Luukku 25: 2 pakkaa, 2 voimakorttia

On tullut aika sulkea joulukalenteri. Nautimme joulun antimista ja rentoudumme. Viimeiset oraakkelikortit esitellään tänään joulukalenterista. Miten on, jatkammeko myöhemmin korttipakkojen esittelyä vai  onko tälle edes tarvetta? Kuten tuolla aiemmista luukuista jossakin mainitsin, niin minulla on kymmeniä tarot- ja oraakkelipakkoja, joita en vielä esitellyt. Nyt esittelin vai 26 minulle uutta pakkaa. Jätä kommentti kiinnostaako kortit vai ei.

Tänään päivän pakkoja ovat;Visions of the soul


Transcendent journey's oracle

Päivän kortit ovat: 


11. Soul star chakra


Eternal love
The belovedMikä korttipakka joulukalenterista oli paras ja oliko sinulla samoja? 

Kommentit

Antaako kortit voimaa, lue blogistani kuka antaa voimaa ja auttaa, vapauttaa, uudistaa, pelastaa, tänä aikana, kun kaikki on romutettu suomessa ja maailmalla.
Kastepilvi, kiitos viestistäsi. On totta, että Jumala on voimauttava ja Hän pelastaa meidät. Sitä en kiellä. En tietenkään!

Korttien kanssa on lukijasta kiinni kuinka ne tulkitsee ja käyttää. Kaikkea voi käyttää hyvään ja pahaan. Raamattuakin. Samoin erilaisia kortteja voi käyttää noituudessa ja ennustamisessa ja voit kutsua pimeyttä luoksesi. Mutta...

Oraakkelikortit sisältävät erilaisia viestejä tai neuvoja, jotka inspiroivat ja motivoivat käyttäjäänsä, kannustaa näkemän asioita eri näkökulmista, sekä lisäävät tietoista tunnetyöskentelyä. Jos pysyt Kristuksen valossa ja rakkaudessa, kiellät pahuutta saapumasta lähellesi.

Voit esim. nostaa kortin inspiraatioksi. Sinussa on sisällä suunnaton voima, sillä Jumala loi meistä kaltaisensa. Me kaikki olemme perusolemukseltamme rakkautta, valosta lähtöisin. Valo on aina meissä, eikä sitä voida koskaan sammuttaa, mutta se voi olla piilossa usvaverhon takana. Saatuasi yhteyden sisäiseen valoosi, koko maailma alkaa heijastaa tuota valoa, rakkauttasi sinulle takaisin. Valo siis kasvaa kun sitä jaetaan ympärillemme. Sinullakin on valtavasti annettavaa toisille ja heillä sinulle.

Jollet kykene siihen,että kiellät pahuutta tai et halua vilpittömästi jakaa valoasi ympärillesi tai vaan annat uteliaisuuden ja houkutusten viedä, ei kortit ole sinun juttusi. Nämä ovat kuitenkin pelkästään paperia joissa on kauniita kuvia. Eivät sen kummempaa. Sinä siis päätät, kuinka niitä käytät. Samoin kuin valitset luetko rakkausromaanin, kauhua, mustaa vai valkoista Raamattua... me teemme valintoja, joissa Jeesus voi auttaa meitä.

Kaikella rakkaudella Viltsu