Luukku 22; Luottaen sinuunJos neuvot loppuvat kesken matkan, luottamus vie perille.

Tuo ajatelma sopii kuin nenä päähän sen kanssa, mitä olen tänään miettinyt. Tai oikeastaan jo koko joulukuun. Nimittäin Joulua ja sitä kuinka saan tehdyksi joulukalenterin ja samalla oltua läheisten kanssa jotka tulevat jo huomenna meille ja yleensäkin vietettyä joulua itsekin. Nimittäin jokainen luukku, jonka olen kirjoittanut tässä kuussa, on vaatinut vähintään 7 tuntia tuota aamusta alkaen. Kuvaus, kuvien käsittelyt, tekstien etsiminen ja suomentaminen, kirjoittaminen, voimakortin nostoon vaadittavat henkimaailman toimet jne. Ja siis se on ollut minun valintani. Ei siinä mitään. Haluaisin vain jouluna olla vähemmän puhelin kädessä ja enemmän rentoutua läheisten kanssa. Niinpä mietin vaihtoehtoja ja kysynkin nyt SINUN mielipidettäsi.

Mitä sinä toivot:

  1. Kirjoitan pakan esittelyn kopioimalla valmiin, englanninkielisen esittelyn ja voimakortti on vain kortti ilman tekstiä
  2. Vai näytän kuvat pakasta ja kortista ilman tekstiä.

Olen varma, että luottamus sinuun voittaa neuvottomuuteni.


Tämä pakka kertoo käsimerkeistä.
Mudra on intialainen, käsillä tai sormilla tehtävä symbolinen ele tai liike. Suomennettuna Mudra tarkoittaa lukkoa. Mudra-lukko lukitsee, sinetöi tai ohjaa energiavirtaa ja heijastaa sitä aivoihin. Mudria käytetään esim. Intialaisissa tansseissa ja joogassa.
Kätemme ovat tietoisuutemme ja terveytemme energiakartta. Käden jokainen osa edustaa erilaisia tunteita ja käyttäytymistä. Jokaisella sormella ja käden alueella on oma energeettinen merkityksensä, mikä liittyy kehoon tai aivoihin edustaen eri tunteita ja käyttäytymistä.
Mudra tarkoittaa myös sormijoogaa, eli erilaisia liikkeitä sormilla joiden aikana rentoudutaan ja tyhjennetään mieli etenkin kaikesta stressaavasta


Päivän pakka: Mudras for Body, Mind, and Spirit.
(Mudrat keholle, mielelle ja hengelle)

Rikastuta joogaharjoituksiasi ja löydä sisäisen itsesi syvemmät ulottuvuudet erityisesti suunnitelluilla joogakorteilla - Mudrat keholle, mielelle ja hengelle. Kortit auttavat sinua vahvistamaan kehoasi, rauhoittamaan mieltäsi ja syventämään henkistä ymmärrystäsi.

Jokaiseen korttiin sisältyy yksityiskohtaista tietoa ja kuvitusta, jotta voit tehdä ne oikein ja ymmärtää niiden merkityksen ja vaikutukset. Kortit tarjoavat sinulle henkisiä ja hengellisiä harjoituksia, jotka voit sisällyttää joogarutiineihisi.

Kortit ovat ihanteellisia sekä aloittelijoille että edistyneille harjoittajille, ja ne toimivat hyvänä koulutusvälineenä, jonka avulla saat syventää tietämystäsi ja joogaharjoituksiasi. Nämä kortit avaavat oven syvempään ymmärrykseen ja harmoniaan. Namaste!

Tällä kertaa katsomme, kuinka sinulta sujuu englanninkielisen tekstin tulkkaus.
Eijei, ei sinun minulle tarvitse suomentaa mitään. Jätän päivän kortin sinulle englanninkielisenä.

Jos työ on silkka mahdottomuus, jätä kommentti, niin suomennan sen joulun jälkeen joku päivä ja ilmoitan sinulle, jos vain jätät tietosi, miten saan sinuun yhteyden. Tuo kuva suurenee kun klikkaat sitä.

Päivän kortti:
Sen verran helpotan sinut alkuun, että mudran nimi on Rukoilija mudra. Siitä käytetään myös nimeä Granthitam, mikä tarkoittaa King of Maya, Mayojen kuningas.


Tässä pakassa on eri värisiä, energisoivia kortteja. Varsinaista yhtenevää taustakuvaa korteissa ei ole , sillä kuva puolella olevien mudrien lisäksi toisella puolella kerrotaan kyseisestä mudrasta.

Lopuksi iloa tuomaan meidän kullannuppusemme pitkästä aikaa.


Lella Madonna Luv 10v


Luis Ernest Hamilton 9v


Carlos Adi Mikael 8v


XOxo Viltsumari

Kommentit