Luukut 17 ja 18: Tuplaten voimaa

Eilinen päivä oli kiva, mutta myös haasteita löytyi. Pyörätuoli jäi kiinni lumeen muistaakseni 5 kertaa, vaikka aurattu oli. Oli liian paljon jätetty lunta maahan. Tuoli, joka painaa 150kg plus ihmiskilot, sitä ei liikutella noin vain. No, irti päästiin ja matka jatkui.  Tänään  vietimme pikkujouluja avustajan kanssa ja lahjaksi sain 2 suloista posliinitonttua.

 Arvonta päättyi viime yönä ja huomenna julkaisen voittajan


Teimme yhdessä joulutorttupiirakankin ja se oli tosi hyvää.
Haluatko ohjeen tänne?


17. Päivältä tälle päivälle päivän korttipakaksi siirtyi: 

Nostin eilen korista yhden paketin ja sieltä sain ihanan korttipakan täynnä valoa ja energiaa:  Pegasus oraakkelikortit. Katso kuinka ihanasti pakan kotelo välkehti salaman ansiosta! Kortit eivät olleet metallinhohtoisia ja se oli pieni pettymys. Mutta vain pieni! Ennenkuin esittelen itse pakan, kerron sen päähenkilöstä. 

Mikä on Pegasus?
Pegasus, josta näkee myös kreikan kielistä nimitystä, Pegasus on kreikkalaisen mytologian siivekäs hevonen, jonka vanhemmiksi nimetään gorgo Medusa ja Poseidon, joka oli saattanut edellisen raskaaksi hevosmuodossaan. Eräässä tarinassa Pegasoksen kerrotaan usein kantaneen salamoita Zeukselle. Bellerofon päätti lentää Pegasoksella taivaaseen, mutta hänen pudottuaan ratsunsa selästä – joko pelästyttyään tai Zeuksen saatua Pegasoksen villiintymään – Pegasos jatkoi edelleen lentoaan, ja Zeus asetti tämän Pegasus-tähdistöksi taivaalle.
 
Tähdistöön liittyen on myös toinenkin tarina

Pegasos on myös ollut tekemisissä muusien kanssa. Tämän vuoksi Pegasoksesta puhutaan usein myös runoratsuna. Kerrotaan, että aina kun Pegasoksen kavio osuu maahan, paikalle syntyy lähde. Myös aamuruskon jumalatar Eos (Aurora) ratsasti sillä joskus. Kun Pegasos kuoli, Zeus muutti sen tähtikuvioksi öiselle taivaalle. Samalla hetkellä, kun Pegasos muuttui tähdistöksi, maahan leijaili valkoinen höyhen.

-Pidempi versio löytyy lähteestä: Wikipedia-

Pegasus oracle

Kortit ovat Alana Fairchildin käsialaa. 

"Alanan unelma, joka johti tämän pakan luomiseen… jonka hän jakoi The Kuan Yin Transmission -kirjassa…

Unelmoin kauniista mutta pienestä valosta. Tiesin, että kaikkialla valon ympärillä oli pimeyden olentoja. He leijuivat reunojen ympärillä ja sitten yhtäkkiä hyökkäsivät joka kulmasta. He olivat armottomia ja säälimättömiä. He yrittivät tuhota tuon valon ja unessani näin tämän kauhun tunteella sydämessäni. Sitten yhtäkkiä tuo valo alkoi nousta ylös, se laajeni nopeasti ja nopeasti, kunnes se oli tuhansia kertoja suurempi kuin alkuperäinen koko, ja siitä tuli mahtava siivekäs hevonen. Se oli valtava ja säteilevä! Se löi yhden kavioistaan maahan, sen toiminnan voima oli niin intensiivinen – jotain ukkosen ja salaman yhdistelmää –, että tunsin ja kuulin sen kaikuvan lävitseni jopa unessani. Se pakotti nuo säälimättömät pahat voimat ryntäämään kaikkiin suuntiin. Olin hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti taistelu oli kääntynyt ja kuinka nopeasti valosta oli tullut. Kauhuni muuttui autuudeksi ja heräsin ihmeissäni siitä, mitä oli tapahtunut."


Vastaavasti Tänään, maanantaina 18.12. Paketista löytyi The oracle of portals. Jälleen yksi esittelemisen arvoinen pakka. Joulukalenterin kaikki pakathan ovat itse ostettuja, eikä näitä siis mainosmielessä täällä ole esitelty.  Haluan vain esitellä tuotteita, joita rakastan tai mille muusta syystä haluan antaa postaustilaa. 

The Oracle of portals
Suomeksi Portaalien oraakkeli

Portaali on jonkinlainen sisäänkäynti, portti.  Oraakkeli sensijaan tarkoittaa henkilöä, joka välittää tulevaisuutta koskevia viestejä jumalalta tai muilta yliluonnollisilta toimijoilta. Alun perin latinankielinen sana tarkoitti nimenomaan jumalan antamaa vastausta esitettyyn kysymykseen. Oraakkelilla tarkoitetaan myös paikkaa, jossa vastauksia annetaan. 

Korttipakka:

"Tule ajan ja paikan rajojen ulkopuolelle löytääksesi syvällisen ja muuntautuvan voiman välillä. Olet ikuisesti tulemisen kynnyksellä, ja jokainen käänne, valinta, teko ja sana ovat poluntekijä. Nyt voit tietoisesti navigoida  tässä välitilassa avataksesi portit valoisampaan tulevaisuuteen.

Matkaa läpi ja tutki tämän kauniisti kuvitetun 44 kortin sarjan portaaleja ja anna polkusi avautua taianomaisen itsesi upeana ilmaisuna. Ole rohkea, ole totta – huomisesi odottaa!


Päivän voimakortteja ennen pari seurakunnan luukkua: 

17.12. Pelkoon yltää itsekin, toivoon tarvitaan toista ihmistä. 

18.12. Joulu tulee joka vuosi, mutta tämä joulu vain kerran. Saa iloita! 


Huomisen päivän korttiin saakka voimauttavat kortit ovat: 

Pegasos numero 25. Fountain of Pegasos (Pegasoksen putous)
Miten kortti resonoi sinua? 
Mitä näet siinä? Värit, muodot, missä Pegasos seisoo? Mitä se merkitsee? 

Portaali numerolla 1. BIRTH (syntymä) sekä 41. MAGIC (taika, lumous)

Tutki kortteja. Mitä ne sinulle kertovat? 
Jotakin, mikä on ollut tulossa, tulee nyt. Uuden synty. Se jos mikä on taikaa ja lumousta. Korttien taustapuoli(-kin) on mielettömän ihana! Laittaisin seinälle, jos olisi isompi. 

[
Kommentit