Siirry pääsisältöön

ThermaCare


Sinä, joka et kauaa ole vielä ollut Inspiksen lukijana, et välttämättä tiedä taustojani. Kaikki muut ovatkin saneet yliannostuksen jo aiheesta. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna olen työkyvytön vaikean kivun vuoksi. Alaselässäni oleva kiputila on synnynnäinen ja pysyvä. Se etenee, pahenee, eikä sitä voida pysäyttää. Olen tästä syystä myös vähävarainen, sillä eläkkeeseen ei ole tullut hyväksyntää ja tosiaan töitä en voi tehdä. 

On siis äärettömän tärkeää tietää, mihin rahansa pistää. Jokainen lantti on laskettava ja jos ostaa jonkin tuotteen mainosten perusteella, eikä se sitten toimikkaan, kyllähän se harmittaa niin kovasti, että ei ole sanoja! Nekin rahat olisi voinut käyttää laskuihin tai ruokaan. Tai vaikka sitten hemmotteluun, mikä yleensä on "kortilla". Kiitos ystävien ja alennuskuponkien, olemme pystyneet hieman nauttimaankin elämän "maksullisista nautinnoista". 

Ystäväni sai Buzzadorilta testattavaksi ja toisille jaettavaksi Thermacaren hartia-lämpötyynyjä. Hän kysyi, olisinko kiinnostunut testaamaan yhtä ja tottakai olin valmis, sillä voisin kertoa mielipiteeni vaikean kivun lievittämisessä. Tottahan itsellenikin selviäisi se, onko tästä minulle hyötyä. Kun kipu on asteikolla 0-10 koko ajan 6-9 välillä, sitä oikeasti haluaa helpotusta ja apua ja edes pientä hengähdystaukoa. Olla vaan. Jaksaa. siispä, laastari tänne vaan! 


Näppärä foliopakkaus saapui ihan kirjekuoressa. Kevyt, toimiva pakkaus. 


Tuote soveltuu niska-hartia ja rannekipuihin. Arvaatko, minne minä sen pistin? ;)
Lisäksi olisi olemassa hieman suurempi tyyny, joka soveltuu paremmin selkäkipuun. 


folio aukesi näppärästi ja sen sisältä löytyi taiteltu paketti. 


Sain myös käyttöohjeet, joissa kerrottiin tuotteen voivan aiheuttaa palovammoja ja ettei sitä saisi kokeilla ekaa kertaa yöksi ja että tuote niskassa sen kanssa ei saisi nojata mihinkään tasaiselle, ettei syntyisi palovammoja. 

Mieleeni tuli, että tässä on yhtä kova lämpö, kuin meillä olevassa lämpösydämessä, mikä napsautetaan lämpiämään ja käytetään lämpöpakkauksena ja  sitten keitetään uudestaan käyttökuntoon. Se nimittäin oikeasti POLTTAA!


thermaCaren lämpötyyny alkaa lämmittämään välittömästi, kun sen ottaa pakkauksesta pois, joten valitsin vaikeimman ja kivuliaimman päivän testauspäiväksi. 
Kaksi teippiä pois reunoilta ja sujautin tyynyn alaselkään. 
Hämmästelin, kuinka lievä lämpö olikaan. Jotenkin lempeä ja kevyt. Siispä tein ohjeita rikkoen sen, että laitoin alkkarit tähän päälle, jotta tyyny edes pysyisi ihoa vasten. Mielestäni siis teippauksia saisi olla kauttaallaan, jottei tyynyn keskellä olisi "ilmarakoa". En tiedä, onko tuo rako siksi, että tyyny oli alaselässä, eikä hartioissa vai siksi, ettei se sitten herkkänahkaisempia polttaisi. Minun nahkaani se lämmitti, mutten polttavaksi sanoisi. 


Kaiken kaikkiaanhan tämä lämpötyyny oli selässäni 12 tuntia! Ohjeessa sanottiin, että 8 tuntia lämpöä riittäisi, mutta kyllä yksi tyyny oli lämmin sen 12 tunnin ajan! HYVÄ! 
Lisäksi hämmästelin, kuinka selkäni oli kuitenkin lämmin, vaikkei tämä tyyny nyt niin kuuma ollutkaan. Eli siis tuote on lämmin ja koska se lämmittää tasaisesti koko ajan, selkäkin lämpeni tasaisesti. Kyllä periaatteessa herkempi voisikin satuttaa itsensä... ?


 Minun yksi oleellisin apukeinoni on normaalistikin lämpö, joten sinänsä en hämmästellyt tulosta, että lämpötyyny todellakin lievittää kipujani. Myös siis alaselässä, vaikka olikin pienempi tyyny testauksessa. Ei se nyt kuitenkaan niin suurta helpotusta tuonut, että lääkkeitä voisin vähentää tämän ansiosta, mutta ehdottomasti aion kokeilla selälle tarkoitetun tyynyn myöhemmin, jollei hinta ole hunajainen. Se pienempikin helpotus, jonka avulla saatoin vaikeamman päivän aikana olla pystyasennossa, on sen arvoista!

Tästä pääset "THERMACAREN VERKKOSIVUILLE".

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Olin samaa mieltä tuosta tarrasta,että olisi saanut olla laajemmin sitä. Niskassakaan ei hyvin pysynyt,itselleen oli vaikea asettaa sitä niin,että ei olisi jäänyt rakoa.olen kokeillut niitä selälle tarkoitettuja.kerran vedin työpäivän ja pikkujoulut niin,että noita thermacaren lappuja laitoin kioukohtiin. Lisäksi. Buranaa.illalla tuli itku,koski niin pirusti ��. Mutta lämpötyyny on hyvä silloin kun ei voi käyttää kauratyynyä,tuon voi vaatteiden alle laittaa. ei näy. Olen testannut tuota yöksikin nyt ja ei mua polta. Parempi vaan kun makaa sängyssä ja lämpötyyny painaa enemmän selkään. T:Riina

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…