Luukku 12: ARVONTAOlemme puolivälissä matkaa kohti joulua. Kulutusjuhla kuluttaa. Joulu kutsuu iloon. Näiden sanojen siivittämänä haluan minäkin kutsua sinut iloon. Nimittäin haluan arpoa yhdelle teistä seuraajistani oman korttipakan.

Edit!
Sitä ennen pahoittelut tämän päivän luukun myöhäisestä julkaisuajankohdasta

Minä nukahdin kesken postauksen kirjoittamisen! Onneksi en ollut pyyhkinyt jo kirjoittamaani tekstiä pois enkä julkaissut keskeneräistä ja lopussa siansaksaksi kirjoittamaani postausta. Hih ja huh huh

 Tällaista sattuu joskus. Sen verran surua ja huolta läheisistä ja oma sairaus vienyt voimavaroistani ison osan jo. Muutama huonommin nukuttu yö siihen lisäksi ja päivän kipukohtaus. No, tämä on elämää. Mitään vakavempaa ei ole sattunut ja muutin osallistumisaikaakin arvontaan. Ja kun tänään ei edes ole päivän korttia! Paras päivä siis nukahtaa kesken kaiken. Heh Heh.  Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Anteeksi kuitenkin, jos olet odottanut postausta turhaan. 


Tämän päivän luukustanikin tuli ihana korttipakka, mutta esittelen sen huomenna yhdessä huomisen pakan kanssa. Luvassa on siis kaksin verroin esiteltävää ihanuutta ja jälleen ainakin kaksi voimakorttia. Ihanaa! Tänään haluan esitellä sen pakan, jonka joku teistä, seuraajistani saa!


Keepers of the light
Suomennettuna Valon vartijat

Lisää energiaasi ja kehitä intuitiotasi ja sytytä sielusi 45 ylösnousseen mestarin ja valaistuneen olennon avustuksella.

Keepers of the Light -oraakkelikorttipakka on ylösnousseiden mestareiden ja jumalallisten olentojen seurakunta monista maailmanperinteistä, jotka ovat omistautuneet maailman rauhalle, parantamiselle ja hoivaamiselle. Nämä hämmästyttävät mestarit ylittävät uskonnon ja ylittävät ajan – he ovat täällä ja ovat valmiita auttamaan kaikkia, jotka kutsuvat heitä avukseen.

Tämä enkeli-oraakkelikorttipakka tasapainottaa mies- ja naisenergiaa ja sisältää perinteisiä mestareita, kuten Lord Buddha ja Äiti Maria, Maan jumaluuksia, kuten Gaia ja Cernunnos, sekä moderneja suosikkeja, kuten Sanat Kumara, Lady Venus ja Saint Germain.

Jokainen oraakkelikortti on visionääri taiteilija Lily Mosesin kauniisti käsin piirtämä. Hän maalaa näkemänsä syvästä meditatiivisesta tilasta. Pakan tavoitteena on auttaa henkisiä etsijiä kehittämään intuitiota, rikastuttamaan henkistä harjoitteluaan ja alkamaan todella luottaa hengen jakamiin viesteihin. Jokainen oraakkelikortti tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada viesti, joka sinun täytyy kuulla tässä vaiheessa henkistä matkaasi.

Enkelit pakassa
Löydät valikoiman voimakkaita enkeleitä tuomaan syvää hengellistä inspiraatiota, jonka avulla voit tuntea olevansa enemmän yhteydessä henkisiin lahjoihisi ja kykyihisi.

Ylösnoussut mestarit
Nämä valaistuneet ovat sieluja, jotka kerran ovat kävelleet maan päällä (tai muilla planeetoilla) ja ovat päättäneet tarjota älykkyyttään ja elämänkokemustaan kaikille valotyöntekijöille, jotta he voivat voittaa henkilökohtaiset haasteet ja kasvaa henkisesti.

Jumalattaret ja jumalat
Jumaluus on saanut monia erilaisia kasvoja ja nimiä ajan myötä, mutta se on silti jumalallinen. Jumalattaret ja jumalat antavat persoonallisuuksia ja tarinoita tälle korkeimmalle elämänvoimaenergialle.

Twin Flames
Kaksoisliekki on sielun jumalallinen hengellinen vastine. Elämässä voimme löytää ihmisen, joka tuntee olevansa "toinen osa meitä", ja nämä yhteydet jatkuvat henkisellä alueella.
Kaksoisliekkien ei tarvitse olla miehiä ja naisia tai romanttisessa suhteessa, vaan ne ovat aina kaksi sielua, jotka täydentävät toistensa matkaa.

Esimerkkikortit, joissa on merkityksiä:

  • Arkkienkeli Mikael – taivaaseen luottaminen Olet turvassa. Enkelit seisovat lähellä. Luovu huolestasi ja anna ihmeen tapahtua.
  • Gaia—Earth Connection. Ole tietoinen planeetan suhteen. Palata maan pinnalle. Pysy maassa.
  • Isis – Magic Manifesting Unelmistasi, visioistasi ja tavoitteistasi tulee totta. Keskity.
  • Lord Ganesh – ääretön runsaus. Esteitä poistetaan. Henkinen tuki ja yhteydet lisääntyvät.
Tämä kaunis oraakkelipakka on sateenkaarisilta, jonka avulla voit muodostaa suoran yhteyden näihin rakastaviin olentoihin taivaassa, jotta he voivat jakaa parantavia sanomiaan ja viisauttaan kanssasi.


Arvonta seuraajilleni
Voita korttipakka: Keepers of the light
Palkintopakka on kooltaan noin 10cm x 7.5cm. Kortit tulevat pahvikotelossa, jonka takana on QR-koodi. Koodi vie sinut sivustolle, josta kelaamalla löydät ohjeet useampiin korttipakkoihin pakan kuvan perusteella, myös tähän ko.pakkaan. Ohjekirja ei siis tule fyysisenä pakan mukana, vaan se on haettava tuolla koodilla.  Samalla koodilla saat siis ilmaiset ohjeet moniin muihinkin pakkoihin! Kenties voit hyötykäyttää niitäkin jo olemassa olevien pakkojesi kanssa?  Pakan kortit sekä ladattavat ohjeet ovat englannin kielisiä. 

Näin osallistut: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT


Lisäohjeet:
Voit osallistua arvontaan 17.12.2023 klo:23.59 asti.
Palkinnon toimitan vain Suomen mantereella sijaitsevaan osoitteeseen. 

Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee seurata jompaa kumpaa instagram-tiliäni: 
@your_own_spirituality 
@The_spell_of_inspiration
Tai olla liittynyt Google-tililläsi Inspiration-blogini lukijaksi. 

Voit tarkistaa liittymisesi tai/ja liittyä  blogin lukijaksi näin: 

  1.  Jos et ole vielä kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi  ensin. 
  2.  Blogin vasemmassa reunassa ylhäällä on 3 päällekkäistä viivaa. Klikkaa sitä. 
  3. Avautuneesta sivupalkissa löytyy Liity lukijaksi-kohta heti ensimmäisenä. Klikkaa ensin sinistä Lue-nappia
  4. Sinulle avautuu varmistukseksi oranssi Lue-nappi. Klikkaa! 
  5. Valmista! Tervetuloa uudeksi lukijakseni! Myös vanhat lukijat, ihanaa kun olette lukijoitani. 
Onnea arvontaan! 

Ps. Olen ostanut pakan itse. Blogger tai Meta tai mikään muukaan taho ei ole mukana arvonnassa. 

Kommentit

Mari sanoi…
Haluaisin osallistua arvontaan..en ole varma osasinko liittyä lukijaksi..mutta käyn välillä näitä lukemassa. Työssäni käytäb paljon erillaisia oraakkeli kortteja. Ja sinun pakoista eniten resonoi Doreen Virtuen light angel kortit. Kävin myös instan puolella seuraa nappulaa painamassa nimellä enkelikivi😀
Kiitos Mari. Kaikki kunnossa. Riittää kun edes yhtä seuraat. Kiva kuulla, että käyt täällä toisinaan. Onnea arvontaan!
Anonyymi sanoi…
Suojelusenkelikortit kuulostavat ihanalta��. Itselläni ei juuri ole kokemusta tällaisista korteista mutta kiinnostusta niitä kohtaan löytyy��
Seuraan ig:ssä!
Leijjona8 sanoi…
Tämä Valon vartijat pakka tuntuu nyt hyvin kutsuvalta 😍
Anonyymi, sinulla ei näy nimeä eikä nimimerkkiä. Jos voitto osuisi kohdallesi, en tietäisi mistä etsiä ja ketä.
Ihana arvonta. Tietenkin mukana.
Mikähän tässä minun koneessa on kun en saa kommentoitua bloggerin kautta? Tokikäyn kurkkimassa täällä ja instan ja facen puolellakin kuulumisiasi.
Ihanaa jouluviikkoa teille ihanaiset.
Enkeli, en voi hyväksyä ilmoittautumistasi, sillä kommenttisi on julkaistu 18.12 ja arvonta-aika oli 17.12. Asti. pahoitteluni.
Arvonnan voitti Mari. Onnea