Luukku 16: Porukan ananaskonvehtiArvonta alkaa olla lopuillaan, mutta vielä kerkeät osallistua siihen tänään ja huomenna. Luukku 12 on blogin etusivulla ekana vastassa sinua.

Seurakunnan joulukalenteri muistuttaa, että jonkun on oltava porukan ananaskonvehti, joka jakaa mielipiteet.
Näinhän se on.


Paketista numerolla 16 löytyi tyystin erilainen pakka tähän mennessä. Halusin tämän pakan siksi, ettei kokoelmissani ollut vielä minkäänlaisia lohikäärmeitä. Ei kortteina, ei koriste-esineinä eikä edes pieninä lelufiguureina. 

Haluan kuitenkin oppia lohikäärmeistä lisää. 

Miten legenda syntyi?
Oliko lohikäärmeitä erilaisia?
Olivatko kaikki pahoja vai oliko niissä myös lempeitä tuliliskoja kuten lapsuudenkotini akvaariossa oli?
Entä oliko joskus oikeasti olemassa lohikäärmeitä?
Ehkä ne eivät sylkeneet tulta, mutta... mitä?
 
Ehkei tämä uusi korttipakkani vastaa kaikkiin kysymyksiini, mutta ensisilmäyksellä voin sanoa, että erilaisia lohikäärmeitä on rutkasti.  


Päivän pakka: 
Star dragons oracle cards

StarDragons Oracle Cards ovat englanninkieliset Tähtilohikäärme-viestikortit, taiteilijana Paolo Barbieri.
Tähti taivaalla ja lohikäärme sydämessä - Barbieri yhdistää ihmiskuntaa äärettömyyteen. 


Stardragon-pakka on täynnä hienoja ja mahtavia tähti lohikäärmeitä, jotka ovat saaneet innostuksensa kuuluisista tähtikuvioista, kuten Andromeda, Pegasus, Orion ja Ursa Major. Barbierin StarDragons vangitsee näiden kosmisten voimien olemuksen ja innostaa sinua voittamaan demonisi, vapauttamaan vihasi, saavuttamaan menestystä jne.


Mielestäni pakasta löytyy muutamia löytöjä, eli hurjan upeita kuvituksia. Iso osa korteista taas on väritykseltään kuin Suomen sadepäivät. Osa siltä väliltä. Niinhän kaikissa pakoissa on, kaikkea. Jotenkin tässä pakassa ensi vaikutelma on kuitenkin liian harmaa. 

Annoin ajan kulua... tunnin tai pari... Ja tällä hetkellä nauran ajatukselleni tylsyydestä. Jos minulta olisi aikaisemmin kysytty, minkä värinen lohikäärme on, olisin vastannut harmaa tai ruskea. Ehkä himpun vihertävä. En todellakaan valkoinen, sininen tai muuta kirkkaampaa väriä. Miksi siis oletin näiden lohikäärmeiden syöksevän tulen sijasta värivaloja?  Otin siis pakan uudestaan käteeni ja aloin tarkastella kortteja yksitellen. Aloin nähdä yksityiskohtia, valoja, ilmeitä, pelottavat kuvat lähempää lempeitä, lempeissäkin asennetta,  yhtäläisyyksiä ja eroja, ihmisen kanssa kumppanuutta ja vankkumattoman luottamuksen... Innostuin! Olin valmis pyytämään päivän voimakortin. 


Päivän voimakortti: 
8. Legacy - Persistence
8. Perintö - pysyvyys

Ihmisen neuvo: 
Tulit, näit, suostuit, sinnittelit.

Sinnikkyys tarkoittaa, että jatkat matkaa, vaikka putoaisit kuinka monta kertaa. Ei ole väliä mitä murenee ympärilläsi - paina eteenpäin. Kun pöly laskeutuu, seisot edelleen, jatka.

Lohikäärmeen neuvo: 
Mikä on elämäntarkoituksesi? Mikä on sinun perintösi? Mitä olet täällä tehdäksesi? 

Pysyvyys on avainasemassa, kun teet toimia turvataksesi kohtalosi elämässä. Ja lopulta, mitä aiot tarjota muille? Mitä aiot suorittaa? Määrittele kohtalosi. Suuri perintösi kutsuu!

Tähtilohikäärme: Oletko koskaan halunnut luovuttaa tilanteessa, mutta kieltäytynyt? Minne se johti sinut? Miltä tuntui jatkaa? Ja mitä kaiversit suuren perintösi taululle Voittajien salissa sinä päivänä, kun lopulta voitit todennäköisyydet? Muista tämä voitto ja mieti, kuinka voit olla sitkeämpi elämässäsi.

Kommentit