Luukku 5: Totuus

Maa on niin kaunis, joten itse voi olla vähän sinne päin.


Päivän korttipakka on: Earth power oracle.

Jokainen on tuntenut olevansa uskomattoman voimakkassa paikassa. Olipa kyseessä sitten luonnollinen pyhäkkö, henkeäsalpaava maisema, muinainen temppeli, kolossaali pyhäkkö, kadonneen sivilisaation kummittelevat rauniot tai jopa pelkkä pyhä tila kodissa tai puutarhassa. Monissa tämän ainutlaatuisen planeetan paikoissa on energiaa, joka ylittää reilusti niiden fyysisen kauneuden ja herättää meissä voimakkaimpia kunnioituksen ja ⁹ihmetyksen tunteita. Tämän hämmennyksen ytimessä on muisto muinaisesta ajasta, jolloin ihmiskunta oli monimutkaisesti yhteydessä toisiinsa. ja sopusoinnussa Maan voiman, sen syvien ja ikuisten kiertokulkujen, sen magnetismin, sen sähkön ja sen elävyyden kanssa. MAAN VOIMAORAAKLI yhdistää meidät uudelleen tuohon todellisuuteen välittäen energiaa 41:stä maapallon syvimmin liikkuvasta pyhästä paikasta , vangitsemalla jokaisen olemuksen, jotta voimme kokea sen ainutlaatuisen kauneuden ja syvälliset oivallukset.



Earth Power Oracle yhdistää meidät 41 maapallon syvimmin liikkuvan pyhän paikan energiaan ja vangitsee jokaisen olemuksen, jotta voimme kokea sen ainutlaatuisen kauneuden ja syvälliset oivallukset. Tämä upea oraakkeli vie sinut mystiselle matkalle muinaisiin temppeleihin ja pyhäkköihin, luonnollisiin pyhäkköihin, henkeäsalpaaviin maisemiin, kadonneiden sivilisaatioiden kummitteleviin raunioihin ja pyhiin vesistöihin.


Päivän kortti : Delphi

Saan jumalallisia viestejä jatkuvasti ja selkeästi. Etsin totuutta missä tahansa tilanteessa. Tunnen itseni. Voima tulee sisältä, ulos.



Kommentit