Luukku 8: RohkeusOn luukun numero 8 aika. Todella nopeasti menee aika. Missä vaiheessa sinun jouluvalmistelusi ovat?

Minä olen kirjoittanut muutaman joulukortin, jotka lähetän maanantaina. Vähemmän niitä tänä vuonna lähtee, mitä koskaan, sillä postimerkkien hinta on korkea. Haluan kuitenkin muistaa äitiä ja kummilapsia korteilla. Siitä en halua luopua.

Tänään leivon avustajani kanssa piparit jouluksi. Ensin kuitenkin tarvitsen sähköpyörätuolini vuosihuollosta takaisin. Tänään sekin tulee.

Joku päivä leivomme lisää jouluherkkuja ja pikkujouluherkkua. Ihan pienimuotoinen pikkujoulu vietetään avustajan ja Muruseni kanssa. Onko ideoita pikkujoululahjoiksi? Arvo ehkä 5€?


Siellä missä on pikkujoulu, on myös suuri Jumala.

Tämän päivän korttipakka on: Guardian angel cards. -Loving messages from the angels.
Suomennettuna Suojelusenkeli kortit. -Rakkaudelliset viestit enkeleiltä.

Suojelusenkelit ovat jumalallisia rakkauden ja valon lähettiläitä, jotka ohjaavat meitä elämän pyhällä matkalla. Näiden korttien kautta enkelit tarjoavat viisautta kaikille, jotka etsivät syvempää totuutta sekä selkeyttä, inspiraatiota, ohjausta ja paranemista. Pakkaus sisältää 46 sydämen muotoista korttia.


Päivän voimakortti on: Courage (rohkeus)
Rohkeus:

Uskalla olla erilainen: tehdä virheitä.
Luo, sillä luomisessa olet olemassa.
Tässä unelmien maailmassa, joka kumpuaa ikuisesta sydämestä, olet yhtä koko luomakunnan kanssa.
Kaikki on mahdollista. Mene eteenpäin ja ole rehellinen itsellesi. Sillä se tapahtuu vain olemalla uskollinen itsellesi. Että voit olla totta muille.

Kommentit