Siirry pääsisältöön

ThermaCare


Sinä, joka et kauaa ole vielä ollut Inspiksen lukijana, et välttämättä tiedä taustojani. Kaikki muut ovatkin saneet yliannostuksen jo aiheesta. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna olen työkyvytön vaikean kivun vuoksi. Alaselässäni oleva kiputila on synnynnäinen ja pysyvä. Se etenee, pahenee, eikä sitä voida pysäyttää. Olen tästä syystä myös vähävarainen, sillä eläkkeeseen ei ole tullut hyväksyntää ja tosiaan töitä en voi tehdä. 

On siis äärettömän tärkeää tietää, mihin rahansa pistää. Jokainen lantti on laskettava ja jos ostaa jonkin tuotteen mainosten perusteella, eikä se sitten toimikkaan, kyllähän se harmittaa niin kovasti, että ei ole sanoja! Nekin rahat olisi voinut käyttää laskuihin tai ruokaan. Tai vaikka sitten hemmotteluun, mikä yleensä on "kortilla". Kiitos ystävien ja alennuskuponkien, olemme pystyneet hieman nauttimaankin elämän "maksullisista nautinnoista". 

Ystäväni sai Buzzadorilta testattavaksi ja toisille jaettavaksi Thermacaren hartia-lämpötyynyjä. Hän kysyi, olisinko kiinnostunut testaamaan yhtä ja tottakai olin valmis, sillä voisin kertoa mielipiteeni vaikean kivun lievittämisessä. Tottahan itsellenikin selviäisi se, onko tästä minulle hyötyä. Kun kipu on asteikolla 0-10 koko ajan 6-9 välillä, sitä oikeasti haluaa helpotusta ja apua ja edes pientä hengähdystaukoa. Olla vaan. Jaksaa. siispä, laastari tänne vaan! 


Näppärä foliopakkaus saapui ihan kirjekuoressa. Kevyt, toimiva pakkaus. 


Tuote soveltuu niska-hartia ja rannekipuihin. Arvaatko, minne minä sen pistin? ;)
Lisäksi olisi olemassa hieman suurempi tyyny, joka soveltuu paremmin selkäkipuun. 


folio aukesi näppärästi ja sen sisältä löytyi taiteltu paketti. 


Sain myös käyttöohjeet, joissa kerrottiin tuotteen voivan aiheuttaa palovammoja ja ettei sitä saisi kokeilla ekaa kertaa yöksi ja että tuote niskassa sen kanssa ei saisi nojata mihinkään tasaiselle, ettei syntyisi palovammoja. 

Mieleeni tuli, että tässä on yhtä kova lämpö, kuin meillä olevassa lämpösydämessä, mikä napsautetaan lämpiämään ja käytetään lämpöpakkauksena ja  sitten keitetään uudestaan käyttökuntoon. Se nimittäin oikeasti POLTTAA!


thermaCaren lämpötyyny alkaa lämmittämään välittömästi, kun sen ottaa pakkauksesta pois, joten valitsin vaikeimman ja kivuliaimman päivän testauspäiväksi. 
Kaksi teippiä pois reunoilta ja sujautin tyynyn alaselkään. 
Hämmästelin, kuinka lievä lämpö olikaan. Jotenkin lempeä ja kevyt. Siispä tein ohjeita rikkoen sen, että laitoin alkkarit tähän päälle, jotta tyyny edes pysyisi ihoa vasten. Mielestäni siis teippauksia saisi olla kauttaallaan, jottei tyynyn keskellä olisi "ilmarakoa". En tiedä, onko tuo rako siksi, että tyyny oli alaselässä, eikä hartioissa vai siksi, ettei se sitten herkkänahkaisempia polttaisi. Minun nahkaani se lämmitti, mutten polttavaksi sanoisi. 


Kaiken kaikkiaanhan tämä lämpötyyny oli selässäni 12 tuntia! Ohjeessa sanottiin, että 8 tuntia lämpöä riittäisi, mutta kyllä yksi tyyny oli lämmin sen 12 tunnin ajan! HYVÄ! 
Lisäksi hämmästelin, kuinka selkäni oli kuitenkin lämmin, vaikkei tämä tyyny nyt niin kuuma ollutkaan. Eli siis tuote on lämmin ja koska se lämmittää tasaisesti koko ajan, selkäkin lämpeni tasaisesti. Kyllä periaatteessa herkempi voisikin satuttaa itsensä... ?


 Minun yksi oleellisin apukeinoni on normaalistikin lämpö, joten sinänsä en hämmästellyt tulosta, että lämpötyyny todellakin lievittää kipujani. Myös siis alaselässä, vaikka olikin pienempi tyyny testauksessa. Ei se nyt kuitenkaan niin suurta helpotusta tuonut, että lääkkeitä voisin vähentää tämän ansiosta, mutta ehdottomasti aion kokeilla selälle tarkoitetun tyynyn myöhemmin, jollei hinta ole hunajainen. Se pienempikin helpotus, jonka avulla saatoin vaikeamman päivän aikana olla pystyasennossa, on sen arvoista!

Tästä pääset "THERMACAREN VERKKOSIVUILLE".

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Olin samaa mieltä tuosta tarrasta,että olisi saanut olla laajemmin sitä. Niskassakaan ei hyvin pysynyt,itselleen oli vaikea asettaa sitä niin,että ei olisi jäänyt rakoa.olen kokeillut niitä selälle tarkoitettuja.kerran vedin työpäivän ja pikkujoulut niin,että noita thermacaren lappuja laitoin kioukohtiin. Lisäksi. Buranaa.illalla tuli itku,koski niin pirusti ��. Mutta lämpötyyny on hyvä silloin kun ei voi käyttää kauratyynyä,tuon voi vaatteiden alle laittaa. ei näy. Olen testannut tuota yöksikin nyt ja ei mua polta. Parempi vaan kun makaa sängyssä ja lämpötyyny painaa enemmän selkään. T:Riina

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.