Luukku 3: HengitäNyt sytytämme kynttilän,  se liekkiin leimahtaa... 


Päivän korttipakka on The Elemental oracle. 

Sinun ei tarvitse käyttää mielikuvitustasi tunteaksesi alkemian ja taikuuden voiman. Ne ovat tehokkaasti saatavilla sinua ympäröivissä elementeissä!

Esi-isämme valjastivat maan, ilman, tulen ja veden sekä pohjoisen, etelän, idän ja lännen voimat; nämä ovat olleet keskeisiä osia pakanallisissa ja noituuden perinteissä vuosituhansien ajan. Nyt on sinun vuorosi!

Hyödynnä universaaleja energioita, kuten sähköä, painovoimaa, magnetismia, atomeja ja jopa salaperäistä pimeää ainetta, jotka kaikki ovat modernin tieteen paljastamia.

Kaikki energiat, pienimmästä atomista suurimpaan aurinkovoimaan, idästä länteen ja omasta hengityksestäsi kovaan myrskyyn, käytetään näissä 44 upeassa täysvärisessä kortissa. Alkuaineiden muinaisten avainenergioiden yhdistäminen tieteen kanssa antaa meille ainutlaatuisen ja autenttisen uuden tavan työskennellä niiden kanssa.

Jokaisessa kortissa on muinainen voimasana kreikkalaisesta, roomalaisesta, egyptiläisestä, norjalaisesta tai kelttiläisestä perinteestä elävöittämään sitä.


Tämän päivän voimakortti: 

Breath - Hengitys 

Slow down. Meditate, and trust. Breathe, and repeat. Humans cannot exist without drawing breath. Now is the time to allow the life-giving element of air to replenish your body, your being, and your very essence. Breathe in the sunlight and release the darkness— and miracles will appear.

Hidasta. Meditoi ja luota. Hengitä ja toista. Ihminen ei voi olla olemassa ilman hengitystä. Nyt on aika antaa elämää antavan ilman elementin täyttää kehosi, olemuksesi ja olemuksesi. Hengitä auringonvaloa ja vapauta pimeys – ja ihmeitä tapahtuu.


Ja katsokaa, kuinka ihania korttien taustatkin on. 
Kommentit

Suositut tekstit