Megapostaus: saatua ja tehtyä

Meinasin, etä laitan pienempiä postauksia pitkin viikkoa, mutta pakko on laittaa megapostauskin alkuun, sillä niin paljon ihanuuksia olen saanut ja niin paljon kaikkea on maailmallekin lähtenyt. siispä esittelen ne nyt. 


Enkulilta sain 5 ihanaa, eksoottista atc-korttia ja mukana tyypillistä Enkulia: Ihanuuksia. :)
Kiitos!
Nuo Atc-kortit ovat erityisen rakkaita teemojensakin takia.


Teea K. antoi hyvän kiertää ja laittoi minulle sekä kasan atc-korttejaan, että...


...pussillisen kaikenlaista koristetta. 
Tulossa on siis minultakin Anna hyvän kiertää-teemaa. 
Kiitos Teea K.!


Minulta lähtee aina tilauksen yhteydessä tilaajalahjakin mukaan. Olkoon se sitten kaunis lahjapaketti, koru, hinta-alennus tai vaikkapa askarteluun jotakin. Tuossa yksi sellainen, eli käsilaukkukoru.
Tein sen saajan lempiväreillä, sillä tiesin hänestä hieman. :) Osallistun tällä korulla toisaalla olevaan haasteeseenkin. :)


Syntymäpäivälahjaksi laitoin myös lempivärillä korvikset. Kuvan kaulakoru siirtyy kauppaan. Ihania karamellisävyjä. Tällä osallistun myös haasteeseen toisaalla. 


Nämä korvikset sain joku aika sitten Tuulalta ja ilman ketjuissa roikkuvia helmiä. Tuo helmi-idea on kuitenkin Tuulan idea ja helmetkin sain häneltä. Nyt ne ovat paikoillaan. Otin valtuuden myös siirtää ketjut niin, että molemmissa korviksissa ovat samoin; lyhyt, pitkät, lyhyt. 

Kiitos Tula näistä ihanista!Tältä ne näyttävät korvissa. Ovat yhdet suosikkikorviksistani. Kuvassa oleva kaulakoru on Murusen käsialaa. Tykkään siitäkin kovasti.Tuossa se paremmin. 
<3


Kierrätystä laitoin eteenpäin ja Mökkihöperölle "kirjekuoren". Kuoressa oli muutama keväinen koristus. Kuori on tehty vanilja-jauheen pakkauksesta tai jostakin vastaavasta pakkauksesta. 


Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun...
Kuva siis nurin niskoin. 
Näkee siitä kuitenkin, mitä kaikkea voitin Mökkihöperön blogissa olleesta arvonnasta. Luulin voittaneeni korvakorut ja rannekorun, mutta sain niiden lisäksi myös magneetin, nauhaa, atc-pohjia, liimaa... 

Nuo atc-pohjat ovat valmiiksi tehtyjä ja odottavat nyt minun loppuun viemistä. Hauskaa! Ja pahvit olivatkin "kortilla", joten tarpeeseen tulivat. Liimakin oli taas lopuillaan, joten sekin oikein kaksin kappalein, tuli tarpeeseen ajallaan. 


Tässä voittamani korut tarkemmin. sävy sävyyn. :) Magneetti löysi paikkansa jääkaapin ovesta, missä on muitakin magneetteja ja esim. Kotilaiskalta saatu atc-kortti. :)


Lisäksi Mökkihöperö antoi hyvän kiertää (Facebookin kautta) ja toi tuollaisen Lakupekka-patalapun, mitä en todellakaan raaski käyttää. :) Hauska ja pääsi esille. Mukana teetä minulle ja Muruselle sekä kirsikkakarkkeja, joista tykkäämme. 

Kiitos Mökkihöperö valtavasta kasasta kaikkea!
tulet huomaamaan vielä, mitä atc-korttipohjista tulee!


Tuikun sponsoroima askartelutarvikelaatikko sai hämmentymään ja suorastaan kädet hikoilemaan ja hengen haukkomaan. Niin täydellinen valikoima korttiaskartelumateriaaleja, että en tiedä, mitä sanoa! Tai joo, KIITOS!!!

Tuo Creativity-lehtikin sattui oikea numero, nimittäin tuossa oli esitelty ohjeineen minulla oleva nuuttauslevy. En ole missään nähnyt siihen ohjeita ja ideoita, joten hämmästelin todella, että tuossahan niitä nyt olisi! Mielettömän hyvä tuuri!


Tuikulle lähti korusetti, mihin kuuluvat korvakorut ja rannekoru.


Toivottavasti niistä on häelle iloa. Pikkulinnut kertoivat, että kaipaili rannekorua. :)Ok, ok... kaikki ei ole jo mennyt maailmalle. Tässä yksi atc-kortti, minkä laitan vaihtoon vapaaksi.
Alaosassa oleva perhonen on reikä! :)

Lisää tulee tuotoksiani myöhemmin.

Myöskin maaliskuun muistikirja lähti maailmalle ja MB sai sen lahjaksi minulta. Toivotaan, että siitä on iloa. :)

Kommentit

Unknown sanoi…
No onpas kaikenlaista ! Kovasti oeln odottanutkin, että pääsen taas lukemaan näitä selkeitä postauksiasi, melkoista siansaksaahan tuossa välillä postauksesi olivat ntietokoneongelmien vuoksi, mutta hauskaa luettavaahan ne olivat :D.
MB sanoi…
Kyllä tuosta muistikirjasta on minulle iloa pitkäksi aikaa, joten kiitos siitä Sinulle.
Kiva kun korttini olivat mieluisia.