Huivit

Yksi koleiden ja kylmien päivien ilahduttajani on ehdottomasti huivit. Sellaiset mahdollisimman isot ja lämpimät huivit, joihin voi kääriytyä. Joko virkattua tai fleezeä tai jotain. En minä niistä tiedä, miten ne tehdään, mutta huivi kuin huivi, niin tykkään!

Villasukat jalkaan ja iso huivi ympärilleni. Se on hyvin tuttu näky kotona ollessani. Tai sitten sohvalla ollessa huopa tai päikkäreillä. Olen oikea vilukissa!

"Seashells" myy aivan ihania huiveja Taitomaassa. Minulla itselläni taitaa kaikki huivit olla hänen tekemiään. Ja onkin! Ihanan isoja, pehmeitä, lämpimiä, kauniita ja taidolla tehtyjä. Siis ne, mitkä on puikkoja käyttäen minulle tehty. Fleezet ovat asia erikseen.

Suosittelen, jos olet itsekin samanlainen vilukissa ja rakastat isoja huiveja tai sitten uniikkeja kaulahuiveja. Minulla on sellainen kaulahuivikin häneltä, mikä on aivan ihanaa pörrölankaa. Todella kaunis ja mun näköinen. Oottakaas... Laitan kuvan siitä. :)


Noin! Ei haittaa, vaikka kesä on tulossa. Se on vasta TULOSSA. Edelleen on huivikelejä ja taas syksy tulee kesänkin jälkeen. Kesälläkin voi olla koleaa.  Eli mulla ainakin on huivit visusti lähellä kaiken aikaa.


Tähän loppun vielä kuva kortista, minkä tekasin aamulla. Tekniikkana Triple stamping eli kolmoisleimaus.


Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.

Kortti menee kaupan hyllylle ja laitanpa yhden leimasimenkin sinne. :)



Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
Kaunis kortti ja huivikin on ihana!
Vilimarika sanoi…
Kiitos. :)
Kotilaiska sanoi…
Oikein arvattu tai ainakin kyllin oikein, miten sä heti ekalla sen arvasit vai ajatteliks vaa käydä kaikki läpi kunnes osuu ja toi oli siin runos ekana jop mut sun vuoro laittaa kuva ja runo
Kotilaiska sanoi…
Uudestaan piti tulla onnittelemaan kun huomasin että olit 8888. lukija / kommentoija niin kohta sen johdosta postiluukusta tipahtaa sulle ylläri.
MerjaHannele sanoi…
Onpa kaunis kortti!
Vilimarika sanoi…
Kotilaiska: Näkeehän sen jo väristä. ;)

Olin vai?! WOOW! JIPPII!!!