Siirry pääsisältöön

voittajat valittu lukijan hankinta-arvonnassa 1 ja 2

Alkuun ensin muutama selkeytys asioihin, eli

tosiaankin Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-kirja on startannut käyntiin ja tämä on leikkiä, ei mikään pakkopulla. Kuka haluaa inspiroitua, tulee mukaan. tiukkoja sääntöjä ei ole. Jos tuntuu siltä, että haluat osallistua osittain tai muokata sivujasi jollakin tavalla tai ottaa vain hieman vinkkiä, kaikki sallitaan. EI PIDÄ olla yhtään mitään, mutta saa tehdä decoilua, atc:n ja tekstiosioita annetuista aiheista. Voit tehdä annettuina päivinä tai vaikka kaikki kerralla. todellakaan en rankaise ketään enkä lahjoita palkintoja. Nyt ihan vaan leikitään ja pidetään hauskaa askartelun merkeissä. Tehdään jotain yhdessä!

Heh, toiset teistä sai harmaita hiuksia teknisen ongelman aikana lukiessanne päivityksiäni. todellakin lainassa olevalla puhelimella meni hermot ja sain välillä paremman netti-puhelimen käyttööni, mutta bloggerin päivitykset ovat hankalia kännykällä. Mua turhautti sen verran, että päätin näyttää turhautumisenikin teille. :D Kun yritin kirjoittaa yhtä 5 lauseen postausta, kirjoitin sitä puolisen tuntia. Korjaus ei toiminut, eli jos srmi osui väärään osketusnäppäimeen, siinä oli ja pysyi tai sitten aloita alusta koko hidas prosessi. Siispä tarkoituksella laitoin mahdollisimman murrettua tekstiä, jotta edes sinnepäin saisi sanat ymmärrettäviksi. On kait se Teknikaproblema helpompi ymmärtää kuin Tkniookjaonhwkma. Noin siis viereisillä näppäimillä. Grauh. Nyt toimii koneen kaikki osat paremmin kuin koskaan. Samalla saatiin näytön kanssa vaihdettua muitakin osia ja koneesta enistäkin hiljaisempi paketti. Jes.


Mitäs muita kysymyksiä, ihmetyksiä? No, siirryttäisiinkös lukija-tupla-arvontaan?
Kenelle saankaan ilmoittaa nuo sanat?

Palautellaanpas ensin mieleen arvonnat. 

Arvonta numero 1:
Mainosta blogiani ja hanki lukijoita blogiini.

Ohjeissa mainittiin, että lukija on blogin omistava, lukija-nappulaa klikkaava henkilö, joka siis virallistaa lukijana olonsa. Tällä kertaa uusi lukija ei voi olla blogiton tai epävirallinen lukija. Ei tilaaja kaupasta tai mikään siltä ja väliltä. 

Tähän arvontaan oli mahdollisuus saada vaikka ja kuinka paljon arpoja, sillä jokainen uusi virallinen lukija ilmoitti tulleensa juuri sen tai sen henkilön mainoksen kautta lukijaksi. Olkoon sitten blogattu mainos tai ääneen pyydetty. 

Kun uusi lukija tuli blogiini lukijaksi, hän siis ilmoitti, kenelle se arpalippu annetaan häneltä.

Kaikki ne, jotka siis saivat blogilleni uusia lukijoita, osallistuivat arvontaan numero 1. 

Toki teistä joku saattoi mainostaa, eikä silti saanut lukijoita. Sille en voi mitään. Joka tapauksessa niitäkin oli, jotka saivat lisää porukkaa joukkoomme hankittua. 

KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA MAINOSTITTE! Riippumatta, saitteko uusia lukijoita vai ette. 

Palkinto tähän arvontaan näyttää tältä:


Papereita, askartelumateriaaleja, koristekuvioita, onnittelukortti ja kaulakoru. Kaikki kuvassa oleva siis yhdelle, joka on MAINOSTANUT ja SAANUT VIRALLISEN LUKIJAN.

Seuraava arvonta, numero 2, oli sitten niille uusille virallisille lukijoille, jotka olivat jo antaneet arpaliput mainostajille. Nyt uudet lukijat saivat oman arvontansa, jottei he jäisi ilman. Kukapa sitä kerkeäisi uudeksi lukijaksi ja heti mainostamaan ja hankkimaan uusia lukijoita? Vai? Itseasiassa näinkin kävi! Uskomattoman ripeää toimintaa! :D

Palkinto numero 2 näyttää tältä:


Siinäkin samalla tavalla papereita, askartelutarvikkeita, korttikuvioita ja koru sekä kortti. 
Tämä setti siis yhdelle uudelle viralliselle lukijalle.

sääntöjä noudatin arvonnan suhteen kaikin puolin. Edellä mainitut tavat oikeuttivat arpalippuun. Itsekin olen saanut hankittua uusia lukijoita,  mutta minä en saanut arpalippua itselleni. 


Sittenpä enää osallistujien määrä ja arvonta käyntiin vanhalla paperilaput lippikseen ja nosto-tekniikalla.

Arpalippu arvontaan numero 1:
Mainostajat/Lukijoita hankkineet

1. Jaanuska
2. NannaArpalippu arvontaan numero 2:
Uudet lukijat

1. Koivuhiiri
2. Tuula
3. Minna L.
4. Jaanuska

Paperilirpukkaat lippikseen ja arpomaan...

Palkinto numero 1:
enkeli-kaulakoru, onnea-kortti, askartelumateriaalit ja koristekuviot voittaa:


ja palkinto numero 2:
candy-rannekoru, 1-osainen kortti, askartelumateriaalit ja koristekuviot voittaa:


Onnittelut voittajille!
Otan teihin yhteyttä!


Itseasiassa Minna L. heittäsitkö osoitteesi meilillä minulle, sillä en pääse blogiisi tai en saa yhteystietojasi lukija-linkin kautta.
Kommentit

Maca sanoi…
Hyvä, että kaikki toimii jälleen. Se kyllä ottaa päähän, jos tekniikka pettää. nimimerkki kokemusta on.
Nanna sanoi…
Ihanaa,kiitos todella paljon:) Kiva että sain hankittua lukijan/lukijoita blogiisi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…