANA!


Ihan peruskukkasetkin ovat kauniita koristeina. Sama kukka tuossa perhosessa, mutta kolmesta tehtynä. 


Yhdessä niistä tuli tällainen sivu muistikirjaani. Ja muistikirjahan matkaa jollekulle teistä. :)
Oma runo tuossakin mukana saajalle.


Kukka voi olla myös perinteisesti maljakossa tai ruukussa. Nyt kevään tullen uudet kukkaset löytyvät kaupoistakin. Eilen näimme kauppareissulla meille uuden kukan: Neulatyynyn. Oli nimensä näköinen. 


Nämä kukat odottavat vielä vuoroaan askartelussa. Ja mitä todennäköisimmin koruiksi tulossa. 

Kukka on niin monipuolinen ja monenlainen että varmasti saat tehtyä erilaisilla laitteilla tai virkkaamalla tai leikkaamalla askarteluihinkin vaikka kukkakimpun erilaisista kukista. Millainen sinun kukkakimppusi olisi?

Vielä vinkki tulevaisuutta varten: Katsoppas valmiiksi, josko sinulta löytyy kotoa jokin ylimääräinen vihko tai skräpättäviä papereita tms deco-skräppi-vihko-materiaalia, mitä voisit piakkoin käyttää extrahaasteessani. ;)
                                                    TARVITSET LUVAN ITSELTÄSI

  • Anna itsellesi lupa yrittää.
  • Anna itsellesi lupa epäonnistua.
  • Anna itsellesi lupa pyytää apua tai ohjausta.
  • Anna itsellesi lupa tehdä virheitä.
  • Anna itsellesi lupa näyttää hölmöltä tai tyhmältä.
  • Anna itsellesi lupa haluta sitä mitä todella haluat.
  • Anna itsellesi lupa epäillä ja silti yrittää.
  • Anna itsellesi lupa hämmästyttää epäilijäsi.
  • Anna itsellesi lupa loistaa.
  • Anna itsellesi lupa onnistua!

Kommentit

aila sanoi…
Paljon Onnea vuosipäivänne johdosta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…