UUTUUS! ATC-DECO-ASKARTELIJOILLE EXTRAA!!! OSALLISTU!


ASKARTELIJAT HUOMIO!

Huomio huomio! Jos huomasit tässä joku päivä taaksepäin, kun vinkkasin, että kannattaa katsella valmiiksi vihkoa tai papereita, niin nyt se syy selviää! Nimittäin alamme tehdä yhdessä pientä projektia! Sanotaan nyt vaikka extra-haasteeksi tai huvin vuoksi askarteluksi. Ihan mikä nimi tahansa.

Tästä "haasteesta" ei jaeta palkintoja eikä etsitä parasta. Tämä haaste ei ole kutsu tietyille vaan ihan jokaiselle, joka haluaa mukaan! Sinulle?

Tämän yhteisen tekemisen keksin ihan muistikirjamaaliskuun inspiroimana ja koska jotkut teistä tuskailivat, etteivät kerenneet mukaan siihen, päätin ottaa idean kehittelyyni ja tekasta sanahirviö-askartelugeimin.

Tule mukaan, jos rohkenet! Tämän haasteen heitän juuri sinulle! Ole rohkea! Ohjeet päivän tehtävään saat joka päivä! Et ennemmin. Yllätyksiä siis luvassa. Sen paljastan kuitenkin, että vihkossani on 11 sivua! Ei sen lyhyempi, eikä sen pitempi geimi. Emme siis askartele koko kuukautta samaa, vaan ainoastaan kolmasosan siitä! Jaksat varmasti! Eikö vaan?

Geimin nimi on oikea sanahirviö :
  Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-kirja
(Löydät tämän jatkossa myös hakusanalla Sanahirviö geimi.)

Eka päivä alkaa nyt. Eli 8.4.2013.

Teemme vihkon ja siihen kannen!
Olkoon se sitten sinulla millainen tahansa. Kunhan siinä käy ilmi, että kyseessä on Vilimarikan huisinhauska atc-deco extrakirja.
Tässä minun kanteni.


eli lyhyesti:

Tee tai ota 11 aukeaman kokoinen vihko, jossa kannetkin

Tee kansi, jonka nimeksi tulee Vilimarikan huisinhauska atc-deco extrakirja.
Voit toki vaihtaa nimeen oman nimesi. esim. Santran huisinhauska...

Odota lisäohjeita huomenna. :)

Luvassa atc-askartelua, decoilua, runoilua ja mietteitä yleensäkin.

Kommentit

Maca sanoi…
Haa, kyllähän minä osallistun, mutta teen kannen vasta illalla, kun lähden kohta kuuntelemaan, miten selkää ja jalkoja pitäisi hoitaa.
RaijaAnnikki sanoi…
Huomasin nyt ja juuri. Kiva idea.Koitan kehtellä.
kotilaiska sanoi…
Voi vihvilä, nyt hurahdin tähänkin. Pakko oli , kuulosti niin mielenkiintoselta, kansi löytyy blogistani
Vilimarika sanoi…
Iski siis Inspis. :) Hienoa!
Maca sanoi…
Blogissani on kirjankansi, parantelen sitä kyllä myöhemmin.
RAIJA ANNIKKI sanoi…
En tiedä hyväskö minut mukaan kun olen jo aloittanut dekoni?odotan kuitenkin kivoja ideoita sinulta.kansi näyttää tällaiselta.
vilimarika sanoi…
toki kaikki mukaan vaan, sillä tämä on kivaa, eikä nipoteta säännöillä ja tässä ei ruoskita ketään. Extrahaaste on tarpeista ja lukijoiden toiveista kyhätty juttu. Palkintona osallistujille hyvä mieli ja atc-deco joten kaikki vaan mukaan ja saa mainostaa! Huomenna tod.näk. Saamme näytön toimimaan, kun saamme "uuden",joten geimi jatkuu pian
RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos. Toivotaan että saat koneesi kuntoon.
Unknown sanoi…
Yritän ehtiä mukaan :).