Arvonta-asiaa

Olethan huomannut blogissani olevat arvonnat? Arvonta numero 1 on tarkoitettu ihan kenelle tahansa! Sinun ei tarvitse olla lukija tai omistaa blogia. Riittää, että mainostat blogiani ja haastettani ja saat vaikkapa suullisesti jonkun  liittymään Inspiksen lukijaksi.

Tällä hetkellä, kun arvonta on käynnissä enää reilun viikon, arvontaan arpalipun saaneita on tasan nolla! Se tarkoittaa sitä, ettei kenenkään kautta ole vielä tullut uusia lukijoita.

Arpalipukettahan ei voi saada minun itseni suosituksista tai siitä että löytää jonkin haasteen kautta blogiini. Arvontaan saa lipukkeen vain sellainen, joka on tavalla tai toisella mainostanut blogiani, Inspis-haastetta ja kauppaakin halutessaan. Kuka tahansa siis voi saada palkinnon!

Kiinnostuitko?
"Arvontaan"

Arvonta numero 2 on sitten vain ja ainoastaan uusille virallisiksi lukijoiksi liittyville henkilöille. He antavat arpalipukkeen mainostajillekin samalla, kun liittyvät lukijoiksi blogiini! Eli mainostajan ei tarvitse ilmoittaa minulle mainostaneensa, mutta jos uusi lukija kertoo löytäneensä kauttasi blogini, käyn katsomassa, millaisen mainoksen teit tai kyselemässä hieman suullisista mainoskikoistasi. :) Tällä hetkellä tässä arvonta 2:ssakin on hyvät mahdollisuudet voittoon, sillä osallistujia on tasan 2.

"Arvontaan"

Palkinnot varmaankin kiinnostavat kaikkia?!

Arvontaan osallistuneiden kesken arvon molemmissa kisoissa samantyyliset palkinnot.
Kummassakin palkinnossa on koru ja postikortti sekä askarteluun kuvioita ja askartelumateriaalia. Kuori tulee olemaan paksu kummassakin arvonnassa!

Tuleeko tämä teksti pian lukemaan sinun nimesi kohdalla?!




Kommentit

MB sanoi…
Minä mainostin sinun blogisivustoasi tuolle minun parhaalle ystävättärelleni , joka teki ensimmäisen tilauakseni minun kauttani, mutta luulen,että hän tilaa myös myöhemmin, mutta hänelle tämä netti on vieras vaikka annoin blogisi osoitteenkin valmiina.
ja Sinulle mukavaa viikonloppua.
Näistä arvonnoista olen ulkona kuin lumiukko. Olen mainostanut blogiasi useammankin kerran ja linkittänyt osoitteesi korttien vaihtojen yhteydessä. Olevinaan olen osallistunutkin arvontoihin ja haasteisiin. Toivottavasti olen osannut oikein merkitaä osallistumiseni. Inspiskauppaankin olen tehnyt linkin.
Katselin korttejasi ja varaisin kortit aromikoira, erilainen enkeli, surfing, rakkaudella ja olin koira kortit.
Vilimarika sanoi…
Kiitos. :)
Toivottavasti hän saisi tehtyä blogin ja tulisi lukijakseni. :) Silloin voisin laittaa arpalärppäsen sullekin. :)
Vilimarika sanoi…
enkuli. tässä arvonnassa riittää, että olet mainostanut tai halutessasi mainostat lisää. :D
sillä ei kuitenkaan vielä saa arpaa, vaan JOS joku tulee sinun linkkiesi kautta blogiini ja ryhtyy lukijaksi, silloin hänen on kerrottava myös se, mitä kautta löysi tänne. Jos hän tuli sinun kauttasi, silloin hän kertoo "Löysin blogiisi Enkulin kautta". Näin ollen hän saa yhden arpalipun arvontaan numero 2 ja sinä saat lipun arvontaan numero 1. Pelkkä linkitys ei siis takaa arpalipuketta, ellei lukijoita tule sitä kautta. Tämänkertainen arvonta on erilainen, koska halusin hieman vaihtelua ainaisiin helppoihin "jätä kommentti ja olet mukana"-arvontoihin. Hieman vaivaa sen eteen,e ttä saa ison kasan palkintomateriaalia! :)
Riitta Sinikka sanoi…
♥ oikein mukavaa viikonloppua!
MerjaHannele sanoi…
Heh .. hyvä Vilimarika! "Vähän vaivaa sen eteen, että saa ison kasan palkintomateriaalia!" :D MInulla on pysyvä linkki sivupalkissani blogiisi. Nyt pitää vielä mainostaa mainiota arvontaasi!
Jaanuska sanoi…
Ihana blogi.. liityin lukijaksesi ja löysin tänne Korttisirkuksen Nannan mainostuksen kautta. Laitan mainosta myös omaan blogiini! :)
Jaanuska sanoi…
En tiedä hävisikö mun edellinen kommenttini jonnekin vai odottaako se hyväksyntääsi? Kuitenkin.... ihana blogi! :D Liityin lukijaksesi ja löysin tänne Korttisirkuksen Nannan mainostuksen kautta. Lisäksi laitoin jo mainostusta myös omaan blogiini. :)
Vilimarika sanoi…
Kaikissa blogeissani, kaikki kommentit tulevat hyväksyntäni jälkeen vasta esille. :) Malttia! Ihan kaikki julkaisen ajallaan. :)