Hyvää itsenäisyyspäivää!



Ihanaa itsenäisyyspäivää ihan jokaiselle suomalaiselle Suomessa ja maailmalla. 


Rauhaa on rakennettava,  joskus turvattava,  mutta aina rukoiltava. 


Päivän korttipakka on ihana ja suuresti odottamani Angel number oracle cards. Suomennettuna siis enkelinumerot.


Kerroin aiemmin enkelinumeroista blogissani ja voit lukea  niistä Täältä.  Halusin saada myös omat enkelinumerokortit, sillä enkeleillä on iso merkitys arjessani ja korkeimman minäni elämässä. Lisäksi teen paljon korttitulkintoja ja palvelen enkeleitä viestien kanavoinnissa. 

Enkelinumero Oraakkeli-kortit kertovat kuinka elää elämääsi parhaalla tavalla.
Tässä pakassa on 56 korttia, joista jokaisessa on ainutlaatuinen enkelinumero, avainsanat ja kanavoitu viesti.  Enkelinumerot ovat viestejä, joiden on tarkoitus opastaa sinua ja kohottaa sinua, jotta elät elämääsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Enkelinumerot tuskin koskaan merkitsevät uutta alkua, uutta rakkautta, uutta rahaa, mutta enkelinumerot ovat paljon enemmän. Enkelinumerot eli henkioppaiden viestit toimivat etenemissuunnitelmina ja vinkeinä siitä, mitä tehdä, miten käsitellä itseäsi, elämääsi ja olosuhteitasi.


Päivän kortti;
999 vapautus
Tasapaino, talous, menestys, vauraus, syklit, "mikä laulaen tulee, se viheltäen menee ".

Nykyiset tilanteesi ovat päättymässä, joten voit hyödyntää parempia. Jos koet merkittävän muutoksen tai päätelmän, elämäsi näkeminen sarjoina, jaksoina tai lukuina voi olla hyödyllistä. Miten voit tehdä tilaa jollekin uudelle ilmaantumiselle?



Kommentit