Luukku 13: Valo voittaa pimeydenNyt luvassa on tuplaluukku, sillä saat seurakunnan kalenterin ilon viestin lisäksi kaksi voimakorttia ja esittelen kaksi pakkaa; -Ensin tämän päivän luukusta tulleen ja sitten lupaamani eilisen luukun pakan. Sen verran asiaa siis luvassa, että mennään suoraan asiaan. 


Wild child oracle
Villi lapsi oraakkeli

Omaksu Oraakkelin taikuutta ja viisautta upealla Oraakkelipakalla. Olitpa kokenut harjoittaja tai vasta aloittamassa matkaasi mystiseen maailmaan, tämä pakka on suunniteltu parantamaan yhteyttäsi maailmankaikkeuteen ja avaamaan korttien salaisuudet. Kauniisti kuvitetut kortit, joista jokainen on täynnä symboliikkaa ja merkitystä.

Wild Child Oracle luotiin toimimaan kanavana, joka auttaa yhdistämään sinut ja luonnon;
Paikkaan, jossa viisautta ja näkemystä on runsaasti, mutta ne jäävät usein huomiotta nykyajan elämässä.

Kortit ovat käsin maalattuja väreillä, jotka on johdettu maan rikkauksista; kukat, mineraalit, kiteet ja kivet. Näin on luotu silta kahden valtakunnan välille värikkäiden välineiden avulla.

Hankitpa sitten käsitystä menneisyydestäsi, nykyisyydestäsi tai tulevaisuudestasi Wild Child Oracle voi tarjota sinulle tien kohti tietoa ja parannusta, jota etsit, ajattoman viisauden avulla. 

Tutustu arkkityyppisiin symboleihin, joissa on avaimet sisimpiin ajatuksiisi ja tunteisiisi. Hyödynnä intuitiotasi ja avaa universumin salaisuudet.  


Päivän ensimmäinen voimakortti on 13. Echo (ego).

Tällä kertaa annan sinun ja intuitiosi tehdä työn sen suhteen, mitä kortti juuri sinun kohdallasi tarkoittaa. Tarkastele kuvaa, kuvioita, värejä, sanaa ego. 


Siirrytään eteenpäin. Pimeydestä tarvitsee tietää tämän verran: Se ei ole koskaan voittanut valoa

Huvittava sattuma, kun olin avaamassa tätä luukkua, niin eräs henkilö oli kylässä ja kertoi eilen olleen sähkökatkos. He olivat valaisseet pimeyden paristokäyttöisillä  jouluvaloilla, joita heillä on pulloissa. Avasin luukun ja kas. Valo voitti pimeyden. 


Eilen luukusta tuli upea 
Queen of the Moon oracle.

Ihmiset ovat aina olleet yhteydessä kuun mystiseen voimaan ja vuodenaikojen energiaan. Tämä kauniisti kuvitettu Kuun kuningatar Oraakkeli antaa sinun, nykyajan etsijälle, kytkeytyä näihin, kaikkein alkukantaisimpiin energioihin.


Pakka sisältää täyden kuun syklin kuvia, joista jokainen on kuvattu upeasti ja joita voidaan käyttää upeina alttarikuvinakin.
Koe kausittaiset kuut ja niiden tarjoama voima.
Opi, mitkä kuut sopivat parhaiten rituaaleihin ja loitsuihin, ja opi valmistamaan talismaaneja vaurautta, rakkautta, terveyttä jne varten.


Toinen päivän voimakortti on 
Waxing crescent 2 : Acceptance

Lahjani sinulle; Tulkinta

Nykytilanteen hyväksyminen on ensimmäinen askel muutokseen. Menneisyyttä ei enää ole. Tulevaisuutta ei vielä ole luotu. 
On vain tämä hetki. 
Nykyisyys. 
Kaikki muu on illuusiota. 

Motto/mantra: 
Minä hyväksyn sen, mitä minä olen ja kuka minä olen juuri nyt.

Kun tarkastelemme elämäämme ja osallistumme totuuden kertomiseen, me kohtaamme usein "mitä todella on". Tämä oivallus on voimakas, mutta usein hylkäämme tämän totuuden, jos sitä on liian vaikeaa kuulla tai pelkäämme hyväksyä jotain niin hankalaa. 

Meistä jokainen on jossain vaiheessa väistänyt sokeita pisteitämme ja sitten lopulta kuitenkin kohdannut "mitä todella on" -valaistuksen. 
Se, mitä teemme sen jälkeen, on ratkaisevan tärkeää; 
Hyväksymmekö tarkalleen sen, missä nyt olemme, riippumatta siitä, kuinka tuskallista se on, tai kohtaammeko todellisuuden, vai vetäydymmekö takaisin illuusioihimme ja pysymme jumissa tai muuttumattomina?

Päättäessämme  hyväksyä itsemme täysin ja astua kohti kasvua ja kun voimme istuttaa jalkamme lujasti maahan ja sanoa; "Kyllä, tässä on täsmälleen missä olen ja hyväksyn tämän täysin", niin silloin voimme ottaa seuraavat askeleet luottavaisesti, rehellisesti ja voimakkaasti sitä kohti, mihin nyt haluamme mennä.
Sen täyttymyksen hyväksyminen, missä olemme juuri nyt, sallii meidän hyväksyä myös sen, että muutoksessamme voi olla kaaosta, ennen kuin on taas täysi järjestys. Tämä voi olla jännittävä tunne pikemminkin kuin pelkoa herättävä tunne, jos pidämme uusista aikeistamme lujasti ja tiedostaen kiinni.

Tähän hetkeen ja itsesi totuuden löytymiseen ja hyväksymiseen sopiva kivi on Lepidoliitti. 


Muistutan vielä eilen alkaneesta arvonnasta, jossa voit voittaa Keepers of the Light-korttipakan. Katso luukku 12


Kommentit