Siirry pääsisältöön

Megapostaus: saatua ja tehtyä

Meinasin, etä laitan pienempiä postauksia pitkin viikkoa, mutta pakko on laittaa megapostauskin alkuun, sillä niin paljon ihanuuksia olen saanut ja niin paljon kaikkea on maailmallekin lähtenyt. siispä esittelen ne nyt. 


Enkulilta sain 5 ihanaa, eksoottista atc-korttia ja mukana tyypillistä Enkulia: Ihanuuksia. :)
Kiitos!
Nuo Atc-kortit ovat erityisen rakkaita teemojensakin takia.


Teea K. antoi hyvän kiertää ja laittoi minulle sekä kasan atc-korttejaan, että...


...pussillisen kaikenlaista koristetta. 
Tulossa on siis minultakin Anna hyvän kiertää-teemaa. 
Kiitos Teea K.!


Minulta lähtee aina tilauksen yhteydessä tilaajalahjakin mukaan. Olkoon se sitten kaunis lahjapaketti, koru, hinta-alennus tai vaikkapa askarteluun jotakin. Tuossa yksi sellainen, eli käsilaukkukoru.
Tein sen saajan lempiväreillä, sillä tiesin hänestä hieman. :) Osallistun tällä korulla toisaalla olevaan haasteeseenkin. :)


Syntymäpäivälahjaksi laitoin myös lempivärillä korvikset. Kuvan kaulakoru siirtyy kauppaan. Ihania karamellisävyjä. Tällä osallistun myös haasteeseen toisaalla. 


Nämä korvikset sain joku aika sitten Tuulalta ja ilman ketjuissa roikkuvia helmiä. Tuo helmi-idea on kuitenkin Tuulan idea ja helmetkin sain häneltä. Nyt ne ovat paikoillaan. Otin valtuuden myös siirtää ketjut niin, että molemmissa korviksissa ovat samoin; lyhyt, pitkät, lyhyt. 

Kiitos Tula näistä ihanista!Tältä ne näyttävät korvissa. Ovat yhdet suosikkikorviksistani. Kuvassa oleva kaulakoru on Murusen käsialaa. Tykkään siitäkin kovasti.
Tuossa se paremmin. 
<3


Kierrätystä laitoin eteenpäin ja Mökkihöperölle "kirjekuoren". Kuoressa oli muutama keväinen koristus. Kuori on tehty vanilja-jauheen pakkauksesta tai jostakin vastaavasta pakkauksesta. 

Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun...
Kuva siis nurin niskoin. 
Näkee siitä kuitenkin, mitä kaikkea voitin Mökkihöperön blogissa olleesta arvonnasta. Luulin voittaneeni korvakorut ja rannekorun, mutta sain niiden lisäksi myös magneetin, nauhaa, atc-pohjia, liimaa... 

Nuo atc-pohjat ovat valmiiksi tehtyjä ja odottavat nyt minun loppuun viemistä. Hauskaa! Ja pahvit olivatkin "kortilla", joten tarpeeseen tulivat. Liimakin oli taas lopuillaan, joten sekin oikein kaksin kappalein, tuli tarpeeseen ajallaan. 

Tässä voittamani korut tarkemmin. sävy sävyyn. :) Magneetti löysi paikkansa jääkaapin ovesta, missä on muitakin magneetteja ja esim. Kotilaiskalta saatu atc-kortti. :)

Lisäksi Mökkihöperö antoi hyvän kiertää (Facebookin kautta) ja toi tuollaisen Lakupekka-patalapun, mitä en todellakaan raaski käyttää. :) Hauska ja pääsi esille. Mukana teetä minulle ja Muruselle sekä kirsikkakarkkeja, joista tykkäämme. 

Kiitos Mökkihöperö valtavasta kasasta kaikkea!
tulet huomaamaan vielä, mitä atc-korttipohjista tulee!Tuikun sponsoroima askartelutarvikelaatikko sai hämmentymään ja suorastaan kädet hikoilemaan ja hengen haukkomaan. Niin täydellinen valikoima korttiaskartelumateriaaleja, että en tiedä, mitä sanoa! Tai joo, KIITOS!!!

Tuo Creativity-lehtikin sattui oikea numero, nimittäin tuossa oli esitelty ohjeineen minulla oleva nuuttauslevy. En ole missään nähnyt siihen ohjeita ja ideoita, joten hämmästelin todella, että tuossahan niitä nyt olisi! Mielettömän hyvä tuuri!

Tuikulle lähti korusetti, mihin kuuluvat korvakorut ja rannekoru.


Toivottavasti niistä on häelle iloa. Pikkulinnut kertoivat, että kaipaili rannekorua. :)Ok, ok... kaikki ei ole jo mennyt maailmalle. Tässä yksi atc-kortti, minkä laitan vaihtoon vapaaksi.
Alaosassa oleva perhonen on reikä! :)

Lisää tulee tuotoksiani myöhemmin.

Myöskin maaliskuun muistikirja lähti maailmalle ja MB sai sen lahjaksi minulta. Toivotaan, että siitä on iloa. :)

Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
No onpas kaikenlaista ! Kovasti oeln odottanutkin, että pääsen taas lukemaan näitä selkeitä postauksiasi, melkoista siansaksaahan tuossa välillä postauksesi olivat ntietokoneongelmien vuoksi, mutta hauskaa luettavaahan ne olivat :D.
MB sanoi…
Kyllä tuosta muistikirjasta on minulle iloa pitkäksi aikaa, joten kiitos siitä Sinulle.
Kiva kun korttini olivat mieluisia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…