Siirry pääsisältöön

voittajat valittu lukijan hankinta-arvonnassa 1 ja 2

Alkuun ensin muutama selkeytys asioihin, eli

tosiaankin Vilimarikan huisin hauska atc-deco-extra-kirja on startannut käyntiin ja tämä on leikkiä, ei mikään pakkopulla. Kuka haluaa inspiroitua, tulee mukaan. tiukkoja sääntöjä ei ole. Jos tuntuu siltä, että haluat osallistua osittain tai muokata sivujasi jollakin tavalla tai ottaa vain hieman vinkkiä, kaikki sallitaan. EI PIDÄ olla yhtään mitään, mutta saa tehdä decoilua, atc:n ja tekstiosioita annetuista aiheista. Voit tehdä annettuina päivinä tai vaikka kaikki kerralla. todellakaan en rankaise ketään enkä lahjoita palkintoja. Nyt ihan vaan leikitään ja pidetään hauskaa askartelun merkeissä. Tehdään jotain yhdessä!

Heh, toiset teistä sai harmaita hiuksia teknisen ongelman aikana lukiessanne päivityksiäni. todellakin lainassa olevalla puhelimella meni hermot ja sain välillä paremman netti-puhelimen käyttööni, mutta bloggerin päivitykset ovat hankalia kännykällä. Mua turhautti sen verran, että päätin näyttää turhautumisenikin teille. :D Kun yritin kirjoittaa yhtä 5 lauseen postausta, kirjoitin sitä puolisen tuntia. Korjaus ei toiminut, eli jos srmi osui väärään osketusnäppäimeen, siinä oli ja pysyi tai sitten aloita alusta koko hidas prosessi. Siispä tarkoituksella laitoin mahdollisimman murrettua tekstiä, jotta edes sinnepäin saisi sanat ymmärrettäviksi. On kait se Teknikaproblema helpompi ymmärtää kuin Tkniookjaonhwkma. Noin siis viereisillä näppäimillä. Grauh. Nyt toimii koneen kaikki osat paremmin kuin koskaan. Samalla saatiin näytön kanssa vaihdettua muitakin osia ja koneesta enistäkin hiljaisempi paketti. Jes.


Mitäs muita kysymyksiä, ihmetyksiä? No, siirryttäisiinkös lukija-tupla-arvontaan?
Kenelle saankaan ilmoittaa nuo sanat?

Palautellaanpas ensin mieleen arvonnat. 

Arvonta numero 1:
Mainosta blogiani ja hanki lukijoita blogiini.

Ohjeissa mainittiin, että lukija on blogin omistava, lukija-nappulaa klikkaava henkilö, joka siis virallistaa lukijana olonsa. Tällä kertaa uusi lukija ei voi olla blogiton tai epävirallinen lukija. Ei tilaaja kaupasta tai mikään siltä ja väliltä. 

Tähän arvontaan oli mahdollisuus saada vaikka ja kuinka paljon arpoja, sillä jokainen uusi virallinen lukija ilmoitti tulleensa juuri sen tai sen henkilön mainoksen kautta lukijaksi. Olkoon sitten blogattu mainos tai ääneen pyydetty. 

Kun uusi lukija tuli blogiini lukijaksi, hän siis ilmoitti, kenelle se arpalippu annetaan häneltä.

Kaikki ne, jotka siis saivat blogilleni uusia lukijoita, osallistuivat arvontaan numero 1. 

Toki teistä joku saattoi mainostaa, eikä silti saanut lukijoita. Sille en voi mitään. Joka tapauksessa niitäkin oli, jotka saivat lisää porukkaa joukkoomme hankittua. 

KIITOS KAIKILLE TEILLE, JOTKA MAINOSTITTE! Riippumatta, saitteko uusia lukijoita vai ette. 

Palkinto tähän arvontaan näyttää tältä:


Papereita, askartelumateriaaleja, koristekuvioita, onnittelukortti ja kaulakoru. Kaikki kuvassa oleva siis yhdelle, joka on MAINOSTANUT ja SAANUT VIRALLISEN LUKIJAN.

Seuraava arvonta, numero 2, oli sitten niille uusille virallisille lukijoille, jotka olivat jo antaneet arpaliput mainostajille. Nyt uudet lukijat saivat oman arvontansa, jottei he jäisi ilman. Kukapa sitä kerkeäisi uudeksi lukijaksi ja heti mainostamaan ja hankkimaan uusia lukijoita? Vai? Itseasiassa näinkin kävi! Uskomattoman ripeää toimintaa! :D

Palkinto numero 2 näyttää tältä:


Siinäkin samalla tavalla papereita, askartelutarvikkeita, korttikuvioita ja koru sekä kortti. 
Tämä setti siis yhdelle uudelle viralliselle lukijalle.

sääntöjä noudatin arvonnan suhteen kaikin puolin. Edellä mainitut tavat oikeuttivat arpalippuun. Itsekin olen saanut hankittua uusia lukijoita,  mutta minä en saanut arpalippua itselleni. 


Sittenpä enää osallistujien määrä ja arvonta käyntiin vanhalla paperilaput lippikseen ja nosto-tekniikalla.

Arpalippu arvontaan numero 1:
Mainostajat/Lukijoita hankkineet

1. Jaanuska
2. NannaArpalippu arvontaan numero 2:
Uudet lukijat

1. Koivuhiiri
2. Tuula
3. Minna L.
4. Jaanuska

Paperilirpukkaat lippikseen ja arpomaan...

Palkinto numero 1:
enkeli-kaulakoru, onnea-kortti, askartelumateriaalit ja koristekuviot voittaa:


ja palkinto numero 2:
candy-rannekoru, 1-osainen kortti, askartelumateriaalit ja koristekuviot voittaa:


Onnittelut voittajille!
Otan teihin yhteyttä!


Itseasiassa Minna L. heittäsitkö osoitteesi meilillä minulle, sillä en pääse blogiisi tai en saa yhteystietojasi lukija-linkin kautta.
Kommentit

Maca sanoi…
Hyvä, että kaikki toimii jälleen. Se kyllä ottaa päähän, jos tekniikka pettää. nimimerkki kokemusta on.
Nanna sanoi…
Ihanaa,kiitos todella paljon:) Kiva että sain hankittua lukijan/lukijoita blogiisi!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…