Luukku 15: Hyvyys ja joulumessuJoulukalenteri on eräänlainen aamukampa ja luukut loppuvat väistämättäkin pian. Silti vielä ei kannata murehtia näiden korttipakkojen suhteen esittelyn loppumista, sillä 9 pakettia on edelleen korissa ja niistä yksi on erityisen isokokoinen. Mitäköhän siinä on ja koskakohan sen avaan!? 

Mitä sinä olet tykännyt tästä korttipakkaesittelystä? 

Tahtoisitko, että joulun jälkeen jatkaisin vanhojen pakkojeni esittelyä? Niitä on noin 40 kpl eli runsas kattaus tulisi kaikenkaikkiaan eri pakkoja silloin. 

Vai tympiikö aihe jo? 

Toki pieni joululoma tähän tarvitaan välillä, etten kirjoittele postauksia. 
Mietin, että jos tahdotte lisää esittelyjä, niin tyyli voisi olla sama: kotelo ja pakka. Joka päivä en jaksa esitellä, joten halutessanne voin katsoa myös esim. Sen viikon voimakortin yhteiseksi lukijoille. 
Miltä se kuulostaa?  

Jos aihe ei jaksa kiinnostaa, sitten voin miettiä jotakin ihan muuta. Sinähän se luet, joten mikä sinut saisi palaamaan lukemaan blogiani uudestaan? 


Kyllä maailmaan ääntä sopii, sanoi Maria ensimmäisessä Joulukirkossa. 


Tämän päivän pakka on 
Healing energy oracle. Suomeksi parantavaa energiaa. 

Kohdista itsesi jumalallisen valon, rakkauden ja viisauden kanssa kirjailija ja taiteilija Mario Duguayn 54 ajatuskortilla. Tämän kannen tuottama energia avaa sinut suuremmalle polulle muutokseen, vapauteen ja toteutumiseen. Valitse kortti, avaa itsesi valaistuille kuville ja viesteille ja anna niiden parantavan energian herättää sisäiset totuuksesi, rauhasi ja siunauksesi. 54 värillistä korttia


Päivän kortti on: Goodness (hyvyys)

Jalostan luonnettani ja selviän vaikeuksista pysymällä positiivisena. Rauhoitan sydämeni ja valaisen mieleni muuttaakseni varjon valoksi. Manifestoin tietoisesti hyvyyttä sisälläni ja ympärilläni. Kehitän ominaisuuksiani kaikkien hyödyksi.


Kommentit