Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-kirja

Sentit pois
atc-kortti, jonka tein "Leila-Mumman" haasteeseen. siitä se sitten lähti, päivän ideakin.


Hyvät ystäväiset ja tuttavat, puolitutut ja tuntemattomat. Tervetuloa ihan jokaiselle teistä blogiini ja mukaan myös tähän sanahirviö-geimiini.

Hienosti on lähtenyt käyntiin inspiroituminen yhteiseen askartelugeimiin. Osallistujia on ja aina saa tulla mukaan kesken kaikenkin.

Ideahan on se, että minä heittelen ideoita ja teemoja vihkon sivuille ja kuka haluaa ottaa koko vihkollisen teemoja itselleen, saa ottaa. Joku toinen teistä haluaa ehkä täydentää vanhaa decoaan uusilla aiheilla tai tehdä vaan aiheisiin sopivia atc-kortteja. Joku haluaa kaiken, toinen vain yhden tai kaksi. Ei siis mitään rajoituksia, teetkö kaikki vai et mitään tai siltä väliltä.

Sääntöjä ja ohjeita on YKSI: PIDÄ HAUSKAA!
Se todellakin tarkoittaa hauskaa, eikä stressiä, paineita, kyyneliä...

Ajatuksenani oli, että tekisin teidän kanssanne samana päivänä sitä aukeamaa. Herättyäni alkaisin töihin ja päivän mittaan julkaiseisin valmiin työni. Sitten voisitte katsoa, teettekö teeman mukaan tänään vai huomenna, ensi viikolla vai ette laisinkaan. Ei ole ollut tarkoitus laittaa paineita. Pyynnöstänne yritän kuitenkin tehdä jatkossa pari teemaa samana päivänä ja laittaa koneelle ja  jakoon automaattisesti aina ekana, heti aamusta.  Näin ollen saisitte aamulla samaa aihetta alkaa miettimään. Valitettavasti vielä ei ole kuin yksi tehty, mutta alan tekemään heti perään toista.

Vapaaehtoisuus on kaiken A ja O. Myös siinä, miten sivusi täytät. Onko siellä mukana atc vai ei, onko sivuja yksi vai kaksi vai kolme, onko runoja vai kunhan kerrot jotakin tai olet kertomatta,... Ihan oikeasti! Teet vain mitä haluat itse ja miten haluat! Älkää tuijottako liian tarkasti ja vakavasti minun malliesimerkkiäni! Tämänhän piti olla hauskaa! Ei pakkopullaa! Ei pakolla kaikkea tungettava mukaan.

Ja jos et tänään tee, tee huomenna. Tee ensi vuonna! Aiheet ovat blogissani ja sieltä niitä ideoita saa ottaa mukaansa. Olkaa hyvä vaan Sanahirviögeimistä.

Päivän aiheena on VAATTEET.

Riisuutua ei tarvitse eikä omaa vaatekaappia kuvata, mutta toki kaunein vaate voisi olla kiva laittaa päälle hetkeksi. Juhlia hieman arjen keskellä korkkareissa. Tai se kaikkein seksikkäin asusi, mukavin vaatekappaleesi, mikä nyt onkaan sinun juhlaasi?

No ei vaisinkaan. Kuvitellaan ja kirjoitellaan vaatteista.

JOS teet, kuten minä tein, sinulla olisi:

ATC, DECOILUA ja ASIAA VAATTEISTA.

JOS! Sinun aukeamasi (tai yksi sivu, kolme sivua, koko kirja...) voi olla ihan toisenlainenkin.


Laitoin tuon Leila-mumman haasteeseen tekemäni atc-kortin eka sivulle. Sen ympärille kasasin teemaan sopivia asioita. Ensin mietin, voisiko teema olla painoon liittyvää, numerot ja kirjaimet tms, mutta vaatteiksi se lopulta kääntyi.


Sivulle kirjoitin näin:
so beautiful hand work
Dress my paperdoll

Atc:ssä ideana oli tehdä uusia ompelijan ihanuuksia kun paino laskee. Muotoja, senttejä pois, pitsiä, juhlavaatteita...
Tosiasiassa olen itse pudottanut painoa 8 kiloa. Vielä olisi haaveessa lisääkin pois saada. Liikkumatta pelkällä ruokavaliolla se vaan on aika vaikeaa.


Toinen sivu jatkaa samaa teemaa samalla pitsillä ja samalla mittanauhalla. Taustalta löytyvät miestenkin asu ja Amarit. 

Vaatteet
Näyttävätkö vaatteesi myös sinun aatteesi?
Olisipa vara ostaa vaatteita vaikka parikin kertaa vuodessa kokonaisuus, niin näkyisi aatekin.

Aiemmin seurasin muotia ja missikisoja, koska vaatteet olivat kauniita ja mallit ja missit upeita. Nyt en piittaa kummastakaan, sillä XS-kokoiset mallit ja missit kantavat luidensa peittona liian tiukkoja, liian kalliita ja liian epäkäytännöllisiä verhoja.

Lempivaatteeni on sopiva, peittää virheeni ja korostaa parhaat puoleni. Lempivaatteeni on kestävä, pestävä, naisellinen, kaunis, värillinen ja toimiva.



Voisin esimerkkinä misseistä antaa vaikkapa ihanan Lola Odusogan. Kaikkien aikojen kaunein missi mielestäni. Nyt missit ovat luurankoja, joihin ulkomailla pumpataan silikonia, botoxia, mitä lie-täytettä. Leikellään pois osia. Huh huh.

Kaunista? (Kuva lainattu netistä)

Totuus/muoti XS-mallien päällä (kuvat lainattu netistä)


Kommentit

Leila sanoi…
Hienon muotikortin teit. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.
RAIJA ANNIKKI sanoi…
No niin. Vaatesivut syntyi tänään. Kiitos haasteesta ja mallityöstäsi.Ihania nuo putoilevat sydämet.
kotilaiska sanoi…
SUPRISE! Mun sivu on jo valmis, tää on tosi hauskaa!
Maca sanoi…
Ja minun sivuni tulee vasta nyt.