Luukku 14: tervetuloa talliin



Tämän vuoden joulukalenterini on oma suosikkini. Vaikka olenkin ostanut kortit itse, siitä on jo tovi. Selasin silloin lukuisia eri korttipakkoja ja olisin voinut ostaa kaikki, tai suurimman osan, jos olisin miljonääri. Johonkin oli raja vedettävä! En siis muista enää, mitkä kaikki valitsin, mitkä jätin toiselle kertaa. Sen lisäksi avustajani sekoitti pakat - kirjaimellisesti. Hih.
Hän myös paketoi ne ja lopputuloksen näet joka päivä niinkuin minäkin; -Yksi pakka kerrallaan.

Minkä saan tänään?
Huomenna?
Niin malttamattomana olen uuden pakan kanssa, kuin olisin pikkulapsi, joka saa joululahjan etukäteen. Tänäänkin aloin repimään papereita, kunnes tajusin, etten ole ottanut kuvaa tänne blogiin. Nooh, se on elämää se.


Tallin taakse ei viedä kuin pelko. Muut on kutsuttu sisään.

(Nuo huulet tuon luukun päällä!! Reps)


Päivän korttipakka on hurmaava, upea ja ihana
Soul trees Ascension deck.
Nämä Sielukkaat puut ovat levinneet kaikkialle, sillä kortteja on kahden pakan verran! Huh huh mikä ihana setti!! Anteeksi, toistan itseäni pakasta toiseen. Mutta kun en valinnut yhtään sellaista pakkaa, mistä en pidä.



Tämä kyseinen korttipakka on jatkoa alkuperäiselle Soul Trees -pakalle, mikä myytiin loppuun. Soul Trees Ascension Deck sisältää kaikki uudet taideteokset ja viestit. Selkeyden ja inspiraation tarjoaminen itsereflektoinnin avulla laajentaaksesi tietoisuuttasi, luovuuttasi, oivalluksiasi ja värähtelyäsi tänä muuttuvana aikana.

Ascension Deckin tarkoitus on tukea sinua ja laajentumistasi tutkimalla syvempää itsensä löytämistä. Kun opettelet kysymään itseltäsi oikeita kysymyksiä, kuten tämä paketti rohkaisee sinua tekemään, tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa sisäistä kasvuasi, itsetietoisuuttasi, intuitiotasi ja luoda tyydyttävämmän kokemuksen, joka tarjoaa paremman sisäisen rauhan ja vapauden tunteen.

Yhteys kortteihin, yhteys sinussa oleviin vastauksiin.

Pakkauksessa on huimat 80 puuaiheista korttia ja ohjevihkonen.

Loppuillan kortti: Shadow


Wau, miten upeasti minulle annettiin kortti mikä sopii täydellisesti ilta-aikaan. Sanoihini, jotka kirjoitin jo aiemmin tänään, ensin ennenkuin aloitin maadoittumisen ja korttiviestin pyyntöni. Kylmät väreet kulkivat pitkin käsivarsiani.
Katsotaanko yhdessä, mitä ohjevihko sanoo varjosta (shadow)?!

Ego. Pelko. Turruttavaa. Sellaista, josta emme pidä tai hyväksy itse. Varjomme voi olla opettajamme. Älä työnnä sitä pois. Loista valoa varjossasi kysellen. Pitämällä sitä vastuullisena, se ei katoa, jos vältät oppituntien kohtaamisen. Mitä varjopuolellasi onkaan?

Kommentit

Ronja sanoi…
Oi, tämä menee hankintalistalle 😍