Luukku 2: Maaginen voima

Päivän korttipakka on Talisman oracle.

Talismaanit ovat tehokkaita työkaluja, jotka vahvistavat aikomuksen voimaa ohjaamalla ajatuksiamme ja vahvistamalla energiaamme. Talisman Oraclea voidaan käyttää kahdella tavalla:

Oraakkelipakkana, jossa on voimaannuttavia viestejä
ja
käytännönläheisenä pakettina, jolla voit luoda oman talismanin saavuttaaksesi toivotut tulokset elämässäsi.

Sinä, lukija, olet todellinen taika, joka saa Talisman Oraakkelin toimimaan.
Kortit ovat koristeltu maagisilla merkinnöillä ja pyhällä geometrialla.
Tämän päivän kortti:

Maaginen voima

"Sudenkorento on maapallon vanhimpia eläinlajeja. Se on ilon, valon ja keveyden symboli, Japanissa myös jälleensyntymisen vertauskuva. Sudenkorento tuo elämääsi muutoksen, jotta voisit saavuttaa täyden voimasi ja henkiset kykysi.

Sudenkorennolla on suora yhteys luontoon ja sen taikaan, keijujen maailmaan. Se on myös mayojen jumalattaren, Ixchelin eläin. Sudenkorento muistuttaa meitä kaikkia siitä, että meidän on tarkoitus loistaa ja sädehtiä tässä elämässä. Sudenkorento kuuluu vesielementtiin".

Tutkiskele ja kuulostele mieltäsi, mikä tunne sinulle herää, kun näet päivän kortin ensimmäistä kertaa. Huomaathan että kortti on nostettu kaikille lukijoilleni yhteiseksi, joten ota vain ne asiat huomioon kortista, mitkä sinua resonoi. Ihan kaikki ei päivän kortin tulkinnoista ihan kaikille sovi. Tutki päivän kortin kuvan symboliikkaa ja mieti, mitä siitä avautuu juuri sinulle. 
Kun jokin viesti resonoi sinua, se voi herättää energiatuntemuksia, kuten itku, lämmöntunne, kylmät väreet... Joskus voit saada lisäksi opastusta selväaistien kautta esimerkiksi selväkuulolla tai saamalla välähdyksiä tulevasta. 


Päivän kortit ovat enkeleiden ja henkioppaiden antama keino olla yhteydessä henkimaailman kanssa. Päivän korttia voit käyttää voimaviestinä tai viestioppaanasi tälle päivälle. Kommentit

Ihastuttava pakka. Pitääkin etsiä tuollainen henkioppaiden neuvoja sisältävä pakka. Noissa on aina voimaannuttavia neuvoja.
Voin taata että tulet löytämään blogistani monta ihanaa pakkaideaa. Voimauttavat ja tuovat lohtua.