Siirry pääsisältöön

Päivän postaus sekalaisin tapauksin

Aloitin aamun jumpalla ja totesin, että huomattavasti hauskempaa se on heti sängystä noustua, kuin päivemmällä tai illalla. Jaksan paremmin ja pääsee heti suihkuun ja puhtaat vaatteet päälle. Ei tule turhia pukemisia ja hiukset ja meikit sitten samalla. siispä taidan tehdä perinteen aamujumpasta. :)


Perinteisiin voinee kohta luetella myös arvontavoitot, sillä siihen malliin kivasti tulee pieniä voittoja. Onhan se ilo saada uutta kotiin, kun varaa ei ole ostaa niitä. Nyt viimeisin arvonta, mihin osallistuin, on kenkäkauppa-arvonta. Se olisikin tarpeellinen, sillä pitäisi saada kengät, mutta eipä niitä kaupasta saada ihan heti. Etenkin, kun taas tuli tuo sairaala-yllärilasku, mikä vei taas yhdet kenkärahat mennessään. :(


Mutta mitä sitten olen voittanut? Ripaus unelmaa! Ihana punainen huopa! Ja hei, näytin jo kissalle, että tätä ET saa! Tämän aion käyttää ihan itse omana ihanan pehmeänä ja kauniina torkkuhuopana!

Tulossa on vielä koruja ja tänä aamuna voittamani hiirimatto. :) Olikohan muuta? En muista.
Muistissani onkin vikaa oikeasti. "Kiitos" siitä kuuluu lääkkeiden haittavaikutuksiin. Mutta haitoista ei nyt puhuta sen enempää, sillä tänään juhlitaan!

 tei kortin valmiiksi ja aamulla se oli pöydällä odottelemassa rakastani. Vuosipäivä on tänään. Niin onnellinen olen! Elämäni rakkaus vierelläni! Voisiko parempaa ollakkaan? Ja minä luulin, ettei rakkautta ole olemassakaan enää?! Hohhoijakkaa... :D

Kortin runon lisäksi omat sanoitukseni:
(Kopiointi kielletty)

Harjoittelin elämää,
harjoittelin tätä päivää.
Päivää, jolloin sinut vierelläni nään,
kauniina kuin päiväperho,
säteet auringon tai kultaverho.
Kun kätes mulle ojennat
ja siihen tartun, silmiis katson
Kohtaloon
ken luottaa saattaa
Hiljaa hymyyn huules kaartaa
kun kuiskaan sulle;
 "Niin paljon sua rakastankaan".
"Nyt ja aina"!

Kultarengas sormessamme
vuosi taittuu, onni jatkuu.
Loppua ei saa se koskaan, milloinkaan.
Vaikka kuinka vanhenemme,
voimiltamme heikkenemme vielä,
silti sua rakastan
ja kanssas kuljen samaa matkaa.
Kohtalomme määrännyt tiemme,
yhteisille poluillemme;
geokätköreissuillemme.
"Niin paljon sua rakastankaan".
"Nyt ja aina"!
;)


Sittenpä siirrytään katselemaan samaa kuviota eri tavoin tehtynä. Ja tällä ertaa kuviona on kukka.


Ekaksi kukka on perhosen keskustana. Ettenkö sanoisi: IHANA!


Ihan peruskukkasetkin ovat kauniita koristeina. Sama kukka tuossa perhosessa, mutta kolmesta tehtynä. 


Yhdessä niistä tuli tällainen sivu muistikirjaani. Ja muistikirjahan matkaa jollekulle teistä. :)
Oma runo tuossakin mukana saajalle.


Kukka voi olla myös perinteisesti maljakossa tai ruukussa. Nyt kevään tullen uudet kukkaset löytyvät kaupoistakin. Eilen näimme kauppareissulla meille uuden kukan: Neulatyynyn. Oli nimensä näköinen. 


Nämä kukat odottavat vielä vuoroaan askartelussa. Ja mitä todennäköisimmin koruiksi tulossa. 

Kukka on niin monipuolinen ja monenlainen että varmasti saat tehtyä erilaisilla laitteilla tai virkkaamalla tai leikkaamalla askarteluihinkin vaikka kukkakimpun erilaisista kukista. Millainen sinun kukkakimppusi olisi?

Vielä vinkki tulevaisuutta varten: Katsoppas valmiiksi, josko sinulta löytyy kotoa jokin ylimääräinen vihko tai skräpättäviä papereita tms deco-skräppi-vihko-materiaalia, mitä voisit piakkoin käyttää extrahaasteessani. ;)
                                                    TARVITSET LUVAN ITSELTÄSI

  • Anna itsellesi lupa yrittää.
  • Anna itsellesi lupa epäonnistua.
  • Anna itsellesi lupa pyytää apua tai ohjausta.
  • Anna itsellesi lupa tehdä virheitä.
  • Anna itsellesi lupa näyttää hölmöltä tai tyhmältä.
  • Anna itsellesi lupa haluta sitä mitä todella haluat.
  • Anna itsellesi lupa epäillä ja silti yrittää.
  • Anna itsellesi lupa hämmästyttää epäilijäsi.
  • Anna itsellesi lupa loistaa.
  • Anna itsellesi lupa onnistua!

Kommentit

aila sanoi…
Paljon Onnea vuosipäivänne johdosta!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…